Folie pentru semne rutiereFolie pentru semne rutiereFolie reflectorizanta tip fagureFolie pentru semne rutiereFolie pentru semne rutiere
Folie pentru semne rutiereFolie pentru semne rutiereFolie reflectorizanta tip fagureFolie pentru semne rutiereFolie pentru semne rutiere

Pret folie (fara TVA)

  • 39 Euro/mp

Comanda minima este de 200 Ron


Comezile de la Persoane Fizice vor fi acceptate doar cu plata în avans!
0729 288 837    (Yahoo messenger: vanzari_zsp)
vanzari@zspotmedia.ro

0729 288 836    (Vladu Șerban)
comenzi@zspotmedia.ro
Avantaje
Folie adeziva reflectorizanta cast cu structura de tip fagure, cu grosimea de 250 microni, avand rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Suportul foliei adezive este un film din polipropilena cu o grosime de 0.075 mm, siliconat pe o parte.
Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier.
Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare, indepartarea foliilor de pe suprafetele pe care au fost aplicate fiind foarte dificila, acestea rupandu-se in bucati mici.
Din acest motiv foliile reflectorizante pentru traficul rutier nu sunt recomandate pentru aplicatii din publicitate.
Specificatii
SKUA5810-010-1220
Grosime250 microni
Latime1,22m
Lungimea rolei50m
Paleta coloristicacuprinde 7 culori cu structura de tip fagure: alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru si maro.
Durabilitatepana la 10 ani (neimprimata )
AplicabilitateFolia adeziva reflectorizanta cast seria 5800 - HIGH INTENSITY GRADE a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, pentru perioade de timp lungi, de pana la 10 ani in exterior.Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.
Aplicatii
Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5800 - HIGH INTENSITY GRADE a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, pentru perioade de timp lungi, de pana la 10 ani in exterior.Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.

Alte cautari: folie reflectorizanta, autocolant reflectorizant, semne rutiere, folie oralite, folie adeziva reflectorizanta, folie fagure,