Echipamente functionale Xerox WorkCentre 5845

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Echipamente functionale Xerox WorkCentre 5845


Sistem multifunctional Xerox WorkCentre 7500
Sistemele multifunctionale din seria WorkCentre 5845 va ofera instrumentele adecvate activitatii zilnice, plus functii avansate ce va vor ajuta sa lucrati mai inteligent, mai eficient si mai sigur.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje:

Echipamente multifunctionale special concepute pentru cresterea eficientei si productivitatii

 • Performanta si productivitate sporite cu solutiile Xerox pentru fluxuri de lucru care se afla la dispozitia utilizatorilor pentru accelerarea si eficientizarea transferului de informatii. Controlati accesul la informatie si creati noi proceduri de lucru in masura sa mareasca  activitatea companiei dumneavoastra.
 • 7  modele de productivitate cuprinse de la 35ppm la 90ppm, sistemele multifunctionale din seria WorkCentre 5845 functioneaza cu rezultate optime indiferent de volumul de lucru si la viteza de care aveti nevoie.
 • Utilizarea simultana a functiilor. Scanati un document in timp ce imprimati o alta lucrare. Trimiteti un fax in timp ce copiati un document. Procesorul 1.2 GHz preia concomitent toate lucrarile trimise si executa simultan mai multe sarcini.
 • Prioritatea lucrarilor de imprimare. Functia Print Around elimina intarzierile prelungite, blocand o lucrare care necesita resurse (o dimensiune diferita de hartie) si imprimand urmatoarea lucrare. Daca lucrarea dumneavoastra este prioritara puteti administra coada de imprimare la echipament inaintand sau stergand lucrarile dupa caz.
 • Fisiere scanate mult mai mici. Cele mai noi tehnologii de comprimare a imaginilor scanate reduc traficul in retea si accelereaza livrarea documentelor, avand o marime cu de pana la 9 ori mai mica decat scanarile altor echipamente.
 • Fluxuri de lucru vizibil mai eficiente. Functiile superioare de scanare va deschid calea catre un mod de lucru mult mai eficient. Functia Scan to Email permite distribuirea rapida a documentelor catre mai multe adrese email. De asemenea, aveti posibilitatea de a salva fisierele in echipament sau intr-un director personal, de a scana documentele catre directoare din retea, site-uri FTP si servere de fax chiar de la echipament.
 • Scanare catre directoare personale. Va permite sa scanati catre un director existent pe hard disk, sa retipariti documentele la cerere sau sa le recuperati prin intermediul unui browser web.
 • Cautare, organizare si arhivare simple.Datorita formatelor de fisiere PDF sau XPS text, puteti crea fisiere cu optiunea cautariicuvintelor cheie, pentru ca ulterior sa le integrati in fluxul de lucru intr-o singura etapa foarte simpla.
 • Acces rapid la documentele tiparite frecvent.Functia Capture/Print, Save & Reprint va permite sa salvati documentele scanate in echipament pentru a le re-imprima ulterior, oferindu-va totodata flexibilitatea de a schimba parametrii lucrarilor inainte de re-imprimare.

Utilizare facila

Datorita functiilor Xerox inovatoare, munca la birou va fi mult mai simpla.

 • Interfata cu ecran tactil color. Cunoscuta drept una dintre inovatiile reprezentative Xerox, aceasta interfata include pictograme intuitive si ofera acces rapid la toate functiile importante chiar de la ecranul principal.
 • Interventie minima, productivitate maxima. Cartusele de toner performante dureaza mai mult si pot fi inlocuite rapid de orice utilizator.
 • Suport la discretie. Puteti obtine o multime de informatii utile – precum recomandari pentru trimiterea unui document scanat prin email – chiar de la interfata cu ecran tactil.
 • Driver de imprimare universal. Xerox Global Print Driver® (X-GPD) le permite administratorilor IT sa instaleze, optimizeze si administreze echipamentele Xerox si non-Xerox de la un singur driver. in plus, interfata intuitiva cu utilizatorii finali permite reducerea numarului cererilor de asistenta si simplificarea administrarii serviciilor de imprimare.
 • Functii avansate de copiere si imprimare.Aveti la dispozitie o multime de servicii de suport pentru aplicatiile de imprimare specializate, precum Annotation, Bates Stamping, ID Card Copy, imprimarea separatoarelor si programarea la nivel de pagina.

Cresteti profitul

Alegeti tehnologiile de ultima generatie in masura sa reduca timpul si banii investiti in
administrarea si optimizarea echipamentului.

 • Controlul costurilor. Xerox Standard Accounting monitorizeaza atat utilizatorii echipamentului, cat si comenzile de imprimare ale acestora. Administratorii pot restrictiona accesul utilizatorilor si genera rapoarte cu informatiile necesare utilizarii in conditii optime a echipametului si reducerii costurilor.
 • Scanare color. Scanati documentele color si pastrati doar informatiile cu impact vizual. Apoi, folositi scanarea color in format PDF pentru distribuirea imediata a documentelor color prin email.
 • Finisarea interna a documentelor. Gama variata de optiuni avansate de finisare va ajuta sa economisiti costurile de externalizare prin crearea de documente finisate chiar in biroul dumneavoastra.
 • Reducerea numarului cererilor de asistenta cu Smart Kit®. Tehnologia Xerox Smart Kit identifica si previne pauzele de productie, avertizand utilizatorii la timp in privinta componentelor ce trebuie inlocuite.
 • Folositi mai putina hartie. Imprimarea fataverso, respingerea faxurilor „junk” si fluxurile
 • eficiente de scanare va ajuta sa economisiti bani printr-un consum de hartie vizibil redus.
 • Job Based Accounting. Inregistreaza paginile tiparite in functie de departament folosind una dintre solutiile terte

Trimiterea automata a contoarelor. Aplicatia MeterAssistant® automatizeaza citirea si transmiterea contoarelor printr-un proces securizat.

