Imprimanta 3D Inspire D 290

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D

Imprimanta 3D Inspire D 290

Imprimanta 3D profesionala de tip Office compacta cu design industrial caracterizata prin volumul si viteza mare de constructie ideala pentru aplicatii profesionale si prototipare rapida in inginerie ,design, modelism, arhitectura si chiar cercetare industriala. Puteti realiza modele 3D de inalta definitie si calitate la costuri de printare accesibile.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje imprimanta 3d Inspire D 290:

 

  • Pret accesibil - pentru printer 3D profesional

  • Printer tip office, cu volum printare 3D mare - max 255x290x320mm

  • Functionare ergonomica si silentioasa - permite amplasarea printerului 3D in sali de clase, cabinete medicale, birouri, ateliere

  • Viteza mare printare 3D – 60 cm3/h

  • Acuratete - pana la 0.2 mm

 

 

Imprimanta 3D Inspire D290 face parte din gama de printere 3D profesionale, ale producatorului chinez Beijing TierTime Technology CO., LTD, si reprezinta clasa mijlocie de printere 3D profesionale cu cel mai bun raport pret/calitate din piata de printere 3D. Aceasta imprimanta 3D este ideala pentru utilizatorii si producatori care doresc sa activeze in piata de prototipare rapida. Imprimanta 3D ideala pentru inginerie inversa, dezvoltare conceptuala in domeniul industrial, arhitectura, design, medicina si cercetare.

Imprimanta 3D D290 este usor de configurat si de utilizat, nu necesita pregatire speciala sau dispozitive speciale pentru functionare. Este caracterizata prin viteza si acuratete, puteti crea modele 3D in doar cateva minute din materiale plastice rezistente ideale pentru prototipare rapida si testare functionala, modelele 3D obtinute pot fi vopsite si gaurite si chiar ansamblate pentru expozitiile si prezentarile Dvs precum si pentru programul Dvs de cercetare.

Aceasta imprimanta 3D este perfecta pentru aplicatiile industriale in medicina, automotive, animatie, design, constructii, cercetare educationala din cadrul universitatiilor dar si pentu atelierele si cabinetele Dvs. Designul compact si silentiozitatea in timpul procesului de printare 3D permite amplasarea imprimantei, in salile de laborator, ateliere si chiar in biroul Dvs.

Aceste printere 3D va va permite realizarea de modele 3D din material termoplastic (ABS) cu detalii de inalta definitie si calitate-toate la o viteza considerabila de printare 3D.

Tehnologia de functionare pe care se bazeaza aceste printere 3D este MEM (Melting and Extrusion Modeling), similara tehnologiilor de printare 3D FDM si ALM, utilizand pentru printarea 3D material termoplastic ABS iar tehnologia de printare 3D si consta in topirea firului de ABS incalzit cu ajutorul unui extrudor care realizeaza extrudarea materialului strat cu strat cu mare acuratete realizand fizic modelul 3D in functie de coordonatele X si Y.

Datorita tehnologiei si acuratetei de printare puteti crea modele 3D care pastreaza caracteristiciile modelului 3D creat intr-un software CAD fara a fi modificate cotele si geometria obiectului Dvs.

Constructia compacta si robusta a printerului 3D ofera o rigiditate mecanica excelenta ceea ce ridica fiabilitatea printerului 3D iar extrudorul ultra-compact asigura aplicarea precisa si uniforma a materialului cu o acuratete de 0.2mm.

 

Materiale printare 3D:

Imprimanta 3D D290 utilizeaza material termoplastic ABS (Acrilonitril Butadeina Stiren) pentru printarea de modele 3D. Materialele sunt furnizate in stare solida sub forma de rola cu greutatea de 1Kg cu filament de 1.75mm diametru.

  • Este un polimer ingineresc care se utilizeaza in productia de automobile la barele de protectie pentru duritate si rezistenta.

  • Materialul de printare 3D ABS este caracterizat prin rigiditate inalta, rezistenta buna la impact, sudabilitate buna, bun izolator, stabilitate dimensionala inalta, vopsire si laminare buna si este usor de procesat.

  • Culori disponibile: alb

 

Materialul suport folosit de aceste printere 3D este tot un ABS, cu proprietati diferite fata de materialul ABS pentru constructia piesei, pentru o usoara postprocesare fiind disponibil in 2 variante:

  • ABS Soluble - care se indeparteaza cu ajutorul unui sistem de curatare, o baie cu o solutie speciala, in care este indrodusa piesa printata si care dizolva materialul suport chiar si din locurile greu accesibile, realizand astfel finisarea modelului 3D.

  • ABS Breakaway – indepartarea materialului suport se realizeaza prin rupere cu ajutorul unui tool-kit pentru inlaturarea materialului suport.

 

Software:

Printerele 3D Tiertime au software inclus, Model Wizard, cu ajutorul caruia puteti pregati modelul 3D in format .STL si puteti realiza aranjarea pieselor pe platanul de printare astfel incat sa puteti folosi optim intreaga suprafata de printare.

Software-ul are o interfata simpla, familiara si intuitiva si nu este nevoie de o persoana specializata pentru a folosi acest software.

Nota 10 din 8 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Volum printare Axa X,Y,Z255x290x320mm
Acuratete0.2-0.4 mm
Viteza printare 3D5-60 cm3 /ora
Consum2.2 KW (10A/220V)
Greutate220 Kg
Dimensiuni712x840x1600 mm
Capete de printare 3D2 capete
SoftwareModel Wizard (inclus)
Material printare 3DABS B601
Material suportABS S301 ( soluble sau breakaway)
Garantie12 LUNI (componente)
CertificatCE