Echipamente cu cerneala solida ColorQube 9301/9302/9303

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Echipamente cu cerneala solida ColorQube 9301/9302/9303


Echipamente cu cerneala solida ColorQube 9201/9202/9203
Seria Xerox ColorQube 9300 cu cerneala solida reduce semnificativ costurile imprimarii color si impactul asupra mediului aducand calitate si productivitate in birourile aglomerate.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantajele Xerox ColorQube

Pret exceptional: imprimare color la pret de alb-negru
Echipamentele multifunctionale Xerox ColorQube sunt disponibile printr-o gama larga de planuri tarifare personalizate, datorita tehnologiei de imprimare cu cerneala solida. Spre deosebire de planurile tarifare de tip cost pe pagina, in care tarifele pentru paginile alb-negru si cele color difera, chiar si pentru nivele infime de culoare, in cazul echipamentelor ColorQube costurile depind de cantitatea de culoare utilizata pe o pagina.
Astfel veti putea sa economisiti bani pentru aproximativ 75% din documentele imprimate color.

 

Protectia mediului: cu 90% mai putine reziduuri

Designul ecologic al seriei ColorQube 9300 nu include doar simpla eficientizare a consumului de energie. Fiecare element cu potential impact asupra medului a fost analizat si redus, inclusiv procesele de productie, utilizarea zilnica si reciclarea la finalul utilizarii echipamentului.
Materialele utilizate pentru ambalaje, reziduurile, eficienta consumului de energie si multe altele au fost ajustate la un nivel ideal. Rezultatul? O gama de echipamente multifunctionale ce genereaza mai putine reziduuri, au un impact minim asupra mediului si imprima documente de o calitate surprinzatoare pe hartie reciclata.


Batoane de cerneala solida fara cartus
Batoanele de cerneala solida nu necesita ambalaje complexe de protectie ca in cazul cartuselor de toner. Astfel, utilizam mai putine resurse si consumam mai putina energie pentru productia si transportarea consumabilelor, obtinand o scadere de pana la 90% a reziduurilor generate si un impact minim asupra mediului.
in plus, ambalajul batoanelor de cerneala solida este realizat din materiale reciclate ce pot fi reciclate din nou la nivel local.


O singura unitate de curatare foarte fiabila
Seria ColorQube 9300 are o singura componenta ce trebuie inlocuita: o unitate de curatare cu o durata de viata de pana la 250,000 de imprimari. Aceasta componenta poate fi reciclata prin intermediul reprezentantilor Xerox.

 

 

 
 

 

Consum minim de energie
Functia Intelligent Ready micsoreaza consumul de energie fara a sacrifica timpul dumneavoastra. Echipamentul se adapteaza modului de lucru al echipei dumneavoastra si activeaza modul economic in timpul pauzelor, revenind la modul de lucru atunci aveti nevoie.


Imprimare pe hartie reciclata
Tehnologia de imprimare cu cerneala solida produce documente exceptionale chiar si pe hartie reciclata, sustinand astfel initiativele de protejare a mediului fara a avea un impact negativ asupra documentelor.

 

 

 

 

Documentele interne s-au schimbat foarte mult in ultimii ani. Acum culoarea este prezenta aproape in orice document, iar impactul ei este demonstrat ca fiind mult mai mare decat al unui document alb-negru. Informatia este inteleasa si retinuta mult mai repede.

Pentru a va facilita accesul la culoare, s-a dezvoltat o tehnologie unica, cu care veti putea imprima de acum orice document in culori, indiferent de acoperirea de culoare, de la text cu antet color, pana la prezentari sau chiar poze, fara sa va temeti de costuri ridicate.
Seria ColorQube 9300 de echipamente multifunctionale color A3 cu cerneala solida permite reducerea dramatica a costului imprimarii color

 

 

 


Datorita gamei variate de optiuni de facturare, inclusiv un plan unic de inregistrare a costurilor in functie de cantitatea de culoare folosita, seria ColorQube 9300 va permite sa economisiti pana la 75% din costul paginilor color imprimate. De fapt, costul anumitor pagini color va fi identic cu cel al paginilor imprimate alb-negru, ceea ce rezulta intr-un cost total de utilizare considerabil mai mic pe toata durata de viata a echipamentului multifunctional.

