În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde

iColor 540 este o imprimanta pentru transfer termic pe baza de toner. Imprimanta are capacitatea de a printa full color cu baza de alb sau adaugare de alb deasupra printului intr-un singur pas. Aceasta este o solutie de printare unica si economica pentru volume mici si mijlocii de textile, etichete, bannere, suprafete rigide, reproduceri de arta, personalizari in scopuri de marketing si multe altele.


3695 € fara TVA
Descriere
  • Imprimanta iColor 540 prezinta abilitatea de a printa cu alb atat sub printul color, cat si peste acesta, intr-un singur pas, folosind software-ul iColor ProRIP.
  • Opacitatea albului este de doua ori mai mare decat a oricarui alt brand, ceea ce ofera garantia unui alb intens si un fundal care sa scoata in evidenta culorile vii ale printurilor
  • Un cartus de negru intens este inclus in printer, ceea ce va permite sa treceti pe modul CMYK pentru a imprima materiale precum brosuri si meniuri, atunci cand albul nu este necesar. Optional, puteti alege si kituri de cartuse de toner pentru sublimare, toner fluorescent, toner pentru elemente de securitate si toner transparent
  • Cel mai economic si flexibil echipament de printare pentru transfer termic
  • Fiind un echipament pe baza de toner, acesta nu necesita procesele de mentenanta care sunt asociate unei imprimante cu cerneala
  • Transferul termic se poate realiza pe o gama larga de materiale
  • Puteti schimba cu usurinta cartusele normale cu cele optionale sau invers, eliminand nevoia de a achizitiona imprimante separate pentru a realiza fiecare aplicatie in parte
Avantaje
Un instrument eficient in promovarea brandului
iColor 540 va ofera tot ce aveti nevoie pentru a va creste afacerea. Inscriptionati-va brandul pe haine, suprafete rigide si materiale publicitare in orice cantitate. Puteti produce obiecte precum tricouri, sorturi, cani, genti, accesorii de birou, elemente de semnalistica, prototipuri de ambalaje si multe altele.
Imbunatateste personalizarea textilelor
Extindeti-va oportunitatile de business si intrati in noi segmente de piata prin productia de articole vestimentare personalizate, accesorii si multe altele. Grafica aleasa poate sa fie color, dar sa contina si alb, si poate fi aplicata pe orice tip de textile sau substrat de culori inchise. Imaginea printata va avea culori vii, iar materialul textil poate fi spalat de nenumarate ori fara a se observa o decolorare semnificativa.
iColor 540 reprezinta o solutie economica pentru transferul termic, fara a fi nevoie sa va faceti griji pentru mentenanta constanta asociata cu sistemele DTG sau de serigrafie.
Obtineti rezultate de calitate exceptionala la printarea pe hartia premium de transfer termic iColor pentru a transfera imagini pe textle sintetice delicate la 120ºC fara a deteriora tesatura.
Obtineti maximul de la printarea cu 4 culori
iColor foloseste o formula exclusiva pentru tonerul alb, ceea ce se traduce prin obtinerea celui mai intens si opac alb de pe piata la momentul acesta. De asemenea, obtineti imagini consistente, vibrante si clare pentru o varietate de aplicatii, totul intr-un singur pas!
Software de ultima generatie
Cresteti performanta si capacitatea de printare cu ajutorul software-ului iColor ProRIP. Fiind ideal pentru mediile de productie, utilizatorii pot manipula stratul de alb din spatele graficii pentru printare pe media de culori inchise sau transparente, unde albul este necesar pe fundal. Sunt disponibile configuratii multiple de cartuse, pentru a face rapida ajustarile necesare pentru printare inversa, prin capacitatea de printare cu alb deasupra printului. Prin tehnologia Single Pass Digital Technology puteti face toate aceste lucruri intr-un singur pas. O alta functie a software-ului este reprezentata de economisirea folosirii tonerului alb cu pana la 50%, prin permiterea realizarii de profile color personalizate, rasterizare, diverse asezari in pagina si multe altele. Nu este nevoie sa creati grafice aditionale cu diferite configurari de culori – software-ul face totul!
Printati cu usurinta imagini supradimensionate cu ajutorul software-ului iColor SmartCut. Aceasta aplicatie inovatoare permite impartirea unei grafici pe doua coli de transfer, in stilul „tabloid”.
Descoperiti puterea procesului de sublimare
Imprimanta iColor poate fi echipata cu kitul optional de tonere pentru sublimare. Extindeti gama de obiecte personalizate produse cu ajutorul procesului de sublimare pe textile din poliester si substraturi rigide special tratate, asa cum este ceramica, metal, acril, UniSub, DynaSub, SubliBoard si multe altele.
Introducerea in procesul de sublimare este acum mai usoara si mai accesibila decat oricand. Nu mai este nevoie sa alegeti intre transferul termic si sublimare – iColor 540 le poate face pe ambele! Personalizati obiecte vestimentare, cani, huse de telefon si alte obiecte similare. Puteti schimba cu usurinta tonerul pentru transfer termic cu cel pentru sublimare si invers, eliminand nevoia de a achizitiona echipamente separate pentru fiecare proces.
Specificatii
Cod produsiColor 540
Viteza de printarePana la 8 pag/min pe coli de transfer
Pana la 26 pag/min pe coli standard
Capacitate toner/culoare3000 pagini
ProcesorIntel 1.46 GHz
Volum de lucruPana la 75.000 pag/luna
DuplexStandard
Memorie2GB RAM
RezolutiePana la 1200x1200dpi
EmularePostScript 3™
Sisteme de operareDe sine statator sau in retea – Microsoft Windows 7/8/10 (x32 si x64), Macintosh OS X 10.4 sau mai nou (Doar printerul, software-ul RIP este compatibil doar cu Windows)
Interfete10/100-TX Ethernet, USB v2.0
Capacitate hartie100 coli standard
Sertar hartie500 coli Legal/Letter/Universal
Dimensiuni hartie (min/max)Tava multifunctionala cu capacitatea de pana la 100 coli - 3”x5” pana la 8.5”x49.6”
Sertar hartie – 5.8”x8.3” pana la 8.5”x14”
Greutate hartieTava multifunctionala: 60-220g/m, sertar hartie: 60-163g/m
Dimensiuni echipament40x48x40.4cm
Greutate echipament29kg
Alimentare220V
Video