Evenimente Z Spot MediaEvenimente Reportaj al Business Magazin despre tehnologiile de printare 3D - Ianuarie 2013, Bucuresti
Evenimente Reportaj televizat de prezentare tehnologii 3D la Ziarul Financiar Live - Ianuarie 2013, Bucuresti
Evenimente Seminar de prezentare scanere 3D Artec si Steinbichler in cadrul Z SPOT MEDIA - Decembrie 2012, Bucuresti
Evenimente Echipamente 3D prezentate de Z SPOT MEDIA la conferinta international CoSME'12 - Octombrie 2012, Brasov
Evenimente Z Spot Media, un nume in plina afirmare pe piata echipamentelor tipografice - Octombrie 2012, Bucuresti
Evenimente BookLand exhibition - Aprilie 2011, Bucuresti
Evenimente Conferinta Internationala "Information Science and Literacy” - Aprilie 2011, Sibiu
Evenimente Conferinta Colortrac SmartWorks 2011 - Aprilie 2011, Bucuresti
Evenimente CEBIT - Martie 2011, Hannover
Evenimente Conferinta Internationala BIBLIO 2010 - Iunie 2010, Brasov
Evenimente Prima Conferinta Internationala Information Science and Literacy - Aprilie 2010, Sibiu
Evenimente Z Spot Media la CERF - Iunie 2009, Bucuresti

 

„Noua epoca a creativitatii” – reportaj al Business Magazin despre tehnologiile de printare 3D, Bucuresti -  Ianuarie 2013Revista Business Magazin a publicat in numarul sau din 21 ianuarie 2013 un amplu reportaj despre tehnologiile de printare 3D, reportaj intitulat „Noua epoca a creativitatii”. In cadrul reportajului au fost prezentate inclusiv echipamentele de printare 3D distribuite de Z Spot Media, inclusiv teste si mostre realizate cu aceste printere.
 


Top


Reportaj televizat de prezentare tehnologii 3D la Ziarul Financiar Live, Bucuresti -  Ianuarie 2013Revista Business Magazin impreuna cu Ziarul Financiar organizeaza in 22 ianuarie 2013 la ora 10:00 un reportaj live de prezentare a tehnologiilor de printare 3D precum si impactul acestora asupra industriei si mediului de afaceri din Romania.
 


Top


Ziua portilor deschise: Seminar de prezentare scanere 3D Artec si Steinbichler in cadrul Z SPOT MEDIA, Bucuresti -  Decembrie 2012In data de 18.12.2012, distribuitorul Z Spot Media SRL organizeaza la sediul sau din Bucuresti, Drumul Belsugului 100B, Sector 6, primul eveniment din seria “Ziua portilor deschise”. Organizat sub forma de seminar de prezentare, evenimentul are ca subiect principal noile tehnologii de scanare 3D bazate pe lumina structurata sau lumina Flash precum si domeniile de aplicabilitate ale acestora: industrie, medicina, inspectie, metrologie, inginerie inversa. La eveniment vor participa invitati din diferite orase, interesati de aplicatiile noilor tehnologii 3D.
 


Top


Echipamente 3D prezentate de Z SPOT MEDIA la conferinta international CoSME’12 Brasov -  Octombrie 2012In perioada 25-26 octombrie 2012 a avut loc la Brasov, conferinta internationala CoSME’12 – gazduita de Universitatea Transilvania din Brasov. In cadrul evenimentului au fost prezentate echipamente si software dedicate pentru aplicatii de inginerie industriala precum si lucrari de cercetare universitara in domeniul ingineriei industriale sustinute de catre profesori si doctoranzi atat de la universitatile din Romania cat si de la universitatile din strainatate.
 


Top


Z Spot Media, un nume in plina afirmare pe piata echipamentelor tipografice -  Octombrie 2012Z Spot Media, un nume in plina afirmare pe piata echipamentelor tipografice.
 


Top


Z SPOT MEDIA LA BookLand Exhibition -  Aprilie 2011, BucurestiPrima editie a targului de carte Book Land a avut loc intre 15 si 17 aprilie (vineri-duminica) in AFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din tara. Z Spot Media a intregit targul cu cele mai profesionale scannere de carte( CopiBook si e-Scan), alese si pentru crearea Bibliotecii Digitale a Romaniei si care au starnit curiozitatea si interesul vizitatorilor.
 


Top


Z SPOT MEDIA la Conferinta Internationala "Information Science and Literacy” - Aprilie 2011, SibiuIn perioada 14-15 aprilie 2011 a avut loc la Biblioteca Universitatii „Lucian Blaga” din Brasov, Conferinta Internationala „Information Science and Information Litearcy” organizata de Biblioteca „Universitatii Lucian Blaga”, impreuna cu Biblioteca Academiei Romane si Centrul de Cercetare pentru Informatia Digitala. Conferinta a fost prezidata de Prof. Dr. Rodica VOLOVICI, director al Bibliotecii Universitare „Lucina Blaga”.

In cadrul celei de-a doua Conferinte Internationale cu tema "Information Science and Information Literacy 2011” organizata la Biblioteca Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, Z Spot Media a organizat o prezentare live a celor mai profesionale scannere de carte, alese pentru crearea Bibliotecii Digitale a Romaniei (www.dacoromanica.ro).