De asemenea, seria ColorQube 9300 impune noi standarde ecologice. Cerneala solida netoxica genereaza cu 90% mai putine deseuri (complet reciclabile) decat alte echipamente laser, in timp ce designul avansat reduce cu 10% volumul emisiilor de dioxid de carbon pe parcursul duratei de viata a echipamentului, incepand de la fabricarea propriu-zisa si pana la scoaterea sa din uz. in plus, beneficiaza de certificarea ENERGY STAR® 2009 pentru consum redus de energie.


Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra de imprimare de birou, va aducem:

 • Puterea si performanta de care aveti nevoie pentru a satisface nevoile curente si viitoare de procesare a documentelor dumneavoastra
 • Imbunatatirea controlului asupra costurilor si administrare simplificata
 • Calitate superioara a imprimarii pentru fiecare lucrare
 • Usurinta in utilizare, versatilitate si fiabilitate care sa duca la o crestere a productivitatii utilizatorilor  
 • Functii de securitate exceptionale

 

 

Un echipament performant si usor de utilizat

Viteza implicita de copiere si imprimare color este de 38, 45 sau 50 pagini pe minut (ppm), in functie de model, putand creste la 60, 70 sau 85 ppm in modul Fast Colour, pentru documente draft sau destinate uzului intern. Toate modelele pot imprima 85 ppm in modul alb-negru.

Batoanele de cerneala solida imprima peste 55.000 pagini inainte de a fi inlocuite si produc imagini si text de o calitate excelenta chiar si pe hartie reciclata. in plus, sunt foarte usor de instalat si pot fi suplimentate oricand fara a intrerupe sesiunea de imprimare, ceea ce inseamna mai putine pauze in productie. Mai exista un singur produs consumabil, respectiv unitatea de curatare a carei inlocuire are loc foarte rapid o data la 250.000 pagini tiparite.

Seria ColorQube 9300 este perfect compatibila cu cele mai noi aplicatii EIP. EIP sau „Extensible Interface Platform” este o platforma software ce permite integrarea echipamentelor Xerox ColorQube cu aplicatii specifice in retea pentru adaugarea de functii personalizate la panoul de comanda cu ecran tactil.

