GRATAR KAMADO BBQ 26 NEGRU CU ALIMENTATOR ASCHII DE FUM
GRATAR KAMADO BBQ 26 NEGRU CU ALIMENTATOR ASCHII DE FUM
Reducere (-9%)

Acest gratar are pereti ceramici grosi, cu o foarte buna rezistenta la caldura. Acest model a fost gandit special pentru 12-16 persoane. Dimensiunea gratarului (66 cm diametru) este potrivita pentru iesirile in aer liber, ceea ce il face modelul de gratar cel mai popular la nivel global. Gratarul ceramic va permite sa afumati, coaceti, prajiti, uscati sau sa faceti gratar printr-o simpla ajustare a fluxului de aer si prin folosirea caldurii directe sau indirecte. De asemenea, temperaturile de gatire pot varia intre 10ºC si 450ºC, temperaturi pe care gratarele obisnuite nu le pot atinge.


Așteptare stoc
Produsul urmează să sosească în stoc în aproximativ 2-6 săptămâni.
Livrare GRATUITĂ
În aria de acoperire Fan Courier
Retur gratuit în 14 zile
Vezi termeni și condiții
Garanție inclusă
24 luni, *12 luni persoane juridice
0722.215.867
Luni-Vineri, 09:00 - 17:00
6917.7 Lei6295.1 Lei(TVA inclus)
Adaugă în coș
Descriere
  • Adaugati aschii pentru afumat cand preparatul este aproape gata, astfel incat sa nu se arda prematur.
  • Grilele de gatit nu trebuie indepartate pentru a adauga aschiile pentru afumat.
  • Adaugati lemn pentru fum chiar si atunci cand deflectorul de caldura ceramic este pe pozitie.
  • Aschiile de lemn nu intra in mancare si nu se blocheaza in grătar.
  • Mainile dvs. sunt protejate fiindca nu sunt expuse direct la foc.
  • Caldura nu se pierde prin deschiderea afumatorului kamado - ciclul de gatit nu este intrerupt.
  • Instrumentul robust de alimentare din otel inoxidabil este, de asemenea, util pentru reglarea carbunelui, spargerea cuburilor de gheata si protectia impotriva varsarii nedorite.
  • Usita de alimentare este la indemana pentru a verifica/viziona focul fara a deschide capacul gratarul.
  • Portul este, de asemenea, bun pentru a regla carbunii cu instrumentul de cenusa fara a deschide gratarul.
  • Alimentatorul de aschii poate fi desurubat pentru a regla fin fluxul de aer deasupra carbunelui fara a impinge mai mult aer prin carbuni si a-l incalzi mai mult decat doriti.
  • Constructie ceramica
  • Gratar cu carbuni
  • Interval de temperatura intre 10ºC si 420ºC
  • Retentie foarte buna a caldurii
  • Retine umezeala in interior
  • Este economic, folosind foarte putin material combustibil
  • Inaltimea este ajustabila
Avantaje
Dispozitiv Kamado de alimentare cu aschii de fum
Cea mai unica caracteristica este un slot optional situat in fata gratarului, care va permite sa alimentati aschii de lemn fara a deschide capacul si a perturba echilibrul critic de oxigen si temperatura. Efectul acesta aduce un plus de gust preparatelor. Adaugati cu usurinta aschii de lemn, bucati mici si betisoare pentru afuma si aromatiza preparatul, fara a deschide macar capacul gratarului.
Dispozitiv Kamado de alimentare cu aschii de fum
Cuptor, grill si afumatoare
Gratarul ceramic va permite sa afumati, coaceti, prajiti, uscati sau sa gatiti pe grill printr-o simpla ajustare a fluxului de aer si prin folosirea caldurii directe sau indirecte. De asemenea, temperaturile de gatire pot varia intre 10ºC si 450ºC, temperaturi pe care gratarele obisnuite nu le pot atinge. Asadar, fie ca doriti sa faceti grill, sa afumati, sa prajiti sau sa coaceti, gratarul Kamado este exact ceea ce aveti nevoie. Puteti folosi mai multe tipuri de combustibil, cum ar fi carbuni de lemn, bricheti din carbune sau lemn, pentru a gati perfect preparate de fiecare data.
Cuptor, grill si afumatoare
Aroma de carbuni
Nimic nu se compara cu o friptura infuzata cu aroma autentic de carbune. Gratarul se incalzeste si este gata de folosire in doar 15 minute, carbunele arzand o perioada lunga de timp. De aceea, dispozitivele Kamado sunt alegerea evidenta a oricarui impatimit al gratarelor.
