Hartie transfer termic JET ST

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Hartie transfer termic JET ST


Hartie transfer termic JET ST
Pret Hartie transfer termic (fara TVA)
  • Hartie transfer termic format A4 - 0.50 Euro/coala
  • Hartie transfer termic - rola - 7.90 Euro/mp

Comanda minima este de 200 Ron


Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Hartie de transfer termic standard pentru transfer de imagini imprimate digital, pe materiale textile albe sau in culori deschise din bumbac. Imprimarea se face in oglinda. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe material. Transferul se face cu ajutorul propriului suport (se aseaza hartia cu imprimeul in jos) si este recomandat sa fie facut cu presa pentru transfer termic.

- temperatura de transfer: 160;

- timpul de transfer: 40 secunde;

- presiunea: mica;

- temperatura de spalare: maxim 40.

Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.

Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire se obtine o suprafata lucioasa. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.

Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc) cu cernelurile standard ale acestora. inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.

 

Pentru lista imprimantelor ink-jet recomandate click aici.

Hartia de transfer termic TRANSFER JET ST este disponibila in formate A4, A3 si la rola si poate fi utilizata pentru inscriptionat, prin transfer termic, a imaginilor digitale, pe materiale textile albe sau in culori deschise, din bumbac.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din teste si experienta practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului pe care urmeaza a se face inscriptionarea.

Nu exista culori disponibile pentru acest produs.

Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


FormateA4, A3, si la rola
Temperatura de transfer160℃
Timpul de transfer40 sec
Presiunea de aplicaremica
Temperatura spalaremax 40℃
Imprimareacu ink-jet