În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde
Imprimanta 3D UP Plus 2
Imprimanta 3D UP Plus 2

Imprimanta UP Plus este o imprimanta 3D compacta, tip desktop, disponibila la preturi permisibile si proiectata pe principiul utilizarii „Ready-to-Print” - primul print 3D poate fi obtinut in 15 minute de la instalare. Imprimanta vine complet asamblata, cu aplicatie software extrem de prietenoasa, usor de instalat si utilizat atat pe PC cat si pe Mac. Materialele de printare sunt ABS si PLA, disponibile la costuri scazute.


Livrare GRATUITĂ
În aria de acoperire Fan Courier
Retur gratuit în 14 zile
Vezi termeni și condiții
Garanție inclusă
24 luni, *12 luni persoane juridice
0722.215.867
Luni-Vineri, 09:00 - 17:00
5854.6 Lei1520.8 Lei(TVA inclus)
Adaugă în coș
Descriere
  • Imprimanta 3D preasamblata, gata de lucru in 15min (nu e kit, deci nu necesita nenumarate ore de instalare,
  • calibrare si configurare parametri);
  • Software simplu si prietenos;
  • Imprimanta portabila, tip desktop;
  • Cadru metalic solid pentru durabilitate maxima
  • Constructie simpla si eficienta pentru fiabilitate maxima
  • Calitate printare inalta – conform standardelor industriale (bunuri de consum generale);
  • Poate printa geometrii complexe
Avantaje
Tehnologie FDM
Imprimantele 3D din familia UP folosesc tehnologia FDM (Fused Deposition Modelling) – o tehnologie aditiva de productie prin care sunt suprapuse straturi multiple de material ABS sau PLA pentru construirea (printarea) unui model 3D. Imprimantele UP va permit printarea propriilor modele 3D direct de la biroul Dvs, fara a mai fi nevoiti sa apelati la o firma externa, specializata in servicii de printare 3D. Scutiti astfel timp si pastrati confidentialitatea completa a designului Dvs.
Compatibilitate cu software CAD
Ca si in cazul unei imprimante obisnuite, va puteti crea modele 3D proprii cu programe CAD 3D specializate (SolidWorks, Autodesk Inventor, ZWCAD 3D, etc) sau puteti descarca modele 3D disponibile online (un bun exemplu ar fi Thingiverse.com).
Replicare de obiecte
De asemenea, imprimanta 3D poate fi folosita si pentru printarea 3D a unui model scanat. Cu ajutorul unui scanner 3D veti putea digitiza obiectul original iar dupa prelucrare, fiserul .STL obtinut poate fi trimis direct catre imprimanta. Veti obtine astfel o copie fidela a obiectului original (atentie, nu toate obiectele pot fi copiate, unele pot fi protejate de drepturi de autor).
Model economic
UP Plus este cel mai ieftin model de printer 3D asamblat care ofera siguranta si usurinta in utilizare combinate cu rezultate excelente in printarea 3D.
Design deschis
Imprimanta 3D UP Plus permite printarea de modele 3D din PLA sau plastic ABS rezistent cu dimensiuni maxime 140x140x135mm, modelele printate avand o acuratete de 0,15mm. Imprimanta UP Plus este silentioasa in functionare iar constructia deschisa permite vizualizarea in mod real a constructiei modelului 3D, strat cu strat.
Printare cu ABS/PLA
Imprimanta poate utiliza ABS sau PLA intr-o gama larga de culori, modelele printate finale fiind indeajuns de durabile si rezistente pentru a putea fi folosite ca piese complet functionale. Modelele pot fi ulterior finisate (slefuite), asamblate sau vopsite potrivit dorintelor Dvs.
Software 3D inclus
Software-ul UP pentru printare 3D inclus ofera o interfata prietenoasa pentru pozitionarea, orientarea si scalarea modelului ce urmeaza a fi printat. Inaltimea capului de printare poate fi calibrata in cateva minute tot cu ajutorul software-ului. Functii software: - Importa fisiere STL din orice aplicatie CAD 3D - Vizualizare 3D a fisierelor, ante-productie - Functii de pozitionare, rotire si scalare a modelului - Pozitionare automata sau manuala a modelului - Generare automata a suportului care sustine modelul precum si a straturilor de printare - Printare printr-o simpla apasare de buton - Compatibil Windows si Mac
Generare material suport
Pentru geometrii complexe, aplicatia software genereaza automat suportul de sustinere permitand printarea acestuia din acelasi material dar la o densitate mai mica. Este usurata astfel inlaturarea ulterioara a materialului suport (prin rupere) nefiind nevoie de 2 capete de printare sau de solutii chimice periculoase pentru curatarea modelului.
Specificatii
SKUI3DTTUPPLUS001
Volum printare X,Y,Z140 x 140 x 135mm (2,6 litri)
Platan incalzitNu
Rezolutie axa Z0.15mm, 0.20mm, 0.25mm, 0.30mm & 0.40mm (150µm; 200µm; 250µm, 300µm; 400µm)
Capete printare Single head
Materiale printareFilament ABS, PLA (diverse culori)
Material suportTehnologie Smart Support - generarea automata a materialului suport din acelasi materiale dar la densitate mai mica pentru rupere ghidata inteligenta
Formate suportate.STL
Software operare3D Print Software UP inclus
Sistem operareWindows XP, Vista, Windows 7, MAC OS
ConectivitateUSB2.0
Dimensiuni printer 3D245 x 260 x 350mm
Greutate printer 3D5Kg
Greutate bruta10kg
Alimentare100-240VAC, 50-60Hz, 220W
Putere20V DC 11amp

Alte cautari: imprimanta 3d, pret up plus, printer 3d ieftin,