Nota 10 din 7 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice ColorQube 9301/9302/9303
ModelColorQube 9303
Functii standardCopiere, Imprimare, Scanare in retea, Scanare catre email, Internet fax
Viteze de copiere/imprimare
 • Color: Pana la 55 ppm
 • Alb-negru: Pana la 60 ppm
Viteze de tiparire flexibile
 • Color: 38 - 85 ppm
 • Alb-negru:38 - 85 ppm
Conectivitate10/100/1000BaseTX Ethernet
DuplexStandard
Volum lunar maximPana la 300,000 pagini/luna
Memorie160 GB Hard disk, memorie sistem 1 GB plus 1 GB memorie documente (EPC), procesor 1.5 GHz
Alimentare Standard
 • Dispozitiv automat pentru alimentare fata-verso (DADF): 100 coli
 • Tavile 1-2: 550 coli fiecare; Dimensiuni: A5 - A3
 • Tava 3: 2,100 coli; Dimensiuni: A4
 • Tava manuala: 100 coli; Dimensiuni: 104 x 210 - 320 x 457 mm
 • Grosimi media: 60 - 220 gsm
 • Capacitate standard: 3,300 coli
Optional
 • Dispozitiv de alimentare de mare capacitate (HCF): 4,000 coli; Dimensiuni: A4
 • Kituri HCF (necesita HCF): Kit Short Edge 2,000 coli A3 sau Kit Short Edge 2,000 coli A4
 • Capacitate maxima: Pana la 7,300 coli
Optiuni de finisare
 • Tava de iesire oscilanta (OCT)
 • Dispozitiv de finisare pentru birou: tava superioara 250 coli, tava de iesire 2,000 coli, capsare 50 in pozitii multiple, optional gaurire cu 2 sau 4 gauri
 • Dispozitiv de finisare pentru volume mari: tava superioara 250 coli, tava de iesire 3,000 coli, capsare 100 in pozitii multiple, optional gaurire cu 2 sau 4 gauri
 • Dispozitiv de finisare pentru volume mari cu brosare: tava superioara 250 coli, tava de iesire 3,000 coli, capsare 100 in pozitii multiple, brosare cu legare la mijloc, pliere tip V, optional gaurire cu 2 sau 4 gauri
 • Unitate pentru pliere tip Z sau C (necesita dispozitiv de finisare pentru volume mari cu brosare): adauga functia de pliere tip Z- si C- pentru format A4
 • Dispozitiv de inserare post-procesare (necesita unul din dispozitivele de finisare pentru volume mari): adauga functia de inserare
 • Capsator
Imprimare
 • Imprimarea primei pagini: 7.2 secunde
 • Volum de imprimare lunar mediu* : 15.000- 75.000 pagini/luna
 • Rezolutie: 600 x 600 dpi
 • Limbaje de imprimare: PCL 5c, emulare PCL 6, Adobe PostScript 3TM , PDF, XPS, imprimare rapida direct de la USB
 • Conectivitate: 10/100/1000 Base-TX Ethernet
 • Functii: Imprimare de la USB, fata-verso automat, imprimare securizata, imprimare programata, setari Earth Smart, identificarea lucrarilor, set de proba, capsare tip caiet, selectarea copertelor, pagini exceptie si pagini inserate, selectarea hartiei dupa caracteristici, imprimare N-up, filigrane, coli tip banner, dimensionare la noua dimensiune de hartie, separatoare de folii transparente, selectarea tavii de iesire, calitatea imaginii, stocarea si reutilizarea setarilor driverului, micsorare/marire, imagine in oglinda, comunicare bidirectionala, redimensionare, sabloane, imprimare catre fax (necesita kitul optional pentru fax), rotirea imaginii, monitorizarea lucrarilor
  • *Volum de imprimare mediu lunar ΓΆ€“ volum lunar in cazul folosirii normale a echipamentului.
Copiere
 • Copierea primei pagini: 8.2 secunde
 • Rezolutie: (max) 600 x 600 dpi
 • Functii: Fata-verso automat, micsorare/marire automata, interfata cu ecran tactil color, pre-colationare electronica, selectarea automata a tavii, functia Build Job, negativ/imagine in oglinda, capsare tip caiet, copiere Multi-up, inserarea copertelor si separatoarelor, set de proba, copierea cartilor, stergerea marginilor, copiere monocolora, repetarea imaginii, documente originale de dimensiuni diferite, decalarea imaginii, stocarea si reutilizarea parametrilor de copiere, adnotare, intreruperea lucrarilor mari, folii transparente
Scanare
 • Viteza de scanare (cu DADF): 60 ppm color / 84 ppm alb-negru
 • Functii: Scanare catre retea, scanare catre email, scanare catre director, scanare catre SMB sau FTP, PDF text, PDF/A, XPS, PDF linearizat, JPEG, TIFF, scanare catre dispozitiv de memorie USB Optiuni scanare: Scan to PC Desktop, SMARTsend, solutii de scanare EIP (prin producatori terti)
Fax (Optional)
 • Standard: Internet Fax, Server Fax
 • Optional: Fax PSTN la echipament (cu una sau doua linii) cu LAN Fax si retransmitere fax, diverse solutii Xerox Business Alliance Partner
 • Securizare: Imprimare securizata, autentificare cu NDS/LDAP/Kerberos/SMB, suprascriere pe hard disk, PDF protejat prin parola, criptare hard disk 256 biti, criptare FIPS 140-2, IPsec, 802.1X, SNMMP v3.0
 • Contorizare: Xerox Standard Accounting (copiere, imprimare, scanare, fax, email), contorizare in retea (prin producatori terti), interfata dispozitiv extern (optional)

  Produse similare