Cutter Flatbed multifunctional iECHO BK

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Cutter Flatbed multifunctional iECHO BK


Cutter Flatbed iECHO BK
Cutterele flatbed multifunctionale din seria BK reprezinta solutia optima pentru crearea de mostre sau pentru productia in serii mici de obiecte in industrii precum: echipamente sportive, mobila, industria auto, textila, semnalistica si ambalaje, etc. Seria BK are patru modele de dimensiuni diferite, create pentru a prelucra o gama variata de materiale.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

 

Sistem automat de pozitionare

Cutterele din seria BK sunt echipate cu un sistem automat de pozitionare a capului de taiere, inregistrand constant pozitia acestuia, cu precizie de pana la 0,1mm.
 

 

 

✔ Sistem automat de taiere

Pentru a maximiza folosirea materialului, cutterul este echipat cu un sistem pentru calcularea taierii optime, luand in considerare caracteristici definite si alese de utilizator, precum dimensiunea materialului, repetabilitatea modelelor sau directia fibrelor.
 

 

✔ Capete de taiere eficiente

Taierea automata prezinta o serie de avantaje fata de taierea manuala. Unul dintre cele mai importante este reprezentat de viteza de lucru de 1 metru pe secunda, ce reprezinta o viteza de 4-6 ori mai mare decat in cazul prelucrarii manuale. O alta particularitate a acestor cuttere multifunctionale o reprezinta posibilitatea de echipare cu doua unelte diferite in acelasi timp.
 
 
 

 

Componente de calitate

Cutterele sunt fabricate din componente de calitate, cum ar fi motorul Swiss Maxon, renumit in toata lumea pentru performantele lui, ce asigura o functionare stabila de lunga durata, putand functiona peste 300 de ore continuu si avand o durata de viata de peste 20 de ani. Sistemul de taiere BK este echipat cu camere CCD in functie de nevoile clientilor si asigura o sincronizare perfecta a taierii si printarii cu ajutorul CorelDraw si sistemul AI.
 
 

 

 

✔ Initializare automata a cutitului

Functia de initializare automata a cutitului ajusteaza rapid si cu precizie inaltimea uneltei de taiere. Acest lucru reduce degradarea in timp a uneltei si imbunatateste in acelasi timp calitatea taierii. Prin functia de control a ridicarii sau a coborarii cutitului, timpul de taiere este redus cosiderabil, iar eficienta de productie este imbunatatita.
 
 

 

✔ Sistem de fixare

Avand sistem inteligent de pornire a zonelor de vacuum, acesta poate imbunatati eficienta de productie si economisi la maxim consumul de energie.Stim ca este foarte important ca echipamentele cu care lucrati sa creeze un mediu confortabil de lucru. De aceea, cutterele din seria BK au pompa de vacuum plasata intr-o cutie fabricata din materiale antifonice, reducand astfel zgomotul produs de pompa cu pana la 70%.
 

 

✔ Sistem continuu de taiere

Sistemul continuu de taiere permite materialelor sa fie transportate, taiate si colectate automat, maximizand productivitatea.
 
 


 

 

 

 

✔ Design modular

Design-ul modular al echipamentelor din seria BK permite crearea unei masini care se potriveste in totalitate cerintelor legate de productie si de spatiu.
 
 
 

 

 

 

 

✔ Sistem de siguranta

Functiile de siguranta sunt o parte integranta a echipamentelor din seria BK. Acestea prezinta un buton pentru oprire de urgenta, ceea ce garanteaza siguranta operatorului.

 

 

✔ Sistem de control al miscarii

Sistemul de taiere permite realizarea de forme complexe si cercuri perfecte.
 
 
 

 

✔ Panou de control

 
Avand un ecran touchscreen de 7 inch, puteti ajusta si controla in mod liber adancimea taierii, viteza de taiere si zonele de vacuum, aceste ajustari realizandu-se eficient si rapid.

