Set mixt cutite pentru cutter-plotter compatibile Roland


Set cutite compatibile Roland. Acest set pentru cutter plotter contine trei tipuri de cutite: cutit cu unghi de 30º (capac galben), cutit cu unghi de 45º (capac rosu) si cutit cu unghi de 60º (capac albastru).
94 Lei
79.2 Lei
(pretul include TVA)
Set
Adauga in cos

Cutite de mare precizie

Corpul cutitelor este fabricat din otel inoxidabil, prelucrat prin polizare. Varful este foarte ascutit si are duritate si rezistenta la uzura mare.
 

Cutite cu diferite unghiuri

  • Principala diferenta intre cutitele cu diferite unghiuri o reprezinta adancimea de taiere. 
  • Cutitul cu unghi de 30º este ideal pentru design-uri de dimensiuni mici, cu detalii fine
  • Cutitul cu unghi de 45º este folosit pentru crearea de design-uri de dimensiuni medii, stickere autoadezive, taiere de PVC, film reflectiv, etc.
  • Cutitul cu unghi de 60º este ideal pentru taierea design-urilor de dimensiuni mari, pentru taiere de film reflectiv, precum si alte materiale.
 
Nota:
Pentru diferite modele de cutter plottere si diferite materiale, trebuie sa ajustati lungimea cutitului. Dupa ce realizati ajustarile, testati noile setari.
Nu scoateti cutitul in exterior prea mult, in caz contrar acesta va taia si hartia de suport, ceea ce va scurta durata de viata a cutitului.

Pentru o utilizare optima recomandam consumabile si piese de schimb originale, pentru o garantie a calitatii, performantei si compatibilitatii totale cu vinyl cutter-ul achizitionat. Fiecare piesa de schimb (holder, rola presoare, cutting mat, etc.) reprezinta o parte a unui intreg sistem, special conceput pentru o utilizare cat mai armonioasa, toate pentru satisfactia Dvs!
Nota 10 din 8 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Unghiuri cutite30°, 45°, 60°
Set1 buc cutit 30°, 1 buc cutit 45°, 1 buc cutit 60°
Offset0,25mm
Rezistenta la rupere4000-4200N/mm2
Material89-90%Wc/10-11%Co
Diametru2mm (0,08”)
Lungime23mm (0,91”)
Duritate91 HRA Rockwell