Facand parte dintr-o serie noua si revolutionara, copiatorul A3 laser color imageRUNNER ADVANCE C5030 este o solutie pentru documente complet integrata, conceputa pentru a completa fiecare etapa a ciclului de viata al unui document, sprijinind in acelasi timp obiectivele dvs. in materie de securitate si mediu. Copiatorul are un design compact cu functii de imprimare, copiere, scanare si fax, precum si cu o unitate de finisare interna care economiseste spatiu, este o alegere frecventa.


Descriere

Avantaje copiator A3 laser color Canon ImageRUNNER seria 5030
 

  • Imprimare productiva la 30/35/45/50 ppm, color si alb-negru
  • Interfata intuitiva cu utilizatorul
  • Echipament multifunctional oferind functii de imprimare, copiere, scanare si fax
  • Economiseste spatiu cu unitatea de finisare integrata
  • Calitate de imprimare incredibila
  • Colaborare puternica pe documente

Copiatorul A3 5030 Canon imageRUNNER este usor de utilizat si adaptabil

C5030 dispune de un ecran color SVGA de inalta definitie de 8,4 toli, rabatabil, cu pictograme usor de utilizat care simplifica foarte mult operarea. Utilizatorii pot regla numarul de butoane de pe ecran si chiar imaginea de fundal a ecranului, avand la dispozitie 8 fundaluri pentru a se potrivi oricarui mediu de birou. Sarcinile complexe sau cele efectuate in mod obisnuit pot fi transformate in simplitatea unei singure apasari de buton prin configurarea de fluxuri de lucru personale.
 

Imprimare productiva de inalta calitate cu copiatorul A3 Canon imageRUNNER

C5030 ofera cele mai clare si mai viu colorate imprimate color. si, indiferent daca imprimati color sau alb-negru, echipamentul ofera o viteza de 30 ppm. Compatibilitatea cu o serie extinsa de materiale si o gama de optiuni de finisare puternice va asigura modalitati nelimitate de a va imbunatati comunicarea.
 

Colaborare si transformare eficiente

Vitezele de scanare de pana la 100 ipm permit utilizatorilor sa scaneze rapid si fara efort spre o multitudine de destinatii, precum e-mail, ftp si foldere partajate. Alternativ, exista posibilitatea de integrare in sisteme utilizate de personalul administrativ, precum Microsoft SharePoint™. 
 
Compatibilitatea cu formate flexibile de fisiere - precum PDF, PDFa1b, OOXML si fisiere PDF cu posibilitati de cautare si compacte, creste posibilitatile de utilizare a documentelor, sporind productivitatea. Mai mult, Adobe Reader Extensions PDF permite adnotarea si revizuirea simpla a documentelor scanate cu functionalitatea Adobe Reader - mult mai eficient decat utilizarea unor fluxuri de lucru mai lente, pe baza de hartie. 
 

Sigur si eficient

O serie de instrumente va permit sa intensificati controlul costurilor, de exemplu, prin limitarea accesului echipamentului la anumite functii. si un portofoliu de functii ajuta la protejarea documentelor pe parcursul ciclului lor de viata, precum filigranele de siguranta, indepartarea unitatii HDD, criptarea datelor si autentificarea la echipament. 
 

Recomandari de exceptie in ceea ce priveste protectia mediului

Seria de copiatoare imageRUNNER ADVANCE este prima din lume care a utilizat materiale bioplastice ignifuge de inalta calitate, indeplinind in acelasi timp standarde de mediu precum Energy Star prin reducerea consumului de energie electrica si RoHS. Includerea unei functii duplex reduce consumul de hartie.
Specificatii
SKUEXP.00CA5030.001
Video

Alte cautari: copiator a3 laser, copiator color, copiator color laser, copiator canon a3, copiatore a3, copiator a3 pret, copiator a3 ieftin, multifunctional a3 laser,