Aroma de carbuni
Cuptor de pizza
Impresionati-va prietenii si familia cu aroma unica a unei pizza facute la cuptor cu lemne. Avand un gratar de gradina Kamado, singura grija pe care o veti avea va fi alegerea topingurilor pentru pizza dvs. Pe langa pizza, veti mai putea coace si paine, rata Peking, terci rusesc de ovaz, prajituri sau gati supe crema, toate intr-un timp record.
Cuptor de pizza
Afumatoare
Materialul ceramic din care este fabricat gratarul are proprietati izolatoare, ceea ce permite un control foarte precis al temperaturii, chiar si atunci cand gatiti la temperaturi scazute. Fie ca algeti sa gatiti curcan, sunca, miel, pui, coaste de porc sau peste, carnea va fi mereu suculenta si aromata.
Afumatoare
Grill si uscator
Uscati sau gatiti la grill diferite tipuri de carne cu ajutorul acestui gratar de gradina. Datorita capacitatii de a atinge chiar si 400ºC, gatirea preparatelor este simpla si rapida.
Grill si uscator
Cuptor
Puteti coace paine, pizza sau placinte mai bine decat orice cuptor obisnuit de bucatarie. Rezultatele vor fi atat de spectaculoase incat nu va veti mai dori niciodata sa gatiti in casa!
Cuptor
Gata cu aschiile umede
La gratare obisnuite si afumatoare de carne se recomanda sa inmuiati aschiile de lemn in apa timp de 30 de minute inainte de a le adauga pe foc. Acest lucru este pentru a le impiedica sa ia foc si sa arda fumul pentru a pastra aroma necesara. Acum trebuie doar sa le adaugati in afumatorul kamado, cand sunt gata cu ajutorul instrumentului de alimentare cu aschii. Datorita mediului eficient, cu flux de aer scazut, pur si simplu nu exista suficient aer pentru ca aschiile sa ia foc atunci cand gatiti la temperaturi medii pana la scazute.
Gata cu aschiile umede
Foarte usor de folosit
Puneti bucatile mici de lemn in instrumentul de alimentare cu aschii. Scoateti capacul din partea din fata a gratarului. Glisati unealta prin alimentatoro si rasuciti instrumentul pentru a arunca aschiile pe foc. Scoateti accesoriul si puneti capacul la loc.
Foarte usor de folosit
Aromatizeaza preparatul cu inovatia de afumare cu lemn
Sunt disponibile multe specii si tipuri de aschii din lemn pentru a oferi preparatelor diferite arome de afumat pentru mancare. Unele sunt mai delicate, iar altele mai puternice. (vezi tabelul de mai jos) Scala de la unu la zece pentru a determina intensitatea.
Aromatizeaza preparatul cu inovatia de afumare cu lemn
Afumare controlata
Multi pasionati de afumare isi doresc sa realizeze ceea ce se numeste adesea „fum albastru”, spre deosebire de fumul „alb” sau „galben”, pentru o aroma fina de afumare. Controlul aerului este cheia, iar cu aceste aschii, puteti obtine asta. Portul permite o cantitate mica de aer, deasupra carbunelui unde se afla aschiile/bucatile si fumul. Odata ce kamado-ul a ajuns la temperatura potrivita, mancarea este pe gratar si capacul este inchis, utilizati instrumentul de alimentare pentru a arunca aschiile in stanga si in dreapta. Raspandirea aschiiloor de afumare le permite sa primeasca cantitatea potrivita de oxigen. Apoi, inchideti doar partial capacul din fata gratarului Kamado.
Afumare controlata
Gratarul este compatibil cu urmatoarele accesorii
Gratarul este compatibil cu urmatoarele accesorii
Specificatii
SKUGRA.AUKS26BL.00M
Tip produsGratar carbune/ Afumatoare/ Cuptor pe lemne
Tip combustibilLemn/ Carbune
Material corp gratarCeramica
Material grillOtel inoxidabil
Diametru corp gratar66cm / 26”
Grosime strat ceramic25-30 mm
Rezistenta la temperaturaPana la 400°C
Greutate neta114 kg
Greutate bruta125 kg
Dimensiune pachet810x810x825 mm
Aplicatii
Cuptor Grill, Cuptor cu carbune, Cuptor de pizza,Cuptor Tandoor, Barbeque, Afumatoare etc.