ORALITE 5800 Folie adeziva reflectorizanta structura tip fagure

Solicita pret
0729 288 837    Yahoo messenger: vanzari_zsp

ORALITE 5800 Folie adeziva reflectorizanta structura tip fagure


Folie pentru semne rutiere
Pret folie (fara TVA)
  • 37.55 Euro/mp

Comanda minima este de 200 Ron

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Folie adeziva reflectorizanta cast cu structura de tip fagure, cu grosimea de 250 microni, avand rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Suportul foliei adezive este un film din polipropilena cu o grosime de 0.075 mm, siliconat pe o parte.
Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier.
Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare, indepartarea foliilor de pe suprafetele pe care au fost aplicate fiind foarte dificila, acestea rupandu-se in bucati mici.
Din acest motiv foliile reflectorizante pentru traficul rutier nu sunt recomandate pentru aplicatii din publicitate.Nota 10 din 10 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Grosime250 microni
Latime1,22m
Lungimea rolei50m
Paleta coloristicacuprinde 7 culori cu structura de tip fagure: alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru si maro.
Durabilitatepana la 10 ani (neimprimata )
AplicabilitateFolia adeziva reflectorizanta cast seria 5800 - HIGH INTENSITY GRADE a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, pentru perioade de timp lungi, de pana la 10 ani in exterior.Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.
    Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5800 - HIGH INTENSITY GRADE a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, pentru perioade de timp lungi, de pana la 10 ani in exterior.Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.