Folie termotransfer reflectorizanta Extrareflex

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Folie termotransfer reflectorizanta Extrareflex


Folie termotransfer reflectorizanta Extrareflex
Folia de termotransfer reflectorizanta Extrareflex este realizata din poliuretan si are suport dublu din poliester. Primul suport de culoare roz transparent si are rol de protectie, pe cand al doilea ajuta la realizarea transferului termic. Folia Extrareflex este disponibila in culoarea argintiu reflectorizant, care este utila in special pentru echipamente de protectie ce necesita o vizibilitate sporita in orice conditii.
Pret: 38.50 Euro/mp* fara TVA
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Primul suport al foliei este foarte subtire si trebuie inlaturat inainte de taierea foliei. Extrareflex este folosita pentru inscriptionarea materialelor din piele, materialelor textile dure sau tratate siliconic, fiind potrivita pentru echipamente sportive, echipamente de protectie, obiecte din material impermeabil, genti, curele etc.
 
Folia are o grosime de 110 microni, iar pentru decuparea acesteia la cutter plotter se recomanda folosirea unui cutit nou pentru grosimi mari cu o presiune de 60gf. Si in acest caz este necesar sa realizati teste pentru identificarea valorilor ce duc la obtinerea rezultatelor dorite de dvs.
 
Instructiuni de aplicare:
  • Taiati folia in oglinda cu ajutorul cutter plotter-ului
  • Realizati transferul termic cu ajutorul propriului suport cu presiune mica si temperatura de 150ºC, timp de 2-4 secunde
  • Indepartati suportul dupa racire
  • Acoperiti suprafata cu hartie siliconata si aplicati din nou presa tot la presiune mica si temperatura de 150ºC, dar de aceasta data timp de 10 secunde
 
Instructiuni de spalare:
  • Asteptati cel putin 24 de ore de la transferul termic inainte de a spala materialul
  • Nu folositi curatare chimica
  • Spalati materialul la o temperatura de maxim 30ºC
  • Nu folositi inalbitori sau alti agenti chimici agresivi
 
Folia se comercializeaza la rola cu latimea de 500 milimetri si lungimea de 25 metri si este disponibila pentru achizitie la metru.
 Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsExtrareflex
Grosime110 microni
Latime rola500mm
Lungime rola25m
Presiune de taiere60gf
Temperatura de transfer150°C
Timpul de transfer2-4 secunde + 10 secunde
Presiune de transferMica (2-3 bari)
Temperatura de spalareRecomandat maxim 30°C
    Folia reflectorizanta Extrareflex este folosita pentru inscriptionarea materialelor din piele, materialelor textile dure sau tratate siliconic, fiind potrivita pentru echipamente sportive, echipamente de protectie, obiecte din material impermeabil, genti, curele etc.