 


Top


Z SPOT MEDIA la Conferinta Colortrac SmartWorks - Aprilie 2011, BucurestiColortrac Ltd, lider in productia de scanere format mare (A1, A0, B0) impreuna cu distribuitorul sau in Romania, Z SPOT MEDIA SRL a organizat in data de 7 Aprile 2011 evenimentul Colortrac SmartWorks Conference destinat promovarii celor mai noi scannere din gama SmartLF si a noului pachet software Colortrac SmartWorks EZ in incinta salii de conferinta Biblos a hotelulul Phoenicia.

Produsele Colortrac sunt disponibile in Romania prin Z Spot Media (www.zspotmedia.ro), firma specializata in furnizarea de solutii profesionale complete de format mare: scanare, copiere, printare si finisare A1, A0, digitizare carte veche dar si o gama larga de echipamente pentru productie publicitara . Firma este distribuitor autorizat al Colortrac in Romania asigurand distributie nationala printr-o retea larga de parteneri IT. Printre marcile distribuite de firma se mai numara Canon, HP (printare scanare A1, A0), i2s, Konika Minolta, Atiz, Quidenus (scanere digitizare carte), Rigoli (pliere finisare planse A0), Scan2CAD, Csoft (vectorizare), etc.
 


Top

Z SPOT MEDIA la CEBIT - Martie 2011, HannoverCompania Z SPOT MEDIA, importator si distribuitor de solutii profesionale scan-copy-print de formate speciale a fost alaturi de partenerii sai i2s, Atiz si Qidenus la CEBIT 2011 cel mai renumit targ din domeniul IT&C desfasurat anual la Hanovra, Germania.

Z Spot Media SRL este distribuitorul exclusiv in Romania al producatorilor I2s, Atiz si Qidenus, producatori de scanere de carte si solutii profesionale de digitizare si arhivare a documentelor legate -carti, manuscrise, incunabule, obiecte valoroase de patrimoniu.

 


Top

Z SPOT MEDIA la Conferinta Internationala BIBLIO - Iunie 2010, BrasovIn perioada 3-5 iunie 2010 a avut loc la Biblioteca Universitatii Transilvania din Brasov Conferinta Internationala a Bibliotecilor si Stiintei informatiei BIBLIO 2010 avand ca subiect „Inovatii in biblioteci”.

Evenimentul s-a bucurat de o participare bogata, numarand profesori, biliotecari, lectori si conferentiari de la importante universitati, biblioteci si muzee din tara. In cadrul conferintei, specialistii Z SPOT MEDIA au prezentat scanerul de carte pentru uz public i2s e-Scan, conceptul de scaner tip kiosk al producatorului francez i2S SA. Ulterior prezentarii, participantii au avut ocazia de a utiliza si testa la standul Z SPOT MEDIA noul scaner e-Scan precum si de a pune intrebari reprezentantilor firmei.
 


Top

Scannere de carte prezentate de Z Spot Media la Prima Conferinta Internationala "Information Science and Literacy” - Aprilie 2010, SibiuIn cadrul Conferintei Internationale cu tema "Information Science and Information Literacy 2010” organizata la Biblioteca Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu in perioada 21-23 aprilie 2010, Z Spot Media a organizat o prezentare live a celor mai profesionale scannere de carte, alese pentru crearea Bibliotecii Digitale a Romaniei (www.dacoromanica.ro).

Reprezentantul companiei Z Spot Media a ascultat cu mare interes necesitatile bibliotecarilor de a crea o biblioteca digitala dar si cele ale participantilor de unde a rezultat faptul ca odata cu avansarea tehnologiei se produce si o crestere a necesitatii de digitizare a cartilor, documentelor, s.a.m.d.
 


Top

Z Spot Media la CERF - Iunie 2009, BucurestiIn perioada 3-5 iunie 2009 in cadrul CERF 2009 vizitatorii au putut vedea si testa cele mai performante solutii de digitizare, scanare si printare la standul Z SPOT MEDIA. Echipamentele de digitizare carte precum si solutiile scan-copy-print de tip multifunctional A0 au incantat vizitatorii care s-au putut convinge de avantajele acestora in utilizare.

Desfasurat pe parcursul a trei zile in cadrul complexului expozitional Romexpo, CERF 2009 (Computers & Electronics Romanian Fair) este cea mai importanta expozitie de IT&C din Romania, ajunsa la cea dea 18-a editie a evenimentului. In acest an formatul expozitiei s-a adresat doar componentei B2B. Printre cele 65 de companii participante s-au numarat nume importante precum Dell, EMC, Kaspersky, Microsoft, IBM, Maguay, care au prezentat solutii si tehnologii de ultima generatie. O prezenta noua pentru CERF a constituit-o participarea Z SPOT MEDIA, importator si distribuitor solutii profesionale scan-copy-print de formate speciale.

Standul Z SPOT MEDIA a reprezentat un veritabil show-room de echipamente de digitizare. Convinsi ca o demonstratie este mai utila decat orice pliant, specialistii Z SPOT MEDIA au prezentat scanere semi-automate de carte CopiBook, precum si solutii complete pentru piata CAD: scanere planuri A0, plottere, multifunctionale A0, masini de pliat planuri. Alaturi de echipa Z SPOT MEDIA au fost si reprezentanti ai producatorilor care au raspuns intrebarilor vizitatorilor.
 


Top