În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde
Folie magnetica interiorFolie magneticaFolie magnetica
Folie magnetica interiorFolie magneticaFolie magnetica

Folie magnetica (fara TVA)

  • 10,75 Euro/mp

Comanda minima este de 200 Ron


Comezile de la Persoane Fizice vor fi acceptate doar cu plata în avans!
0729.288.837    (Denis Stanciu)
vanzari@zspotmedia.ro
Descriere

Nota: Este recomandat ca partea magnetica a foliei dar si partea care urmeaza sa fie aplicata sa fie foarte bine curatata de impuritati.


Evitati alunecarea foliei pe suprafata metalica pentru a preveni eventualele zgarieri.
A nu se aplica peste alte inscriptionari sau pe suprafete cu denivelari, proaspat vopsite sau lustruite.
In timpul verii, la temperaturi ridicate sau in cazul unei utilizari indelungate, este posibila lipirea foliei magnetice de vopsea. Pentru evitarea acestui risc, se recomanda desprinderea si reaplicarea foliei cel putin o data pe zi, cat si desprinderea foliei pe timpul noptii sau cand nu este necesara.
Atasarea foliei pe suprafete care au fost vopsite sau decorate cu spray-uri de vopsea reduce considerabil puterea adeziva magnetica.

Folia magentica este recomandata pentru aplicatii nepermanente de interior, cand nu se doreste o inscriptionare prin metode clasice, pentru aplicatii care necesita modificari zilnice (curs valutar, meniuri, semne de avertizare, etc), afisaj pe termen scurt in sali de conferinte si expozitii, materiale de planificare si organizare, sisteme de ghidare, materiale demonstrative, prezentarea de constructii, diferite expuneri in sali de curs, jocuri logice, reclame pe autovehicule sau autoturisme noi, etc...

Specificatii
SKUAC-MAG-04
Specificatii tehnice
Latime610 mm
Lungimea rolei30 M
Grosime0.40mm
Forta magnetica 21 g/cmp

Alte cautari: folie magentica, folii magnetice interior, banda magnetica,