Imprimanta Ecosolvent Roland VersaEXPRESS RF-640

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Imprimanta Ecosolvent Roland VersaEXPRESS RF-640


Imprimanta inkjet de format mare Roland VersaEXPRESS RF-640 are o viteza si o calitate a printarii impresionanta, capacitati avansate de productie, precum si fiabilitate de neegalat, ceea ce o recomanda ca fiind o solutie inteligenta pentru afacerea dvs.
Eficient, fiabil si accesibil, echipamentul VersaEXPRESS RF-640 va realiza zi de zi printuri de calitate exceptionala.

Roalnd 4 Colour Icon Roland RIPC IconRoland On Support Icon Roland IP Ready IconRoland VersaWorks Icon


Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Imagistica avansata pentru culori vibrante cu detalii clare

VersaEXPRESS RF-640 ofera performanta de neegalat a printarii, datorita capacitatii de a reda imagini fotorealiste de pana la 1440dpi, fara treceri bruste de la o nuanta la alta. Viteza de printare ajunge pana la 48,4m² pe ora.

 

Obtineti rezultate superbe cu cerneala Eco-Sol MAX 2

RF-640 suporta o gama variata de media, atat din cele cu suprafete tratate, cat si din cele cu suprafete netratate. Imprimanta foloseste cerneala Eco-Sol MAX 2 ce pot fi folosite in siguranta in interior, lucru atestat prin certificarea GREENGUARD Gold. Aceasta cerneala ajuta la obtinerea unei game mai largi de culori si are o densitate mai mare pentru culori mai vibrante. Toate acestea recomanda echipamentul pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv pentru elemente de semnalistica si postere, bannere, display-uri backlit, colantari auto si multe altele.

 

 

Functii inteligente pentru economisire de timp si energie

Cu ajutorul imprimantei Roland RF-640 veti economisi timp cu ajutorul unor functii inteligente, cum ar fi abilitatea de a inlocui cerneala fara a trebui sa opriti sau sa reporniti imprimanta, aplicatia pentru iPad pentru controlul de la distanta a functiilor obisnuite a imprimantei si sistemul de suport online Roland OnSupport ce va trimite alerte prin email pe computerul sau dispozitivul dvs mobil. Fiti productivi inca de la inceput cu ajutorul unitatii take-up incluse pentru printare nesupravegheata si cu ajutorul software-ului VersaWorks RIP pentru productivitate avansata. Pur si simplu genial.

 

 

Tehnologie avansata de printare

VersaEXPRESS RF-640 este echipat cu un cap de printare placat cu aur ce reduce formarea energiei statice si permite imagistica de inalta calitate. Sistemul de control al dimensiunii picaturilor produce picaturi de sapte dimensiuni diferite pentru obtinerea unei grafici precise, detaliate, reproduceri fotografice excelente, gradienti fini si contrast superb. Sistemul Roland Intelligent Pass Control comanda precis plasarea picaturilor intre treceri, permitand imprimantei VersaEXPRESS RF-640 sa creeze gradatii fine, culori solide exceptionale si calitate optima a imaginilor in toate modurile de printare, inclusiv la cele care implica viteze mari.
 
 
 

Configuratie in oglinda a capetelor de printare

Pentru a asigura culori vii si consistente la viteze de pana la 48,4m², RF-640 prezinta un sistem dublu CMYK cu capete de printare in oglinda (MYCKKCYM). Acesta ofera culori vibrante in timpul printarii bi-directionale.
 

Functii usor de utilizat pentru cresterea productivitatii

RF-640 este ideal pentru orice mediu de lucru aglomerat. Cartusele de cerneala pot fi reincarcate frontal fara a fi nevoie sa opriti si sa reporniti imprimanta. Suportul ajustabil de fixare a mediei accepta cu usurinta atat role inguste, cat si late, iar sistemul take-up permite printare nesupravegheata stabila la viteze mari. Sistemul inovativ Roland Ink Switching permite imprimantei sa comute la un alt cartus de cerneala atunci cand cel original se termina. Acest sistem ofera pana la 880ml de cerneala din fiecare culoare.
 

Sistem integrat de incalzire in doi pasi

Roland RF-640 prezinta un sistem integrat de incalzire in doi pasi ce este proiectat pentru a usca printurile rapid - chiar si in modurile de mare viteza – urmand ca acestea sa fie colectate imediat de catre unitatea take-up. Acest sistem avansat accepta o gama larga de tipuri de media si controleaza in mod precis cantitatea de caldura potrivita pentru fiecare aplicatie, obtinandu-se astfel rezultate remarcabile de fiecare data.
 

VersaWorks RIP cu instrumente pentru imbunatatirea productivitatii

Roland VersaWorks este un software RIP usor de folosit, ce ajuta utilizatorii imprimantei VersaEXPRESS RF-640 sa obtina rezultate extraordinare. Folosind cel mai nou motor Adobe CSPI, VersaWorks ofera o serie de functii avansate ce includ un calculator predictiv pentru nivelul de cerneala, inlocuire de culoare, biblioteci integrate Pantone, date variabile de printare, suport incorporta profile ICC, instrumente de ajustare a nivelului de cerneala si multe altele. VersaWorks include de asemenea si sistemul Roland Color ce cuprinde mai mult de 1000 de culori pentru un management al culorilor usor si eficient.
 

