În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

Imprimantele de sublimare cu sistemele ciss sunt destinate industriei publicitare fiind utilizate pentru a printa volume mari. Cu sistemul ciss instalat imprimanta poate printa de pana la 700% mai mult decat cu cartusele originale si cu 90% mai ieftin.


0733.081.192    (Emanuel Stoica)
emanuel.stoica@zspotmedia.ro
Descriere

Imprimanta Epson CISS-212 cu CISS preinstalat reprezinta una dintre cele mai economice solutii pentru imprimarile cu jet de cerneala.
Modul ingenios de functionare a imprimantei Epson 212 cu CISS preinstalat are ca rezultat o scadere a costurilor de imprimare cu pana la 90 %  , sau mai bine zis sistemul  reduce cheltuieliile de printare la costul de achizitionare a cernelii.

Imprimantele de sublimare cu sistemele ciss sunt destinate industriei publicitare fiind utilizate pentru a printa volume mari.

Cu sistemul ciss instalat imprimanta poate printa de pana la 700% mai mult decat cu cartusele originale si cu 90% mai ieftin.

 

Reguli importante care trebuie respectate la folosirea unui echipament cu sistem CISS:

 - Asezati intotdeauna sistemul CISS pe aceeasi masa sau pe acelasi birou cu imprimanta; Sistemul CISS nu trebuie NICIODATA ridicat sau coborat fata de nivelul imprimantei; nerespectarea acestei reguli poate conduce la probleme de tiparire sau chiar la defectarea echipamentului dvs. 

 - Pentru reumplerea sistemului CISS, folositi numai cerneala SpotLine HIGH QUALITY speciala pentru echipamentul dvs; folosirea unor cerneluri de calitate indoielnica poate conduce la defectarea imprimantei dvs.

 - Reumpleti intotdeauna rezervoarele externe ale sistemului CISS atunci cand nivelul cernelii a ajuns la 20% din total; folosirea cernelii pana la ultima picatura va afecta sistemul de presiune din CISS iar aceasta va genera probleme cu tiparirea.

Nerespectarea acestor reguli conduce la pierderea garantiei oferite de Z Spot Media.

Specificatii
SKU
Specificatii tehnice
Tehnologie printareInkjet
Tip printareColor
FunctiiImprimanta/Scaner/Copiator
Conectivitate PCUSB 2.0
FormatA4
Viteza printare alb-negru28 ppm
Viteza printare color15 ppm
Rezolutie printare 5760 x 1440 dpi
Consumabile4 cartuse
AlteleEpson Easy Photo Print, Epson Event Manager, ABBYY FineReader 9.0 Sprint (PC), ABBYY FineReader 8.0 Sprint (Mac)
Video

Alte cautari: imprimanta sublimare, sistem ciss, alimentare continua, personalizare tricouri, personalizare ceramica, cerneluri sublimabile, sublimare textile , sublimare tricouri, sublimare cani, sublimare farfuri,