Hartie transfer termic JET-BLACK

Solicita pret
0729.288.837    Advertising

Hartie transfer termic JET-BLACK


Hartia pentru transfer termic JET-BLACK
Hartia pentru transfer termic JET-BLACK este folosita pe materiale textile negre sau in culori inchise din bumbac 100%, dar poate fi folosita si pe materiale textile de culori deschise. PRET fara TVA: 0.83 EUR fara TVA/coala A4
SE COMERCIALIZEAZA NUMAI LA TOP DE 50 COLI!

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

  • Hartie pentru transfer termic pe bumbac 100%
  • Transferuri calitative pe orice material negru sau inchis la culoare
  • Compatibila cu toate tipurile de printere inkjet
  • Hartie rezistenta la apa
  • Rata mare de transfer si viteza mare de uscare
  • Imagini clare si culori vii ce rezista mult in timp
Hartia pentru transfer termic JET-BLACK este folosita pe materiale textile negre sau in culori inchise, dar poate fi folosita si pe materiale textile de culori deschise din bumbac 100%.
 
Transferul termic se face astfel:
1. Se indeparteaza suportul de hartie si se aseaza foita subtire ramasa pe materialul textil, cu imprimeul spre exterior.
2. Se acopera imprimeul cu hartia siliconata speciala (aceasta hartie este livrata in pachet, impreuna cu hartia imprimabila). La aproximativ 10 secunde dupa transfer, se indeparteaza hartia siliconata.
Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior. Textilele imprimate se spala cu imprimeul pe dos, la o temperatura maxima de 40ºC.
 
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire!
 
Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc) cu cernelurile standard ale acestora. Inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.
 
Formatul hartiei este A4 si A3, iar printarea se face normal, nu in oglinda. Transferul se realizeaza la o temperatura de 160ºC, iar timpul de transfer este de 40 de secunde, la presiune mica.
 
Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din teste si experienta practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului pe care urmeaza a se face inscriptionarea. 

Specificatii tehnice
Cod produsJET-BLACK
FormatA4/A3
Temperatura de transfer185°C
Timpul de transfer25 sec
Presiunea de transferMica
ImprimareCerneala inkjet
MaterialeMateriale textile negre sau de culori inchise din bumbac 100%


Alte cautari: hartie transfer termic,

Nota 10 din 8 note.