Folie adeziva reflectorizanta 5500 cu agrement tehnic

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Folie adeziva reflectorizanta 5500 cu agrement tehnic


Folie pentru semne rutiere
Folia adeziva reflectorizanta seria 5500 este alcatuita din bile reflectorizante catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic. Suprafata neteda conferita de rasina alchidica prezinta un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri, si asigura o foarte buna imprimabilitate.
Pret folie (fara TVA)
  • 14.85 Euro/mp

Comanda minima este de 200 Ron

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Folie adeziva reflectorizanta cu grosimea de 110 microni, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.
Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier.
Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare, indepartarea foliilor de pe suprafetele pe care au fost aplicate fiind foarte dificila, acestea rupandu-se in bucati mici.
Din acest motiv foliile reflectorizante pentru traficul rutier nu sunt recomandate pentru aplicatii din publicitate.
Coeficientii de reflexie ridicati asigura o buna vizibilitate chiar si in cele mai slabe conditii de luminozitate sau in conditii meteorologice dificile.Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Grosime110 microni
Latime1,22m
Lungimea rolei50m
Paleta coloristicacuprinde 8 culori: alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru, maro si negru (aceasta este culoarea pe timpul zilei. Pe timp de noapte culoarea se vede argintie sau gri-argintie).
Durabilitatepana la 7 ani
AplicabilitateFolia adeziva reflectorizanta seria 5500 - ENGINEER GRADE a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, dar si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere si simboluri reflectorizante), pe placute indicatoare, pentru perioade de timp de pana la 7 ani in exterior.Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.
    Folia adeziva reflectorizanta seria 5500 - ENGINEER GRADE a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, dar si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere si simboluri reflectorizante), pe placute indicatoare, pentru perioade de timp de pana la 7 ani in exterior.Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.