În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

iColor 350 reprezinta o inovatie absoluta, fiind primul printer cu toner pentru procesul de sublimare a materialelor textile sau a suprafetelor rigide. Platforma dedicata acestei imprimante desktop a fost optimizata pentru printare la calitate de top, performanta maxima si fiabilitate superioara. Acest sistem de printare cu toner este net superior unei imprimante standard cu cerneala de sublimare, in primul rand datorita faptului ca nu necesita mentenanta, neexistand riscul de infundare a capetelor de printare.


0729.288.837    (Denis Stanciu)
vanzari@zspotmedia.ro
Avantaje
Sublimare pe baza de toner
iColor 350 incorporeaza tehnologia printarii cu toner pentru obtinerea de rezultate de inalta calitate, cu culori durabile si vibrante. Sistemul foloseste caldura pentru a transfera imagini pe textile albe din poliester sau pe substraturi rigide tratate pentru sublimare. Formula tonerului a fost dezvoltata pentru a putea fi folosita in procesul de sublimare, care face tranzitia unei substante in stare solida direct in stare gazoasa. Rezultatele obtinute vor fi imagini transferate permanent ce patrund in substrat, fata de transferurile termice in care imaginea era aplicata deasupra substratului.
Viteza de printare superioara
Sistemul de printare iColor 350 pune capat proceselor anevoioase de curatare a capetelor de printare si mentenantei asociate cu echipamentele standard de printare cu cerneala de sublimare. De asemenea, asigura viteze mult mai mari de printare, de 20 de pagini pe minut, in comparatie cu sistemele cu cerneala de sublimare competitoare, ce printeaza 1 pagina in 2 minute in modul foto, oferind astfel eficienta si productivitate sporita, mai ales in medii in care se realizeaza productie.
Printuri rezistente in timp
Procesul de sublimare realizat in urma printarii cu sistemul iColor 350 are o durabilitate in timp superioara, de peste 150 de cicluri de spalare. In cazul personalizarii de textile, sublimarea pe baza de toner ofera transferuri mai placute la atingere.
Calitate mai buna a imaginii
Sublimarea pe baza de toner produce pasteluri mai bune si gradienti cu un gamut mai mare, pentru reproduceri vibrante ale culorilor. Imprimanta are incluse profile ICC pentru obtinerea celor mai precise culori posibile.
Consumabile accesibile la pret
Imprimanta iColor 350 permite utilizatorilor sa isi exprime creativitatea intr-un mod accesibil, datorita faptului ca printarea se poate realiza pe hartie standard de copiator. Pentru utilizatorii mai pretentiosi insa, exista alternativa hartiei iColor ce ofera imagini de calitate exceptionala, fiind special certificata pentru folosirea cu acest model de imprimanta.
Nu necesita software special
Sistemul de printare nu necesita software de printare ProRIP, acesta nefiind necesar in procesul de sublimare. Puteti printa direct dintr-un fisier Photoshop sau Illustrator pe o coala normala de hartie si apoi sa faceti transferul cu o presa termica (sau fier de calcat).
Durata de utilizare mai lunga
Un alt avantaj al tonerului este perioada de valabilitate mult mai extinsa decat in cazul cernelii de sublimare, care expira in decursul unui an.
Specificatii
Cod produsiColor 350
Viteza de printarePana la 20 pag/min
Capacitate toner/culoare2500 pagini
Procesor350MHz
Volum de lucruPana la 30.000 pag/luna
DuplexStandard
Memorie256MB RAM
RezolutiePana la 2400x600dpi
EmularePCL6c/5c, emulare PostScript3, PictBridge 3™
Sisteme de operareDe sine statator sau in retea – Microsoft Windows 7/8/10 (x32 si x64), Macintosh OS X Native V10.9-10.12
Interfete10Base-T/100Base-TX, IEEE 802.11b/g/n, NFC Tag, USB 2.0 tip A (pentru Pictbridge, scanare pe stick-uri USB)
Sertar hartie250 coli Legal/Letter/Universal
Dimensiuni hartie (min/max)A4, A5, A6, B5,B6, Legal, Letter, HLT, Executive, F, Foolscap, Folio,Plicuri (Com10, Monarch, C5, C6, DL), Dimensiuni personalizate (min) 90x148mm, (max) 216x356mm
Greutate hartieTava standard: 60-160g/m, tava optionala: 60-105g/m, Bypass: 60-160g/m, Duplex: 60-90g/m
Dimensiuni echipament40x45x32cm
Greutate echipament28.3kg
Alimentare electrica120V si 230V
Aplicatii
UniNet iColor 350 este un sistem de printare foarte performant pentru transferuri bazate pe sublimare, pentru o gama foarte larga de textile albe din poliester sau obiecte plane cu suprafata tratata pentru sublimare, cum ar fi ceramica, metal, acril, UniSub, DynaSub, SubliBoard si multe altele. Cu ajutorul imprimantei veti putea personaliza o varietate de tipuri de haine, huse de telefon, trofee si premii, papuci de plaja, genti, cani, decoratiuni interioare si multe altele.
Video