Document 3D

Solicita pret
Departament 3D    Dep. 3D

Document 3D


Document 3D Software
Document 3D este un software dedicat pentru prezentare produselor de orice intr-un format 3D interactiv. Document 3D Suite include 2 software pentru realizarea de prezentari 3D: Pages 3D, cu ajutorul caruia puteti realiza prezentari 3D in format .PDF pe baza modelelor 3d importate din software CAD si Publisher 3D cu ajutorul caruia puteti realiza ilustrarea 3D a produselor Dvs intr-un mod profesional.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje Document 3D

 

Prezentare 3D: proiecte, idei, produse
Software-ul Document 3D este proiectat pentru a fi utilizat de catre ingineri si non-ingineri deopotriva beneficiind de un familiar Office, cum ar fi interfata de utilizator Oricine poate importa modele 3D si poate folosi instrumentele pentru prezentare 3D puse la dispozitie de Document 3D pentru a realiza o documentatie 3D intercativa, ultra-profesionala pentru o comunicare mai buna in timpul procesului de productie si care sa contina cat mai putine erori care pot afecta demerul lucrurilor in cadrul proceselor de asamblare sau productie.
 
Documente 3D interactive
Puteti crea documente 3D interactive se transforma rapid podea asamblarea ºi furnizarea de cataloage face clic, de multe ori clienþii necesitã livrãri tipãrite. Document 3D livra solutii atât.
 
Importa direct fisiere 3D CAD
Importa formate 3D obisnuite, cum ar fi SolidWorks, Autodesk Inventor, Pro / ENGINEER, Rhino, STEP, IGES si multe altele pentru utilizarea rapida a datelor 3D CAD existente in vederea realizarii unei prezentari 3D interactive.
 
Pagini multiple + 3D = Succes!
Spre deosebire de alte produse care functioneaza si importa numai  fisiere 3D,  Document 3D suporta text formatat, butoane interactive sau tabele precum si modele 2D CAD.
 
Sabloane inteligente
Sabloane inteligente  disponibile care permit utilizatorilor sa creeze rapid pagini cu informatii 3D, prin generarea automata de continut grafic bazat pe un model 3D desfasurat.
 
 

Creeaza documente 3D

Document 3D este un software dedicat pentru prezentarea produselor de orice fel intr-un format 3D interactiv.  Document 3D Suite include 2 software pentru realizarea de prezentari 3D: Pages 3D, cu ajutorul caruia puteti realiza prezentari 3D in format .PDF pe baza modelelor 3d importate din software CAD si Publisher 3D cu ajutorul caruia puteti realiza ilustrarea 3D a produselor Dvs intr-un mod profesional.
 
 

Document 3D reprezinta solutia ideala pentru producatorii care vor sa-si prezinte produsele intr-un mod cat profesional clientilor lor. Este un software care scoate in relief caracteristicile si functionalitatea  obiectelor care fac subiectul prezentarilor. In cateva ore puteti sa realizati prezentari 3D interactive ale produselor Dvs la o calitate excelenta. 
 
Document 3D accelereaza crearea de prezentari interactive 3D pas-cu-pas. Folosind Document 3D, puteti crea rapid instructiuni de lucru, care reduc timpul de lansare/livrare pe piata a produselor Dvs si asigura ca responsabilii cu asamblarea componentelor sa inteleaga mult mai bine ,pas cu pas,  procesul de asamblare. Cu Document 3D puteti realiza intregi ghiduri de utilizare sau manuale de produse. Manualele pot fi tiparite sau livrate electronic intr-un format 3D interactiv. Puteti crea liste si cataloage online cu produsele Dvs. prin furnizarea unui catalog 3D  precis plecand de la baza de date a modelului 3D importata din software-ul CAD. Deasemenea puteti prezenta 3D intr-un mod rapid si eficient informatii grafice tehnice precum si ilustrarea intr-un mod elaborat al produselor Dvs.
 