Calitate recunoscuta Roland

Roland DG si-a castigat reputatia prin productia de echipamente cu durata mare de viata, de inalta performanta si sustinerea acestora cu servicii de prim rang. Acest suport include asistenta tehnica de specialitate, webinarii gratuite, articole si clipuri video informative de „know-how” si actualizari gratuite pentru software.
 
Certificarile internationale ISO ale Roland DG sunt asigurarea dumneavoastra pentru calitatea produselor si seviciilor oferite.
Nota 7 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produs RF-640
Tehnologie de printare Piezoelectric inkjet
Media Latime 259-1625mm
Grosime Maxim 1mm cu suport
Diametru rola Maxim 210mm
Greutate rola Maxim 40kg
Diametru interior 76,2mm sau 50,8mm
Latime de printare Maxim 1615mm
Cartuse cerneala Tip Roland Eco-Sol MAX 2
Capacitate 440cc
Culori 4 culori (cyan, magenta, galben si negru)
Rezolutie printare Maxim 1440dpi
Moduri printare Rezolutie Pasi Viteza
Max Speed (banner) 360x360 1 49m²/h
Billboard (banner) 360x720 2 27m²/h
High Speed (banner) 360x720 3 18m²/h
Standard (banner) 720x720 5 13m²/h
High Quality (banner) 1440x720 6 6m²/h
High Speed (vinyl) 360x720 3 19m²/h
Standard (vinyl) 540x720 5 13m²/h
720x720 6 11m²/h
High Quality (vinyl) 1440x720 8 4m²/h
Sistem de incalzire media Incalzire print 30-45°C
Uscare 30-50°C
Conectivitate Ethernet (10BASE-T/100BASE-TC, comutare automata)
Functie de economisire a energiei Automata
Cerinte alimentare AC 100-120V±10%, 8.2A, 50/60Hz sau AC 220-240V±10%, 4.2A, 50/60Hz
Consum In timpul operarii Aproximativ 1.070W
Sleep Mode Aproximativ 14.5W
Nivel de zgomot In timpul operarii 64dB sau mai putin
Standby 41dB sau mai putin
Dimensiuni (cu stand) 2575x795x1270mm
Greutate (cu stand) 140kg
Accesorii incluse Stand, cablu de alimentare, cleme de fixare media, suport media, cutit de schimb pentru taierea foii, software RIP, manual de utilizare
Cerinte sistem
Sistem de operare Windows 8 (32 biti, 64 biti) Windows 8.1 (32 biti, 64 biti) Windows 7 (32 biti, 64 biti) Windows Vista (32 biti, 64 biti) Windows XP (32 biti, 64 biti)
CPU Recomandat Core 2 Duo, 2.0GHz sau mai rapid
RAM Recomandat 2GB sau mai mult
Card video si monitor Rezolutie recomandata de 1280x1024 sau mai mult
Spatiu pe hard disk Format NTFS
Drive optic Drive DVD-ROM
Software compatibile Adobe Illustrator 10, CS, CS2, CS3, CS4, CS5, CS6, CC CorelDRAW 11, 12, X3, X4, X5, X6, X7


Bannere

Avand o latime de printare de 1625mm si viteze de printare de pana la 48,4m² pe ora, RF-640 este ideal pentru productia de bannere in culori vibrante. 

 

 

 

 

Semnalistica

RF-640 ofera text si imagini exceptionale ce au o densitate mare a culorilor si au o durata de viata de pana la trei ani in mediul outdoor fara laminare. Puteti printa pe o gama larga de media, atat cu suprafete tratate, cat si cu suprafete netratate, inclusiv film backlit.

 

 

Folii pentru colantare

Transformati orice suprafata intr-o opera de arta – de la pereti si podele pana la geamuri si vehicule – printand orice grafica doriti cu ajutorul imprimantei RF-640.

 

 

 

Reproducere opere de arta si fotografice

Folosind tehnologia picaturilor de dimensiune variabila, RF este capabil sa creeze reproduceri fidele ale operelor de arta si a fotografiilor. De asemenea, cerneala Roland Eco-Sol MAX 2 garanteaza detalii si culori superbe.

 

 

Folii printabile pentru cutter-plotter

Pentru printarea si taierea elementelor de semnalistica, graficii auto, decalurilor si etichetelor pe o varietate de materiale, folositi RF-640 impreuna cu un cutter plotter Roland GX. VersaWorks va permite sa realizati va proiectele rapid si simplu, in timp ce GX citeste in mod precis markerii Quadralign din datele de pre-printare si aliniaza grafica pentru o taiere pe contur perfecta.

 

Postere

VersaEXPRESS produce postere fotorealiste ce ies in evidenta indiferent de distanta de vizionare. Capul de printare de ultima generatie de la Roland cu tehnologie Piezo ofera culori fluente, cu gradienti fini si reproduse cu precizie, pe o gama larga de media – chiar si la viteze mari de printare.