Gravator 3D cu laser SpotMaster SM3D

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Gravator 3D cu laser SpotMaster SM3D


Gravator 3D cu laser SpotMaster SM3D
Gravarea cu laser a sticlei este intalnita intr-un numar tot mai mare de domenii. Calitatea obiectelor realizate depinde in mare parte de echipamentul folosit. Noua generatie de masini de gravat cu laser este mult mai rapida si mai fiabila decat versiunile anterioare. Pentru afacerile de dimensiuni mai mari a fost creata o masina de gravat care sa satisfaca cerintele si celor mai pretentiosi clienti. Masina ofera o serie de functii pentru personalizarea obiectelor realizate. Personalizarea variaza de la dimensiuni, forme, modele, alegerea nivelului de automatizare a procesului, etc.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Perfecta pentru gravarea obiectelor de sticla/cristal de dimensiuni mari
Avand o capacitate de productie remarcabila, o adaptabilitate si o calitate a produselor rezultate net superioara, aceasta masina cu laser este alegerea ideala pentru gravarea obiectelor de sticla/cristal de dimensiuni mari, cu cerinte de calitate ridicate.
Utilizari multiple
Desi aceasta tehnica de gravare a fost folosita la inceput pentru a produce in mare parte cadouri personalizate, cu diverse modele in interiorul unui bloc de sticla, intre timp domeniile de aplicare a acestei tehnici s-au extins si in sfera arhitecturala, a designului sau in industrie.
Gravare de imagini si text de calitate
Masina foloseste o tehnologie de gravare pas cu pas, prin care obtine obiecte finisate remarcabil. 
Include functie pentru gravare in substrat
Gravarea in profunzime cu laser este un tip de decorare a sticlei, in care sunt facute mici puncte in interiorul obiectului fara a-i afecta suprafata. Imaginea creata seamana cu o sculptura realizata in interiorul blocului de sticla. Masina 3D de gravat cu laser in profunzime functioneaza pe un principiu relativ simplu: In mod normal lumina si razele laser trec nealterate prin sticla sau alte materiale transparente. Cand insa o raza laser este focalizata cu ajutorul unei lentile, in punctul focal temperatura creste si creeaza un mic punct alb. Prin realizarea unui nor de puncte se construieste un model 3D in interiorul obiectului, suprafata lui fiind insa neafectata.
Include functie de gravare complet automata
Operatorul are posibilitatea de a controla procesul de gravare in orice moment sau poate seta functia incorporata de gravare complet automata.
Potrivita pentru productie in masa
Datorita dimensiunilor mari cat si setarilor ce permit crearea unui lot de produse intr-o singura utilizare, aceasta masina de gravat cu laser se integreaza cel mai bine in cadrul afacerilor de dimensiuni mai mari cu productie de serie.
Nota 9 din 8 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice Gravator 3D cu laser SpotMaster SM3D
Model SpotMaster SM3D-1317SpotMaster SM3D-1825
Tip de laserDioda
Sistem de racireRacire cu aer
Diametrul punctelor 80-120 μm
Dimensiuni maxime de gravare(mm)1350mmx1750mmx80mm850mmx2550mmx120mm
Dimensiuni de gravare dintr-un singur pas(mm) Elipsa 80x70mmElipsa 80x70mm
Viteza medie de gravare 4000 pct/s (poate fi setata si o viteza mai mare)3500-4000 pct/s
Functie de productie in masa Tehnologia de gravare pas cu pas asigura o precizie mai mareProductie in masa de dimensiuni mari
Consum de putere220V220V sau 380V
Cerintele mediului de lucruTemperatura 15-30ºC Temperatura 10-30ºC
AplicatiiPotrivit pentru publicitate, decorarea aparatelor de uz casnic, crearea de designuri in industria sticlei, etc.
Greutate550kg2500kg
Volum1600x2300x1500 mm 4400x2650x2000mm