 
 
 
Software-ul Document3D va permite sa creati cu usurinta, sa actualizati si sa trimiteti o documentatie 3D a produselor Dvs catre clienti. Puteti crea prezentari in format .PDF intr-un mod rapid si la o calitate ridicata. Este un software unic dedicat pentru crearea de prezentari 3D,in care puteti prezenta utilizarea modelelor 3D,  devize materiale, meta-date. Puteti sa importati modele 3D din software cunoscute de proiectare 3D ca: SolidWorks .sldasm ,SolidWorks .sldprt, Inventor .ipt, Inventor .iam, Inventor .ipn, Google Sketchup .skp, Autodesk .dwf, Rhino 4 .3dm, AutoCAD .dwg, AutoCAD . Dxf precum si formate native ca: step, iges, obj, 3ds, stl.
 
 

Top 10 motive pentru care aveti nevoie de Document 3D

Creeaza rapid documente 3D 
Produsle QuadriSpace sunt usor de folosit de catre non-designeri, utilizatorii familiarizati cu Microsoft Office. Puteti sa obtineti rapid beneficile unei prezentari 3D fara complicatii si instruire speciala. Puteti crea modele 3D editabile pe care puteti sa le modificati sau sa le actualizati oricand in functie de nevoile Dvs.
 
Investitie buna
Investitia initiala este accesibila datorita randamentului pe compusi de investitii, prin economiile generate de: authoring mai rapid, implicarea mai putina a inginerilor, actualizari mai rapide de documente, rezultatele versatile, intelegerea mai rapida a proceselor de asamblare... si o mai buna comunicare.
 
Obtineti  valori mai multe de la modelul 3D existent
Puteti reutiliza modelului 3D existent. In loc sa incepeti de la zero, puteti incepe de la modelul proiectat 3D, scazand astfel de timp de pregatire al produselor pentru piata. Deasemenea, prezentarile 3D interactive in format PDF, care includ modelele 3D, pot fi vizualizate de catre oricine, dupa instalarea prealabila a  Adobe Reader 9.
 
Reduceti timpul de instruire
De-a lungul lantului de productie, comunicarea defectuoasa poate bloca progresul. Imbunatatirea comunicarii cu ajutorul documentelor 3D , duce la cresterea eficientei de asamblare in cadrul liniilor de productie datorita intelegerii mult mai bune a procesului de asamblare. 
 
Livrarea electronica
Livrarea electronica are avantaje semnificative de costuri, de timp si eficienta in raport cu metodele conventionale.. In timp ce eliminati costurile de hartie, documentatia 3D furnizata in format electronic imbunatateste comunicarea. In plus, va poate oferi companiei Dvs realizarea unei arhive electronice. 
 
Evitati erorile costisitoare
Reducerea timpul datorita erorilor de montaj, prin comunicare imbunatatita. Datorita Document 3D puteti realiza si sustine un suport mai bun pentru clientii Dvs
 
Suport tehnic de calitate
Specialisti care va stau la dispozitie pentru suport tehnic care o sa va ajute sa incepeti rapid realizarea prezentarilor 3D  dar si pentru a va ajuta sa depasiti provocarile intalnite de catre Dvs.
 
Timp liber pentru designeri
Designerii de produs sunt de multe ori impovarati cu sarcini suplimentare, Document 3D vine in sprijinul eforturilor de documentare. Furnizand instrumente pentru realizarea si furnizarea unei ample  documentatii 3D.
 
Publicarea în formate standard
In lumea de astazi, clientii solicita documentatia de produs intr-o varietate de formate. Document 3D furnizeaza o gama larga de formate-standard, inclusiv PDF 3D, Word, imagine standard, grafica vectoriala, animatii Flash, web, video si multe altele.
 
Reducerea costurilor de internationalizare
O imagine poate fi tradusa in o mie de cuvinte. Document 3D  ofera un continut vizual de inalta calitate si extrem de amanuntit , reducand nevoia de traduceri costisitoare si realizarea de seturi de instructiuni bazate pe text.Alte cautari: document 3d, software 3d,

Nota 10 din 7 note.

    Produse similare