Roland CAMM-1 GR-640, GR-540, GR-420

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Roland CAMM-1 GR-640, GR-540, GR-420

Cutter plotterele Roland din seria GR sunt disponibile in trei dimensiuni diferite. Acestea dispun de noi functii avansate si versatile, create pentru a oferi capacitati de productie la un nivel superior. Cutter plotterele sunt folosite in industria semnalistica, industria textila, grafica auto si productia de ambalaje.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

 • Proiectat pentru taiere mai rapida (1485mm/s) si o forta de apasare de 600gf
 • Role de tractare a materialului ajustabile electronic cu 10 nivele de presiune, pentru aderenta atat in cazul materialelor groase cat si in cazul materialelor foarte subtiri
 • Prezinta o canelura care prelungeste durata de viata a cutitului de taiere
 • Taiere suprapusa de pana la 10 ori mai precisa pentru taierea substraturilor groase, asa cum este vinilul reflectorizant
 • Modul de extindere accepta o latime suplimentara de 20mm
 • Functie de taiere suplimentara cu 1mm in fiecare punct marginal, pentru a obtine linii precise

Construite pentru profesionisti

Noile cutter plottere de format mare din seria GR poate fi integrat atat cu software-ul Roland si echipamentele de printare, precum si pentru softwarele si imprimantele altor producatori. Dispunand de tehnologia precisa si stabila CAMM-1 de la Roland, cutterele GR depasesc cu mult nevoile actuale ale graficienilor profesionisti prin versatilitatea materialelor, viteza, precizia si functiile de taiere de ultima generatie.

Flexibilitate totala

Sistemul de inregistrare optica Roland Quadralign™ recunoaste automat marcajele de taiere printate pe media. Folositi un cutter Roland GR impreuna cu o imprimanta de format mare pentru taiere pe contur precisa si eficienta.

Software CutStudio inclus

Cutter-ul are inclus software-ul Roland CutStudio ce poate fi folosit impreuna cu alte software-uri standard din industrie. Plugin-uri pentru Adobe Illustrator (Mac si PC) si Corel Draw (PC) sunt de asemenea disponibile pentru download. Roland CutStudio permite designerilor sa mareasca, reduca, repozitioneze, roteasca si sa construiasca imagini in oglinda. Software-ul suporta formatele BMP, JPG, STX, AI si EPS.

Control total

Panoul de control LCD, precum si alte functii avansate ofera utilizatorilor control complet. In plus fata de noile role de tractare si de ajustarea din mers a fortei de apasare a cutitului, cutter plotterele GR permit utilizatorilor sa ajusteze manual valorile offset ale cutitului, pentru o precizie sporita. Mai mult decat atat, aceste echipamente stocheaza pana la 2MB de date de taiere presetate, permit urmarirea statusului fiecarui proiect printr-o lumina LED si prezinta un port Ethernet pentru conectarea cutterului la o retea, pentru crearea unui flux de lucru continuu.

Putere si stabilitate

Functiile puternice si design-ul elegant ofera utilizatorilor viteza si forta de taiere fara egal. Functia de taiere suprapusa este de pana la 10 ori mai precisa si se foloseste pentru taierea materialelor groase. Pentru mai multe optiuni de taiere a materialelor, cutter plotter-ul are o forta de apasare de pana la 600gf. Cutterele din seria GR au cea mai mare viteza din clasa lor, de pana la 1485mm/s. De asemenea, au cel mai puternic motor din industrie, pentru a obtine de fiecare data productii de calitate. Echipamentele include tavi de depozitare pentru materiale. Suportul pentru media poate sustine role media de pana la 40kg.

Functie de taiere suplimentara pentru linii precise

Cutter plotterele GR au o functie de taiere suplimentara (emulare tangentiala) de 1mm pentru a asigura linii precise. Taierea suplimentara la colturi este procesul prin care cutitul se deplaseaza peste linia de taiere inainte ca lama sa fie ridicata si intoarsa spre o noua directie de taiere. Acest lucru are ca rezultat o taietura precisa si curata, cu colturi usor de dezlipit.
 
Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produs GR-640 GR-540 GR-420
Mecanism/Transmisie Transport media/Motor servo cu control digital
Latime maxima media 1802mm 1548mm 1224mm
Dimensiune maxima de taiere Latime: 1651mm Lungime: 25m Latime: 1397mm Lungime: 25m Latime: 1075mm Lungime: 25mm
Viteza maxima de taiere 1485mm/s (modul high speed – directie 45°)
Viteza de taiere/Forta de taiere 10-1050mm/s (in pasi de 10mm/s) 20-600gf (in pasi de 10gf)
Rezolutie mecanica 0,005mm/pas
Rezolutie software 0,025mm/pas
Precizie distanta Eroare de pana la ±0,2% din distanta parcursa sau 0,1mm (valoarea mai mare)
Precizie la repetare 0,1mm sau mai putin
Interfata Ethernet 10BASE-T/100BASE-TX, USB 2.0 (full speed)
Memorie buffer 8MB (2MB pentru re-plot buffer)
Alimentare/Consum AC 100-240V 50/60Hz 0,7A / Aproximativ 70W
Nivel de zgomot in timpul operarii 67dB (A) sau mai putin
Nivel de zgomot in standby 43dB (A) sau mai putin
Dimensiuni cu stand 2165x740x1190mm 1910x740x1190mm 1650x740x1190mm
Greutate cu stand 93,5kg 87kg 78kg
Dimensiuni pachet 2300x565x770mm 2050x565x770mm 1740x565x770mm
Greutate pachet 128kg 118kg 108kg
Mediu de operare Temperatura: 5-40°C
Umiditate: 35-80% (fara condensare)
Continut pachet Cablu de alimentare, adaptor cablu electric, cutit (1 bucata), suport cutit, clema fixare cablu, lame de schimb pentru cutitul separator, ghid de instalare, cablu USB (2m), instrument de aliniere, software Roland DG (pentru download), manual de utilizare (pentru download)Grafica auto

Creati grafica taiata pe contur, sabloane pentru vopsire sau sablare si multe alte aplicatii pentru masini, camioane, ski jet-uri si alte vehicule. Avand functii incredibil de puternice, cutter plotterele din seria GR pot manipula cu usurinta si precizie atat materiale groase, cat si materiale subtiri. Aceste echipamente sunt ideale si pentru grafica de format mare pentru barci si avioane, cat si pentru colantarea geamurilor sau a barelor de protectie.
 
 
 
 
 

Textile

Personalizati tricouri, sepci si jackete. Printati si apoi taiati materiale de termotransfer sau doar taiati materiale precum folii catifelate, reflectorizante, neon sau cu sclipici si aplicati-le prin termotransfer.
 
 
 

 

 

Etichete si decaluri

Produceti etichete din vinil sau full color si decaluri cu ajutorul unei caracteristici de perforare care permite utilizatorilor sa creeze loturi ce contin mai multe decaluri detasabile.
 

 

Folii reflectorizante

Cutter plotterele de format mare GR taie cu usurinta prin materialele reflectorizante sau alte materiale groase. Datorita functiei de taiere suplimentara ce ajuta la obtinerea unor taieturi  precise si curate, precum si datorita presiunii de pana la 600gf si a altor functii avansate, cutter plotterele Roland din seria GR sunt ideale pentru materiale dificile.
 

 

 

Semnalistica

Creati rapid si usor elemente de semnalistica vibrante si atragatoare, prin simpla taiere a vinilului sau prin printare si apoi taiere.
 
 
 

 

 

Prototipare ambalaje

Taiati carton, hartie sau film. Folositi functia de perforare si indoire a cutterului GR pentru a crea prototipuri realiste de ambalaje.
 
 
 
 

 

 

Decoratiuni

Creati grafica de format mare pentru pereti si ferestre. Taiati orice material, de la vinil si pana la folii de sablare pentru diverse aplicatii.
 
 
 
 
 
 

Materiale:

 • Carton
 • Carton ondulat
 • Materiale de termotransfer
 • Folii reflectorizante
 • Folie de sablare
 • Vinil