Folie adeziva reflectorizanta 5400

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Folie adeziva reflectorizanta 5400


Folie pentru semne rutiere
Pret folie (fara TVA)
  • 14.15 Euro/mp

Comanda minima este de 200 Ron

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Folie adeziva reflectorizanta cast cu grosimea de 90 microni, rezistenta la intemperii si cu un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.

Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier.

Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare, indepartarea foliilor de pe suprafetele pe care au fost aplicate fiind foarte dificila, acestea rupandu-se in bucati mici.

Folia adeziva reflectorizanta seria 5400 este alcatuita din bile reflectorizante catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic. Suprafata neteda prezinta un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri si asigura o foarte buna imprimabilitate.

Folia poate fi decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima de 0° C.

 


    

Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Grosime90 microni
Latime1,22m
Lungimea rolei50m
Durabilitatepana la 3 ani
AplicabilitateFolia adeziva reflectorizanta cast seria 5400 - COMMERCIAL GRADE a fost special creata pentru inscriptionarea de calitate a marcajelor de indrumare si avertizare, dar si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere si simboluri reflectorizante), pe placute indicatoare (suprafete curbe, neregulate, deformate, cu striuri sau caneluri), care necesita un grad scazut de reflectivitate, pentru perioade scurte de timp, de pana la 3 ani in exterior.Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.