 

Software

 
Software-ul care vine la pachet cu echipamentele din seria BK are functii puternice, cum ar fi design-ul modelelor, conversia datelor, automarcare si editarea modelului rezultat. De asemenea, sistemul poate maximiza utilizarea materialului.
 

 

Extindere si customizare

 
Pentru a imbunatati eficienta productiei, puteti selecta sistemul automat cu banda transportoare, pentru a economisi timp. Puteti instala cutit rotativ, cutit tangential, cutit oscilant, unealta de biguire, cutit perforator, cutit in V, cutit de crestare si cutit de perforare. Echiparea cu sistemul de proiectie HD va identifica defectele materialelor si va impiedica taierea in acele zone. De asemenea, se poate realiza marcare si taiere rapida pe materiale neregulate.
 
  
  
 
 
 
 
 
 
 
 
                 
Nota 0 din 0 note.
Descarca brosura produsului in format PDF


Suprafata de taiere1300x1100mm1700x1300mm2000x1100mm2500x1600mm
Dimensiuni echipament2100x1900mm2500x2100mm2800x1900mm3200x2400mm
Viteza maxima1000mm/s1000mm/s1000mm/s1000mm/s
Precizie0,1mm0,1mm0,1mm0,1mm
Grosime maxima material50mm50mm50mm50mm
Format fisierDXF, HPGL, ISODXF, HPGL, ISODXF, HPGL, ISODXF, HPGL, ISO
InterfataPort serialPort serialPort serialPort serial
Sistem de fixare materialVacuumVacuumVacuumVacuum
Alimentare220V/50Hz, 380V/50Hz220V/50Hz, 380V/50Hz220V/50Hz, 380V/50Hz220V/50Hz, 380V/50Hz
Putere pompa7,5kW/9kW/11kW7,5kW/9kW/11kW7,5kW/9kW/11kW7,5kW/9kW/11kW
Mediu de lucruTemperatura: 0°C-40°C
Umiditate: 20%-80%RH
Temperatura: 0°C-40°C
Umiditate: 20%-80%RH
Temperatura: 0°C-40°C
Umiditate: 20%-80%RH
Temperatura: 0°C-40°C
Umiditate: 20%-80%RH
iECHO BK poate fi folosit cu succes in:

 

Industria grafica si semnalistica (carton, acrilic, aluminiu, etc)

Sistemul de taiere BK reprezinta o solutie completa pentru industria de publicitate si semnalistica, ce este potrivit pentru taierea de carton, stickere, acril, PVC si carton ondulat. Sistemul imbunatateste procesele de productie a companiilor din domeniul productiei publicitare, accelerand eficienta de productie si calitatea produselor.

 

Industria de ambalaje

In timp ce majoritatea sistemelor de taiere pentru carton sunt recomandate pentru realizarea mostrelor de ambalaje, echipamentele iECHO din seria BK indeplinesc toate cerintele productiei de volum mic, putand sa taie multe tipuri de materiale pentru ambalaje, cum ar fi carton, carton ondulat sau PVC si maximizeaza posibilitatile de productie pentru fabricile care se ocupa de printarea si crearea de ambalaje.

 

 

Industria auto

Sistemul de taiere BK este folosit cu succes pentru fabricarea de tapiterie auto, ce include covoare auto, huse de scaun, parasolare si draperii (perdele) auto.

 

 

Compozite

Sistemul de taiere iECHO BK inlocuieste metodele traditionale de fabricare a materialelor compozite, in special in cazul modelelor complicate, neregulate. Eficienta este de cel putin 20 de ori mai mare decat in cazul metodelor traditionale, reducand considerabil costurile fortei de munca. Materialele ce pot fi taiate sunt: fibra de carbon, fibra de sticla, firba de aramida (tesatura Kevlar), polietilena UHMW, etc.

 

 

Garnituri

Sistemul de taiere BK poate taia grafit, azbest, materiale fibroase celulozice si cauciuc.

