Folie magnetica de interior - 0.40mm

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Folie magnetica de interior - 0.40mm


Folie magnetica interior
Folie magnetica (fara TVA)
  • 10,75 Euro/mp

Comanda minima este de 200 Ron


Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Nota: Este recomandat ca partea magnetica a foliei dar si partea care urmeaza sa fie aplicata sa fie foarte bine curatata de impuritati.


Evitati alunecarea foliei pe suprafata metalica pentru a preveni eventualele zgarieri.
A nu se aplica peste alte inscriptionari sau pe suprafete cu denivelari, proaspat vopsite sau lustruite.
In timpul verii, la temperaturi ridicate sau in cazul unei utilizari indelungate, este posibila lipirea foliei magnetice de vopsea. Pentru evitarea acestui risc, se recomanda desprinderea si reaplicarea foliei cel putin o data pe zi, cat si desprinderea foliei pe timpul noptii sau cand nu este necesara.
Atasarea foliei pe suprafete care au fost vopsite sau decorate cu spray-uri de vopsea reduce considerabil puterea adeziva magnetica.

Folia magentica este recomandata pentru aplicatii nepermanente de interior, cand nu se doreste o inscriptionare prin metode clasice, pentru aplicatii care necesita modificari zilnice (curs valutar, meniuri, semne de avertizare, etc), afisaj pe termen scurt in sali de conferinte si expozitii, materiale de planificare si organizare, sisteme de ghidare, materiale demonstrative, prezentarea de constructii, diferite expuneri in sali de curs, jocuri logice, reclame pe autovehicule sau autoturisme noi, etc...


Specificatii tehnice
Latime610 mm
Lungimea rolei30 M
Grosime0.40mm
Forta magnetica 21 g/cmpNota 10 din 7 note.