 • Facil. Acum nu mai este nevoie sa va deplasati la echipament pentru a citi contoarele.
 • Precis. Valorile contoarelor sunt disponibile atunci cand aveti nevoie.

Securizarea informatiei

Sistemele multifunctionale seria WorkCentre 5700 includ numeroase functii si optiuni de siguranta, bazate pe cele mai recente progrese in domeniul tehnologiilor de protectie a datelor, asigurand astfel confidenti

Administrare securizata

Accesati informatiile despre echipament si controlati global sistemele cu o gama exceptionala de instrumente de raportare si management®.

Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice Xerox WorkCentre 5845
ModeleWorkCentre 5845 / 5865 Printer / Copier / Colour Scanner
Vitezapana la 35 / 40 / 45 / 55 / 65 / 75 / 90 ppm
Memoriestandard 1GB (384 MB EPC si 640 MB NC), poate fi extinsa 2 GB (1 GB EPC si 1 GB NC)
Hartie
Alegeti o varianta
  Versiunea cu 4 tavi (5845):
 • Dispozitiv automat de alimentare fata-verso (DADH): 5735: 75 coli 5865: 100 coli
 • Tavile 1-2: 500 coli fiecare; Dimensiuni A5 - A3 / 60 - 200gsm
 • Tava tandem de mare capacitate: 3,600 coli A4 total (1,600 si 2,000 coli)
Hartie
Standard
Optional
Tava manuala: 100 coli; Dimensiuni: A6 - A3; 60-216 gsm
 • Dispozitiv de alimentare fata-verso (HCF): 4000 coli; Dimensiuni: A4 LEF
 • HCF / Kituri de alimentare SEF (necesita HCF): Kit A3 SEF 2000 coli sau Kit A4 SEF 2000 coli
 • Tava pentru plicuri: pana la 50 plicuri: DL, C5, custom, A6
Optiuni de finisare
 • Tava de iesire oscilanta: 300 coli
 • Dispozitiv de finisare Basic Office Finisher: tavi 1000 + 250 coli, capsare 30 coli intr-o singura pozitie, optional perforare
 • Dispozitiv de finisare Office Finisher: tavi 2000 + 250 coli, capsare 50 coli in pozitii multiple, optional perforare
 • Dispozitiv de finisare High Volume Finisher (HVF): tavi 3000 + 250 coli, capsare 100 coli in pozitii multiple, optional perforare
 • Dispozitiv de finisare High Volume Finisher cu brosare: adauga functia de brosare cu capsare la mijloc
 • Unitate de pliere tip Z si C (pentru HVF cu brosare): adauga functia de pliere tip Z si C pentru colile A4
 • Dispozitiv de inserare (pentru HVF Åi HVF cu brosare): adauga functia de inserare Capsator: capsare 50 coli
Copiere
 • 5735 / 5735A: 4.7 sec.
 • 5740 / 5740A / 5745 / 5745A / 5755 / 5755A: 3.4 sec.
 • 5765 / 5765A / 5775 / 5775A / 5790 / 5790A: 2.7 sec.
Rezolutie (max)600 x 600 x 8 dpi input / 4800 x 600 dpi interpolat
Functiicopiere automata fata-verso, colationare, micsorare/marire automate, selectare automata a hartiei, schimbare automata a tavii de hartie, functii de imbunatatire a calitatii imaginii, utilizare transparente, creare brosura, Multi-up, imagine negativa, coperti, copiere carduri de identitate, adnotari, construire lucrare, inserturi si copiere separatoare, set de proba, stocare si re-imprimare lucrare
ImprimareRezolutie (max): pana la 1200 x 1200 dpi
Procesor1.2 GHz Freescale / hard disk 80 GB partajat
ConectivitateEthernet 10/100/1000 Base T, IEEE802.5 (Token Ring) [prin adaptor extern], Wireless Ethernet (IEEE802.11a/b/g) [prin adaptor extern], imprimare de pe dispozitiv USB
Limbaje de imprimarePCL 6, emulare PCL 5e, emulare PostScript 3, LCDS, SCS, XES si IPDS prin solutii ale unor producatori terti, imprimare directa TIFF, PDF, suport A/400 prin WorkStation Customisation Objects
Functiiimprimare intarziata, de proba, securizata, stocarea lucrarilor de imprimare; primire, procesare, programare si transmitere simultane; drivere bi-directionale; programarea paginilor exceptie; imprimare pe separatoare; server web incorporat pentru control, monitorizare si configurare la distanta; monitorizarea lucrarilor la echipament si statia de lucru
Fax Optionalfax la echipament (33.6 Kbps, o linie si doua linii [256 MB] ) cu LAN Fax si transmiterea faxurilor catre email sau fisiere
Scanare Standardscanare color si alb-negru in retea si catre email, scanare catre directoare personale, scanare catre PC, scanare in fisiere PDF text, Internet Fax, Network Server Fax
Securizaresecurizare faxuri, imprimare securizata, 802.1x, HTTPS (SSL), SNMP V3, IPv6, IPsec, autentificare in retea, acces la echipament protejat prin parola, filtrare adrese IP, jurnal audit, criptare date, suprascriere date
ContorizareXerox Standard Accounting - copiere, imprimare, fax; Optional: contorizare in retea (prin solutii ale unor producatori terti)
Alte optiuniinterfata dispozitiv extern, Xerox Copier Assistant, Xerox Unicode International Printing, Xerox Secure Access Unified ID System cu functia Follow You Print, solutii de contorizare fax / scanare prin parteneri, Scan to PC Desktop, SMARTsend  Produse similare