Hartie TRANSFER JET PHOSPHOR

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Hartie TRANSFER JET PHOSPHOR


Hartie transfer termic fotoluminiscenta
Pret hartie transfer termic Phosphor (fara TVA)
  • Format A4 - 2.24 Euro/coala

Comanda minima este de 200 Ron

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Hartie de transfer termic speciala, cu proprietati fotoluminiscente, care permite transferul de imagini imprimate digital pe materiale textile din bumbac. Imprimarea se face normal, nu in oglinda. Partea pentru printat este cu fata in sus atunci cand coltul taiat este in stanga jos. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe textil, recomandat cu presa pentru transfer termic.

Transferul termic se face astfel:
1. Se indeparteaza suportul de hartie si se aseaza foita subtire ramasa, cu imprimeul spre exterior, pe materialul textil.
2. Se acopera imprimeul cu hartia siliconata speciala (aceasta hartie este livrata in pachet, impreuna cu hartia imprimabila). La aproximativ 10 secunde dupa transfer, se indeparteaza hartia siliconata.
- temperatura de transfer: 150-160;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 40
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.
Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.
Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune precum: Digital, Kodak, HP, Canon, Epson, Apple, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc., cu cerneluri standard ale acestora. Inainte de imprimare, hartia trebuie ferita de umezeala si amprente digitale.
Pentru lista imprimantelor ink-jet recomandate click aici.

Hartia Transfer Jet Phosphor este disponibila in formate A4 si A3 si poate fi utilizata pentru transfer de imagini digitale, pe materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri ale acestora, pentru obtinerea unor efecte deosebite, folosind proprietatile fotoluminiscente ale hartiei.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului care urmeaza a fi inscriptionat.

Nu exista culori disponibile pentru acest produs.
Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


FormateA4 si A3
SuprafataFotoluminiscenta
Temperatura transfer150-160℃
Timp transfer10-15 sec
Presiune aplicaremica
Temperatura spalaremax 40℃