Imprimanta 3D UP BOX+, WiFi, Filtru HEPA, calibrare automata

Adauga in cos

Imprimanta 3D UP BOX+, WiFi, Filtru HEPA, calibrare automata


Imprimanta Up Box+
Up Box + reprezinta urmatoarea generatie de printere 3D, creata de Tiertime. Fata de predecesorul sau, Up Box + prezinta un plus de performanta in ceea ce priveste fiabilitatea. Cu ajutorul ei, calitatea modelului 3D printat va fi mult mai ridicata, datorita noului cap de printare ce prezinta doua ventilatoare, datorita lor, printurile capatand o claritate mai buna si un luciu mai intens.
Pret vechi: 10739.2 LEI TVA inclus
Pret nou: 9170.5 LEI TVA inclus
buc
Adauga in cos
Termeni si conditii

Volum mare de constructie

Up Box + ofera un volum mare de constructie, de 255x205x205mm (WxHxD), pentru volume foarte mari de printare 3D. Datorita platformei sale mari de printare, imprimanta permite efectuarea cu o eficienta fara precedent a unui lot de productie de printare 3D.
 

Mediu de printare complet inchis

Incinta de printare inchisa permite maximizarea temperaturii, sporirea aderentei, rezultatul fiind posibilitatea de a printa chiar si obiectele de dimensiuni mari, prin colmatarea la minim.
 

Calibrare complet automata a platformei

O sonda motorizata este integrata in printer pentru nivelarea automata a platformei si detectarea inaltimii duzei. Nu este necesara niciun fel de interventie a operatorului in calibrarea printerului 3D, oferind o experienta de printare fara precedent.
 

Tehnologie inteligenta de suport

Printerul UP BOX + are o structura de suport usor detasabila si un algoritm ce imbunatateste calitatea printarii. Cu ajutorul acestei tehnologii avansate, este permisa printarea 3D cu usurinta, chiar si a modelelor complexe si dificil de realizat.
De asemenea, acesta permite ruperea cu usurinta a materialelor, reduce timpul de procesare, rezultand in final ca suprafetele de dedesupt sa fie impecabile.
 
 
De ce este trebuie sa alegeti un printer 3D cu filtru HEPA?
 
In urma extruziunii, plasticul ABS produce aburi de acrilonitril, butadiena si stiren. Butadiena este clasificata ca fiind un carcinogen uman. Acrilonitrilul si stirenul sunt ambele substante toxice si sunt potentiale carcinogene umane. Filtrul HEPA elimina aceste riscuri pentru sanatate, prin captarea particulelor daunatoare. De aceea, este important sa alegeti un printer 3D cu tehnologie FDM care sa aiba incorporat un asemenea dispozitiv.Alte cautari: ,

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Volum de constructie255 mm x 205 mm x 205 mm (WxDxH)
Suprafata printare incalzitaPat de printare 3D cu incalzire, pentru a elimina platforma cu usurinta
Structura de suportMaterial inteligent de suport, printre in acelasi material, tiparire la o densitate scazuta, construire in mod automat de catre software-ul de printare 3D inclus
Rezolutia selectabila a stratului0,1mm; 0,15mm; 0,2mm; 0,25mm; 0,3mm; 0,4mm - Acesta ofera detalii HD ultra fine de 100 microni
Senzor filamentIntrerupe automat procesul in cazul unei iesiri a filamentului
Pana de curentReluarea procesului de printare 3D
Nivelare platformaNivelare complet automata cu sonda integrata - nu necesita interactiunea umana
Inaltimea platformeiSenzor de inaltime automat - nu necesita interactiunea umana
Zgomot mediu de operare51,7 dB
Filtrarea aeruluiFiltru HEPA incorporat - indeparteaza particulele fine
IluminareLumina activa, de culoare albastra, ce pulseaza in timpul printarii 3D, oferind feedback vizual al starii de printare. Dupa terminarea procesului de printare 3D, lumina devine verde, indicand faptul ca printarea s-a incheiat
Dimensiuni485mm; 520mm; 495mm (WxDxH)
Greutate printer20 kg
Greutatea pachet34 kg volumetric
Adaptor220 VAC; 50-60 Hz; 220 W
ConectivitateWi-fi sau USB (Proces de tiparire stocat si infasurat de imprimanta, posibilitatea de a opri calculatorul in timpul printarii)
Consumabile1,75 filament din plastic ABS si PLA care este ideal pentru modelare 3D, piese turnate din metal
SoftwareSoftware-ul de printare Studio Up 3D inclus gratuit: Windows (7, 8 si 10) 32/64 biti; MAC; iPad
Timp de instalarePrintarea se poate efectua in doar 15 minute de la despachetare
Garantie12 luni