Hartie transfer termic JET-WHITE

Solicita pret
0729.288.837    Advertising

Hartie transfer termic JET-WHITE


Hartie transfer termic JET-WHITE
Hartia pentru transfer termic tricouri JET-WHITE este folosita pe materiale textile albe sau in culori deschise.
PRET (Fara TVA): 0.45 EUR/coala A4
SE COMERCIALIZEAZA NUMAI LA TOP!

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Hartia pentru transfer termic JET-WHITE este folosita pe materiale textile albe sau in culori deschise. 
 
Imaginea dorita se imprima in prealabil pe hartia de transfer, urmand ca mai apoi sa fie transferata pe materialul supus imprimarii folosind o presa de transfer termic. Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire se obtine o suprafata lucioasa. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior. Tricourile imprimate se spala cu imprimeul pe dos, la o temperatura maxima de 40ºC.
 
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire!
 
Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc) cu cernelurile standard ale acestora. Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.
 
Formatul hartiei de transfer termic pe hartie este A4 si A3, iar printarea se face in oglinda. Transferul se realizeaza la o temperatura de 200ºC, iar timpul de transfer este de 20 de secunde, la presiune mica.
 
Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din teste si experienta practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului pe care urmeaza a se face inscriptionarea. 
Nota 9 din 9 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsJET-WHITE
FormatA4 / A3
Temperatura de transfer200°C
Timpul de transfer20 sec
Presiunea de transferMica
ImprimareCerneala inkjet
MaterialeMateriale textile albe sau de culori deschise