Imprimanta A4 UV LED Artis U2100

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Imprimanta A4 UV LED Artis U2100


Imprimanta A4 UV LED Artis U2100
Imprimanta A4 UV LED Artis U2100 este special creata pentru personalizarea obiectelor mici, de format maxim A4 (180x297mm). Este ideala pentru printarea carcaselor de telefon, a cadourilor personalizate, a cardurilor din PVC, etc. Versatilitatea imprimantei Artis U2100 se reflecta in capacitatea acesteia de a printa atat pe materiale rigide, cat si pe materiale flexibile. De asemenea, datorita canalului de cerneala alba puteti printa chiar si pe materiale transparente sau inchise la culoare.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

  • Printare texturata 3D
  • Rezolutie de printare de pana la 2880 dpi
  • Ideal pentru personalizare de obiecte
  • Printare pe materiale rigide si flexibile
  • Printare pe materiale transparente si inchise la culoare

Dimensiuni reduse

Datorita arhitecturii unice de incarcare a materialelor, spatiul necesar de lucru este redus. De asemenea, procesul de operare si de mentenanta este simplificat. Imprimanta are integrat un sistem de control al racirii cu lichid. Motorul servo cu deplasare pe axa Y pentru o calitate de printare imbunatatita.

 

Flash On Ink Firing System

Imprimanta Artis U2100 activeaza LED-urile UV doar atunci cand este eliberata cerneala. Ca rezultat, durata de viata a capului de printare si a LED-urilor UV este maximizata. Sistemul protejeaza de asemenea intregul sistem de cerneala, inclusiv pompa de cerneala, wiper-ul si damper-ul.

Sistem continuu de alimentare cu cerneala

Costurile de productie sunt minime datorita sistemului continuu de alimentare cu cerneala (CISS). Spre deosebire de cartusele de cerneala, acest sistem permite utilizarea 100% a cernelii disponibile.

 

Platforma laterala de incarcare a materialelor

Design-ul unic asigura o mai buna vizibilitate a rezultatelor si este ideal pentru spatiile de lucru restranse.

Sistem de control la cerere

Proiectat pentru a spori flexibilitatea si simplitatea, sistemul de control la cerere (COD - Control on Demand) controleaza digital operarea sistemului LED UV. Acest sistem se adapteaza automat la diferite materiale si medii de lucru. COD controleaza modul de protejare a sistemului UV (Bi-directional, Uni-directional). Ca rezultat, se va obtine calitatea de printare si timpul de uscare optim.

 

Sistem de control pentru racirea apei

Proiectat pentru a oferi un plus de siguranta si simplitate operationala, sistemul de control pentru racirea apei (SWCC - Safe Water Cooling Control System) este construit dupa modelul sistemelor de racire industriale. Foloseste 300ml de lichid de racire industrial, nivelul lichidului fiind vizibil si putand fi inlocuit atunci cand este nevoie, pentru a evita uzarea LED-urilor UV.

Nota 7 din 20 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsArtis U2100
Viteza de printare4 minute pentru un format A4 complet
Tehnologie de printareUV LED
CernealaCerneala ArtisInk DTSAT3 (C, M, Y, K, W W )
Alimentare cernealaCISS (sistem continuu de alimentare cu cerneala)
AplicatiiCarcase de telefon, cadouri personalizate, carduri din PVC
Dimensiune mediaA4, 180x297mm
Grosime mediaPana la 3 cm
Rezolutie de printarePana la 2880x1440dpi
Moduri de printare4 treceri
6 treceri
8 treceri
Directie de printareLumina bidirectionala neajustabila
Cap de printareEpson L801 piezo electric, fabricat in Japonia
DuzeTehnologie de printare cu picaturi de dimensiuni variabile, incepand de la 1,5pl si pana la 21pl
Numar duze540
PorturiUSB 2.0
Sistem de operareWindows 8, 7, Vista, XP
Dimensiune imprimanta390x523x580mm
Greutate28kg
Tip motorServo
Deplasare masa sus/josAutomata 50mm
Temperatura mediului de lucru10-35°C
Consum de energie si cerinte electrice75W, 110V/220V, 50-60Hz
CertificariCE
 

 

Semnalistica Braille

Imprimanta Artis U2100 permite crearea de printuri in relief, ideale pentru elemente de semnalistica pentru nevazatori. Puteti printa pe materiale precum lemn, plastic, sticla sau aluminiu.
 

 

 

 

 

Mingi de golf

U2100 este o imprimanta ideala pentru personalizarea mingilor de golf cu orice fotografie, texte, logo-uri sau imagini. Echipamentul va permite sa onorati atat comenzi mici pentru evenimente de familie, cat si comenzi de sute de mingi, pentru evenimente corporate.
 

 

 

 

 

Carduri de plastic

Sistemele de printare Artis pot printa pe carduri de plastic si nu numai. Avantajul printarii UV pe plastic este acela ca printurile sunt rezistente la zgarieturi si sunt durabile in timp, indiferent de culoarea si grosimea materialului.
 

 

 

 

 

Obiecte de lemn

Puteti printa orice imagine sau text direct pe orice tip de lemn. Cele mai intalnite obiecte de lemn personalizate sunt: ramele de tablouri sau fotografii, pixuri de lemn, ambalaje de lemn, mobila, etc.
 

 

 

 

 

Cadrane indicatoare

Printarea cadranelor de dispozitive si echipamente sunt larg utilizate in domeniile industriale. Fiind o foarte buna alternativa la tehnica serigrafiei, printarea UV LED permite personalizarea instrumentelor de masura, indicatoarelor de viteza, contoarelor, ceasurilor, telefoanelor cu un numar nelimitat de culori. Fie ca este vorba de printare pe PVC, acril, metal, lemn sau plastic, imprimanta va oferi de fiecare data aceeasi performanta excelenta.