Cuptor UV profesional cu suport rotativ

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Cuptor UV profesional cu suport rotativ


Cuptorul UV este un dispozitiv usor de utilizat, cu un design compact si inovativ, ideal pentru utilizare in spatii mici. Acesta poate fi folosit pentru uscarea UV a rasinii fotosensibile, ca aceea folosita in mod normal de catre printere 3D stereolitografice.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avantaje:

  • Baza pivotanta (suport pentru obiect)
  • Structura din aluminiu anodizat
  • Capac din PMMA (Anti UV)
  • Cronometru electronic cu oprire automata a alimentarii, ce poate fi setat pana la 15 minute
  • Lampi UV profesionale
 
Cuptorul UV este compus dintr-o structura suport din aluminiu anodizat ce contine: patru lampi UV profesionale de 9W, pereti reflectorizanti si ecranati, realizati din otel inoxidabil ce garanteaza o emisie mai buna de raze si un suport rotativ pe care plasati obiectul ce va fi supus uscarii. Datorita peretilor reflectivi si a suportului rotativ, obiectul va fi iradiat uniform pe intreaga suprafata.
 
Capacul cuptorului este realizat din PMMA, care este un material protector impotriva razelor UV. Astfel, utilizatorul poate folosi in siguranta cuptorul in orice mediu de lucru. Fiecare lampa este usor de scos fara a avea nevoie de instrumente speciale, datorita suportului de lampa cu cuplare rapida ce faciliteaza schimbarea unei lampi, daca e cazul.
 
Utilizarea cuptorului este foarte simpla: Dupa ce plasati obiectul pe baza pivotanta si inchideti capacul cuptorului, pur si simplu setati manual cronometrul la numarul de minute dorite si lampile se vor activa, in timp ce baza pivotanta va incepe sa se roteasca. Datorita acestei rotatii, lumina atinge fiecare punct al obiectului, intarind omogen rasina din care este realizat.
 
Uscarea materialului se realizeaza prin polimerizare indusa de razele UV. Datorita acestei polimerizari, in doar cateva minute de la plasarea obiectului in cuptor, acesta devine dur si rezistent la agenti abrazivi.
 
Acest cuptor UV are dimensiuni extrem de reduse, pentru a putea fi instalat pe o masa de lucru mica.
 Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Dimensiuni cuptor210x210x250mm
GreutateAproximativ 3kg
Diametru baza pivotanta120mm
Alimentare220V-240V 50Hz
Cronometru15 minute (pas 1 minut)