Folie termotransfer POLIFLOCK

Solicita pret
0729 288 837    Yahoo messenger: vanzari_zsp

Folie termotransfer POLIFLOCK


Poliflock
Pret folie (fara TVA)
  • Folie Poliflock - 14.39 Euro/mp
  • Comanda minima este de 250 Ron

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

 

INSTRUCTIUNI TERMOTRANSFER

Presare la 155-170C, 17-20 secunde la presiune medie. Suportul se indeparteaza dupa racire. Temperatura de spalare: maxim 40C

 

APLICATII    
Pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri de poliester cu bumbac (cu exceptia nylonului).  

NOTA
Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, se recomanda testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt date cu titlu orientativ, rezultand din testele si experienta noastra practica in folosirea preselor de transfer termic. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat

 

Folie din PVC cu suprafata catifelata, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate. Folia se decupeaza in oglinda de 60, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.

Dimensiuni rola: Latime: 0.5 m  -  Lungime: 25 m
Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Lungimea rolei25M
Latime0.5M
AplicabilitatePentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri de poliester cu bumbac (cu exceptia nylonului)
Culori disponibile20 de culori