Echipamente dotare copy-center (entry-level)

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Echipamente dotare copy-center (entry-level)


Echipamente dotare copy-center entry-level
Echipamente necesare dotarii unui copy center entry level. Multifunctional A3, ghilotina A3, laminator, aparat de indosariat cu inele si aparat de indosariat profesional la cald.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

  • Afacere profitabila
  • Echipamentele lucreaza pentru Dvs
  • Usor de gestionat
  • Amortizarea investitiei in primul an
Investitia poate porni de la 3000 de EUR pana la 10 000 de EUR

 


Multifunctionalul A3 laser color este echipamentul nelipsit dintr-un copy-center. Cu acesta puteti realiza brosuri, flyere, carti de vizita, foi cu antet, felicitari, servicii de copiere carti, buletine certificate de nastere etc. Este echipamentul profitabil pentru orice locatie a copy-center-ului, fie ca e amplasat in oras, langa primarie, sectie de politie, administratia financiara, licee, scoli, universitati, etc. Puteti printa de asemenea flyere, brosuri, carti de vizita, felicitari, afise etc. Viteza si calitatea echipamentului va fi atu-ul Dvs fata de competitori. Costurile de printare/copiere obtinute cu echipamente oferite vor fi imbatabile pe piata.

Pentru a va multumi clientii, veti avea nevoie de cateva echipamente aditionale cum ar fi: ghilotinele (masini de taiat hartie necesare pentru finisarea cartilor de vizita, flyerelor, brosurilor, si a majoritatii documentelor printate)

Cu aparatul de indosariat la cald puteti realiza brosuri profesionale, mape de prezentare, cataloage de produse, proiecte de diploma etc. Acesta foloseste coperti profesionale de diferite dimensiuni si culori, albe, negre, albastre, verzi si puteti indosaria de la 15 pagini pana la 340 in functie de cerintele clientului.
 
Copertile pot fi cu folii de protectie transparente, mate, sau cu coperta personalizata. Exista de asemenea si coperti tip agenda care se folosesc la indosariarea proiectelor de diploma, cataloagelor de produse, cataloagelor de prezentari, meniuri de restaurante etc. Cu aparatul de indosariat la cald puteti realiza si albume foto, in gama de coperti a acestuia exista si coperti de tip album foto, ideale pentru crearea albumelor foto profesionale.
 
Un alt echipament ce nu poate lipsi din dotarea unui copy-center este laminatorul . Cu acest puteti lamina orice documente incepand de la ecusoane, carti de vizita, fluturase, brosuri, meniuri de restaurante, fotografii, afise stradale etc.
 
Este usor de folosit, consumabilele sunt ieftine iar profitul pe masura. Nu necesita intretinere sau service. Se pot lamina documente cu folii de laminare ce pot avea grosimi intre 60 si 250 de microni in functie de cerintele clientului.
 
Aparatul de indosariat cu inele de plastic sau metal ne este de ajutor atunci cand este necesar sa oferim clientului un pret foarte avantajos pentru indosariere. Aici se pot incadra studentii, elevii, cei care nu au nevoie de indosariere profesionala ci cat pur si simplu isi doresc sa-si tina documentele ordonate.

Aparatul este usor de utilizat, poate indosaria de la 15 coli pana la 450 in functie de necesitatile clientului. De asemenea si consumabilele aparatului de indosariat cu inele pot avea diferite culori, copertile pot avea diferite aspecte, transparente, mate sau cu coperti personalizate.

 
Ghilotina este un alt echipament ce nu poate lipsi din dotarea unui copy-center. Cu ghilotina finisati majoritatea documentelor. Se pot finisa carti de vizita, brosuri, flyere, felicitari, foi cu antet, ecusoane, etc.
 
Ghilotina poata taia coli cu grosimi de pana la 400g/mp, sau 20 de coli cu grosime de 80g/mp. De asemenea este prevazuta cu un dispozitiv ce va ajuta sa mentineti dimensiunea dorita de finisare astfel incat sa aveti un flux de lucru foarte bine optimizat.
Nota 10 din 7 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.