Cutter plotter profesional TITAN 3, 1750mm

Solicita pret
0733.081.192    Emanuel Stoica

Cutter plotter profesional TITAN 3, 1750mm


Cutter plotter profesional cu optiunea de taiere pe contur SL-1750CUT
Produs recomandat
Cutter plotter-ul TITAN 3 1750mm va ajuta sa produceti rapid elemente de signalistica foarte precise, taind media cu o latime maxima de 1750mm. Cu ajutorul senzorilor laser automati si a tehnologiei ARMS veti obtine design-uri taiate pe contur in mod profesional.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret
Garantie 24 luni

Cap de taiere profesional
Cutter plotter-ul TITAN 3 cu latime de 1750mm este prevazut cu cap de taiere puternic cu pozitionare in patru puncte.
Constructie solida
Acest model de cutter plotter are o constructie din aliaj de aluminiu, capac de ABS, stand de otel, ceea ce determina rezistenta in timp a echipamentului.
Viteza mare de lucru
Viteza maxima in linie dreapta este de 960 mm/s (37,8 inch/s), iar viteza maxima in linie curba este de 0-600 mm/s (23,6 inch/s).
Motor DC Servo
Cutter plotter-ul TITAN 3 cu latime de 1750mm are motor servo, ce genereaza taieri foarte precise. Puterea motorului este de 25W, iar viteza motorului servo poate atinge pana la 3500 RPM. Timpul de ajungere de la 0 la 3000 RPM este mai mic de 20 de milisecunde (in asteptare) si mai mic de 1200 milisecunde (in timpul functionarii).
Codificare date
Semnalul de codificare al echipamentului are 1016 linii fizice si 4064 linii logice.
Presiunea de taiere
Forta maxima de taiere este de 750g (3g/pas).
Componente hardware stabile
Echipamentul are un CPU pe 64 biti, sistem DSP si memorie buffer de 32Mb.
Precizie de taiere
Rezolutia mecanica a cutter plotterului este de 0,01254 mm/pas (0,0005 inch/pas), iar abaterea de la repetabilitate este de 0,082mm (0,003 inch).Nota 9 din 10 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice cutter plotter profesional
Cod produsTITAN 3 1750mm
Latime maxima media1750mm
Latime maxima de taiere1660mm
Precizie±0,01mm
ConectivitateUSB/RS-232
Tip motorDC Servo
Consum de energie<100W
Temperatura de operareIntre +5°C si +35°C
Dimensiune207x36x51cm
Greutate bruta52kg
Greutate neta47kg
  Industria auto si moto
  Puteti crea direct stickere autoadezive pentru aplicare pe automobile, motociclete, scutere, etc sau puteti crea sabloane pentru vopsirea diverselor vehicule.
  Industria auto si moto
  Industria navala
  Exista multiple aplicatii pentru foliile autoadezive taiate la cutter plotter In industria navala, acestea fiind folosite fie pentru inscriptionarea numelui ambarcatiunii, codului de identificare sau pur si simplu pentru decorarea exteriorului sau interiorului cuimagini reprezentative. Pot fi inscriptionate nave, corabii, barci, ski jet-uri, etc.
  Industria navala
  Semnalistica
  Oferiti clientilor dvs semne si indicatoare pentru orice fel de business, fie ca este vorba de inscriptionari cu litere sau elemente grafice.
  Semnalistica
  Industria de retail
  Un cutter plotter de format mare va deschide noi oportunitati pentru clientii din industria de retail. Acestia vor avea nevoie de afisarea programului de lucru, numerotarea sectoarelor, inscriptionarea rafturilor, prezentarea promotiilor, marcarea iesirilor, etc.
  Industria de retail
  Decoratiuni interioare
  Creati stickere creative pentru decorarea spatiilor interioare, fie ca este vorba de case, birouri sau spatii comerciale.
  Decoratiuni interioare
  Personalizare de materiale textile
  Design-urile create cu ajutorul unui cutter plotter pot fi transferate pe articole de imbracaminte, blugi, palarii sau genti.
  Personalizare de materiale textile
  Publicitate stradala
  Creati panouri publicitare de efect pentru clientii dvs, ajutandu-i sa isi expuna afacerea intr-un mod foarte usor vizibil. Cu ajutorul cutter plotter-ului TITAN 3 cu latime de 1750m, veti putea raspunde majoritatii cerintelor de taiere pentru reclamele de format mare.
  Publicitate stradala