Cu ajutorul cosului interior de retur pentru carti de tip self-service (cunoscuta ca Book-Return Box), iubitorii de carti nu vor mai fi limitati de orele de program ale bibliotecilor. Pentru returnarea unei carti, cititorii pot alege orice ora din zi sau din noapte. Cutia Book-Return Box este fabricata din otel inoxidabil pentru a putea fi utilizata inclusiv in mediul exterior si are o capacitate de 200 de carti. In interior este dotata cu un carucior mobil pentru preluare carti.


0721.029.776    (Cristi D.)
sales3d@zspotmedia.ro

0721.029.776    (Cristi)
office@zspotmedia.ro
Descriere
  • Dimensiuni cos / lada metalica exterioara: 680x680x1030mm
  • Capacitate de aproximativ 200 de unitati
  • Fanta pentru introducerea cartilor returnate este suficient de mare pentru carti de dimensiuni mai mari
  • Cos echipat cu un total de patru incuietori de securitate
  • Fanta pentru introducerea cartilor imprumutate este proiectata pentru a preveni intrarea lichidelor in compartimentul pentru carti
  • Fanta pentru introducerea cartilor este proiectata pentru a preveni furtul si scoaterea cartilor din compartimentul pentru carti
  • Caruciorul interior pentru preluarea cartilor are baza flexibila, sprijinita pe arcuri, pentru atenuarea impactului la caderea cartilor
  • Caruciorul interior pentru carti este dotat cu roti mobil si maner pentru manevrare usoara
  • Capacitatea mare a cosului elimina nevoia de a fi golit frecvent
  • Manipularea cutiei este usurata datorita manerului lat si a rotilor
  • Cosul (lada exterioara) este fabricata din otel inoxidabil, asadar este rezistenta la umezeala
  • Gaurile de montare din partea de jos a lpermit atasarea ei de podea din motive de securitate
  • Invelis din folie adeziva pe care pot fi atasate imagini, logo-uri, orare, comunicari, sponsorizari etc.

Un proiect original Promal, menit sa ofere un serviciu bibliotecar disponibil 24/7. Un sistem simplu, eficient si independent pentru returnarea cartilor.

Promal a dezvoltat si construit prima cutie outdoor din Italia, prin intermediul careia se pot returna materiale imprumutate de la biblioteca, 24 de ore din 24. Sistemul poate fi pozitionat oriunde, intrucat nu necesita electricitate pentru a functiona; este suficient ca utilizatorul sa introduca articolul prin fanta potrivita pentru ca sistemul sa ii permita trecerea, prevenind ulterioare tentative de furt sau introducerea de lichide.

Avantaje
Design orientat catre portabilitate si disponibilitate
Promal a dezvoltat si produs prima si singura cutie de returnat carti din Italia, pentru a permite utilizatorilor sa returneze independent materialele imprumutate de la biblioteca 24 de ore din 24. Poate fi pozitionat oriunde, deoarece nu necesita curent electric pentru a functiona.
Facilitatea utilizarii
Este suficient ca utilizatorul sa introduca materialul imprumutat in cutie - cartea pur si simplu va aluneca prin fanta in caruciorul din interior, a carui baza este amortizata pentru a preveni deteriorarea cartilor.
Spatiu de stocare generos
Capacitatea cutiei este de aproximativ 200 de volume, in functie de dimensiunile acestora. Anumite modele din serie permit inclusiv returul materialelor de tip multimedia (CD/DVD) printr-o fanta aditionala speciala, avand o capacitate de pana la 100 de astfel de materiale.
Transport usor
Caruciorul este echipat cu un maner telescopic si roti de cauciuc silentioase, doua dintre care sunt dotate cu frane, pentru a facilita transportul materialelor in interiorul bibliotecii, odata ce acestea au fost extrase din interiorul cutiei.
Design customizabil
Exteriorul cutiei poate fi monocromat sau personalizat cu grafica dedicata multumita invelisului din folie adeziva, pe care pot fi atasate imagini, orare, comunicari, sponsorizari si multe altele)
Finisaj de calitate
Cutia, la fel ca intregul mobilier Promal este construit din placi DC01 de inalta calitate (grosime de 7-15/10) si vopsit cu pudre epoxidice non-toxice. Pentru comenzi de tiraj ridicat exista posibilitatea de a alege culori altminteri indisponibile in catalog.
Disponibilitate variata
Seria de cutii de retur Promal include varianta MAXI (mai mare – pana la 300 de volume capacitate), MULTIMEDIA (cu doua fante speciale pentru carti respectiv materiale multimedia – CD/DVD – posibilitate de stocare a unui plus de 100 de unitati multimedia) si versiunea TROLLEY, de interior, pentru cei ce vor sa ofere acelasi serviciu non-stop de returnare, insa intr-un spatiu interior, ferit de potentiale fenomene meteo.
Specificatii
SKUBOX.PMINTERN.001
Dimensiuni exterioare produs680x680x1030mm
Material cutie exterioaraOtel inoxidabil DC01, laminat la rece (rezistent la umezeala)
Capacitate200 de carti
Securitate4 incuietori de securitate; fanta anti-lichide; fanta anti-furt; gauri pentru prindere in podea
UtilizareMediu interior
AlteleCarucior interior mobil cu roti si maner pentru manevrare usoara