 

 

Industria mobilei

Sistemul iECHO este ideal si pentru industria mobilei, si anume pentru a crea tapiseria pentru mobila. Aceasta poate fi fabricata fie din materiale, fie din piele.

 

 

Genti si piele

Sistemul de taiere BK este echipamentul ideal pentru industria de genti, datorita faptului ca poate taia direct PP, PE, EVA, fara sablon de hartie. In plus, echipamentul poate fi echipat cu sistem de proiectie HD, ce poate inlocui productia manuala traditionala, astfel fiind cea mai buna solutie pentru crearea fabricarea de scaune auto, incaltaminte, valize si genti.

Industria textila

In industria textila, sistemele iECHO sunt folosite in special de ateliere de moda, precum si de catre licee si universitati ce isi creeaza propriile uniforme. Echipamentele iECHO ofera solutii integrate pentru a alege design-ul, materialul, modelul articolului de imbracaminte, precum si pentru marcarea si taierea automata a materialului. In total dureaza doar 6 ore pentru a finaliza intregul proces de procesare a materialului textil, acest proces fiind controlat cu ajutorul sistemului ERP in timp real.

 

 

Industria articolelor sportive

Sistemul de taiere BK acopera eficient taierea oricaror materiale nemetalice folosite in industria articolelor sportive, cum ar fi PE, fibra de carbon si fibra de sticla, oferind o solutie de incredere pentru fabricarea acestora.

 

 

 

 

 

 

Materiale care se pot taia sunt:

 • Carton (carton ondulat, carton KT, etc)
 • Hartie
 • Acrilic
 • Aluminiu
 • Materiale textile
 • PVC
 • Grafit
 • Cauciuc
 • Fibra de carbon
 • Materiale din fibra de sticla
 • Polietilena
 • Alte materiale compozite

 

Cutterele din seria BK pot combina pana la 3 capete de taiere ce au design complet modular. Acest lucru va permite sa folositi diverse tehnici de taiere pe acelasi tip de material. Capetele de taiere pot fi echipate cu diferite tipuri de cutite, cum ar fi cutit oscilant, unealta de biguire, unealta de gaurire, cutit rotativ, cutit tangential, cutit perforator si altele. Cutitele pot fi configurate cu diferite diametre si unghiuri, in functie de nevoile de taiere ale diverselor materiale.

 

Unelte disponibile:

 
 

IECHO POT

 
Unealta oscilanta pneumatica de mare putere pentru taierea materialelor dure si dense, de pana la 50mm grosime.
 
 
 
 
 

IECHO RZ

 
Router cu viteza mare de rotatie de pana la 50.000 de rotatii pe minut. Ofera performanta inalta atat la taierea materialelor dure, cat si a celor cu densitate mica, de tip spuma.
 
 
 
 
 
 
 

IECHO CTT

 
Unealta de biguire este folosita pentru materiale ondulate. Utilizarea mai multor instrumente de biguit pentru diferite materiale pot duce la obtinerea unui rezultat perfect.
 
 
 
 
 

IECHO KCT

 
Aceasta unealta poate decupa vinil, etichete, folii, film, hartie, carton si alte materiale subtiri.
 
 
 
 
 
 
 

IECHO V-CUT

 
Cutitele in V sunt uneltele perfecte pentru producerea de design-uri structurale complexe din spuma sau din materiale stratificate. Cutitul poate fi setat sa taie la unghiuri diferite pentru a satisface diverse cerinte. Cele 5 unghiuri sunt: 0º, 15º, 22.5º, 30º, 45º.
 
 
 
 
 
 
 
 

IECHO UCT

 
Unealta universala pentru taierea materialelor cu grosime de pana la 5mm.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IECHO DRT

 
Unealta pentru taierea de materiale textile, piele, fibra de sticla, foi de cort, membrane, etc.
 
 
 
 
 
 
 

IECHO EOT

 
Unealta oscilanta pentru materiale de densitate mica si medie.