În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

Imprimantele de sublimare cu sistemele ciss sunt destinate industriei publicitare fiind utilizate pentru a printa volume mari. Cu sistemul ciss instalat imprimanta poate printa de pana la 700% mai mult decat cu cartusele originale.


0729.288.837    (Denis Stanciu)
vanzari@zspotmedia.ro
Descriere

Pentru pasionatii de fotografie care isi doresc sa inceapa sa listeze in format A3+, Epson stylus Photo 1500W ofera o combinatie imbatabila de confort si specificatii superioare pentru realizarea de fotografii lucioase, de inalta calitate. Imprimanta va fi, de asemenea, interesanta pentru utilizatorii care lucreaza de acasa/din companiile mici, care isi doresc o imprimanta multifunctionala cu caracteristici avansate de conectivitate, ce ofera o calitate exceptionala pentru fotografii si prezentari.

Confort wireless

Epson Stylus Photo 1500W poate lista de oriunde, datorita conexiunii Wi-Fi integrate, ce permite listarea comoda si simpla de pe laptopuri, computere de birou si de pe dispozitive mobile de ultima generatie, precum iPhone si iPad, folosind aplicatia gratuita iPrint de la Epson.

Imprimati fotografii, imagini transferabile termic, CD-uri si multe altele

Imprimanta Epson Stylus Photo 1500W permite abordarea unei game ample de proiecte, pentru ca listeaza pe hartie lucioasa, hartie obisnuita, plicuri, medii pentru transfer termic, plus CD-uri si DVD-uri. se pot realiza fotografii standard de 4 x 6" (10 x 15 cm) pana la printuri panoramice si A3+.

Printuri lucioase, durabile si economice datorita sistemului CISS integrat

R1500W reprezinta imprimanta perfecta pentru pasionatii de fotografie care doresc sa beneficieze de o calitate superba a printurilor la un pret accesibil. In acelasi timp, ea reprezinta un instrument fiabil pentru persoane si firme mici in organizarea de prezentari profesioniste.
 
Imprimanta Epson Stylus Photo 1500W este cea mai ieftina imprimanta Epson A3+. Cu picatura de 1.5 pl si cu cernelurile deschise si  scoate cea mai fina imagine din toata gama Epson, daca se evita folosirea negrului (spre deosebire de gama profesionala si de R2880, nu exista LK si LLK), adica cu black generation setat la minim.
 
Seria Epson Stylus Photo nu are incorporat modulul de microweaving (care face conversia datelor de la o rezolutie gen 1440 × 1440 dpi la rezolutia nativa a imprimantei, adica 720 × 180 dpi), astfel multe softuri de proof nu pot folosi aceasta imprimanta, ori daca pot, o fac la o calitate mult mai proasta decat cu seria profesionala. StudioRIP este intre putinele ripuri de pe piata care au un driver Epson cu un modul de microweaving propriu. Astfel StudioRIP poate lista pe aceste imprimante cu calitate perfecta (chiar mai buna decat modulul de microweaving al seriei profesionale), oferind calitatea seriei profesionale x800 pe o imprimanta ieftina.

Pachetul contine:

 - sistemul CISS cu 6 rezervoare externe, pline cu cca. 600ml de cerneala
 - cartuse cu chip-uri autoresetabile
 - 6 filtre de aer (se ataseaza rezervoarelor)
 - instructiuni de instalare si operare in limba romana

Reguli importante care trebuie respectate la folosirea unui echipament cu sistem CISS:

 - Asezati intotdeauna sistemul CISS pe aceeasi masa sau pe acelasi birou cu imprimanta; Sistemul CISS nu trebuie NICIODATA ridicat sau coborat fata de nivelul imprimantei; nerespectarea acestei reguli poate conduce la probleme de tiparire sau chiar la defectarea echipamentului dvs. 

 - Pentru reumplerea sistemului CISS, folositi numai cerneala SpotLine HIGH QUALITY speciala pentru echipamentul dvs; folosirea unor cerneluri de calitate indoielnica poate conduce la defectarea imprimantei dvs.

 - Reumpleti intotdeauna rezervoarele externe ale sistemului CISS atunci cand nivelul cernelii a ajuns la 20% din total; folosirea cernelii pana la ultima picatura va afecta sistemul de presiune din CISS iar aceasta va genera probleme cu tiparirea.

Nerespectarea acestor reguli conduce la pierderea garantiei oferite de Z Spot Media

Specificatii
SKU
Tehnologie printareInkjet, sublimare
Tip printareColor (6 culori)
FunctiiImprimanta/Copiator
Conectivitate PCUSB 2.0
FormatA3+ / A3 / A4 / A5 / A6 / B5 / Scrisoare / Legal
Rezolutie imprimare color5760 x 1440 dpi
Viteza printare alb-negru15ppm
Viteza printare color15ppm
Video

Alte cautari: imprimanta sublimare a3, sistem ciss a3, alimentare continua, personalizare tricouri, personalizare ceramica, cerneluri sublimabile, sublimare textile , sublimare tricouri, imprimanta a3,