Gravator laser SLG3040U

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Gravator laser SLG3040U


Gravator Laser
Gravator laser folosit pentru productia de obiecte artizanale , stampile, cadouri personalizate si obiecte promotionale.Cu ajutorul acestui gravator putem produce obiectele enumerate mai sus din diferite materiale: sticla, plastic, lemn, marmura, piele, pvc.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Foarte important: 12 de luni garantie pentru echipament si 3 luni garantie pentru tubul laser!

Avantaje gravator laser:

Usor de folosit: Masinile de gravat si de decupat laser din seria SLG pot fi operate la fel de simplu ca si o imprimanta laser obisnuita de birou folosind programe standard de desenare precum CorelDraw, Adobe Illustrator, AutoCAD sau alte programe de desenare vectoriala. Rezultatele sunt perfecte chiar daca gravarea laser este executata de un novice.

Rapiditate. Tocmai pentru ca foloseste o raza, gravatorul laser permite cea mai rapida metoda de gravare si inscriptionare a materialelor, mai rapida, mai neta, mai curata decat taietoarele mecanice fie ca folosesc lame, burghie sau freze. Fie ele si freze CNC. E simplu - nu avem frecare.

Siguranta.Gravarea laser foloseste metode non-abrazive si fara contact direct asupra materilului ce trebuie gravat, marcat sau decupat. Acesta inseamna ca veti castiga timp fara a mai fi nevoiti sa prindeti in vreun fel materialul ce trebuie gravat cu laser pe masa de lucru datorita lipsei frecarii.Spre deosebire de masinile de decupat si gravat traditionale (gravatoare mecanice, freze CNC), gravatoarele laser nu expun utilizatorii la riscuri. Obiectele care sunt gravate sunt inchise, iar procedelul de lucru este foarte sigur.

Curatenie la locul de munca. Nu numai muchiile nete si curate sau detaliile fine sunt caracteristice acestui procedeu de gravare laser, ci si faptul ca nu exista reziduuri, aschii si praf rezultate din procesul de gravare sau debitare cu laser.

Rentabil si eficient.Chiar daca luam in calcul doar protectia muncii ( si sa nu uitam ca nu avem nevoie de echipament de protectie specializat si scump), consumul de energie si timpul alocat gravarii laser, descoperim ca aceasta metoda ofera produse de inalta calitate, cu costuri mici si in perioada scurta de timp. Maximum de productivitate pentru o gama larga de aplicatii cu o recuperare rapida a investitiei.

Echipamentele de gravat si decupat laser pot fi personalizate pentru o gama foarte larga de aplicatii si se adpteaza perfect nevoilor fiecarui utilizator, oferind solutii individuale, profitabile.Investitia intr-un laser CO2 este mica, tehnologia este de multi ani pe piata si este continuu imbunatatita.Lucrul cu gravatoarele laser este uimitor. Nu numai precizia este exceptionala (caractere de 1x1 mm perfect lizibile) dar si complexitatea lucrarilor si numarul infinit de aplicatii

De fiecare data cand aveti nevoie sa decupati cu precizie extrema placi acrilice, placaj (fie pentru industria mobilei, decoratii, modelism, jucarii sau arhitectura), indiferent daca lucrati cu ceramica sau carton, piele sau sticla, veti descoperi ca lucrul cu un gravator laser este la fel de simplu.
Materiale aplicabile: plexiglass, PVC, forex, polistiren expandat, hartie, carton, autocolant, materiale pentru industria textile, lemn, placaj, furnir, piele si materiale din piele, sticla, cristal, marmura, granit, gresie, faianta, cauciuc, metale acoperite ( aluminiu elaxat ).

Gravatoarele laser pot fi personalizate pentru o gama foarte larga de aplicatii si se adpteaza perfect nevoilor fiecarui utilizator, oferind solutii individuale, profitabile. Investitia intr-un gravator laser CO2 este mica, tehnologia este de multi ani pe piata si este continuu imbunatatita. Lucrul cu un gravator laser este uimitor. Nu numai precizia este exceptionala (caractere de 1x1 mm perfect lizibile) dar si complexitatea lucrarilor si numarul infinit de aplicatii.
Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


SUPRAFATA GRAVARE (mm)290mm x 410mm
PUTERE40W
VITEZA GRAVARE500mm/s
VITEZA TAIERE0-6mm/s
ADANCIME TAIEREAcrylic: 5mm
CONECTIVITATEUSB2.0
MASA DE LUCRUElectric sus/jos 70mm
CARACTER MINIM1mmx1mm
REZOLUTIA RAPORTULUI0.0254mm (1000dpi)
PRECIZIE POZITIONARE0,01MM
ALIMENTARE220V(or110V)+/-10%50Hz
PUTERE BRUTA500W
FORMAT DE IMAGIME SUPORTATPLT,DXF,BMP(Direct);JPG,GIF,PGN,TIF
SOFTWARE DE PROIECTARECorelDraw, Photoshop, Newlydraw (inclus)
SISTEM DE OPERAREWindows2000/XP/WIN7/Vista
RACITORPompa de apa
DURATA DE VIATA A TUBULUI LASER1200ore - 1500ore