Concasorul pentru deseuri din sticla, Baby Jaws BB01 este singurul concasor de sticle de acest gen de pe piata si a fost dezvoltat pentru utilizarea in industria ospitalitatii. Masina porneste automat pe masura ce sticlele sunt alimentate, iar sticla zdrobita sau ramasitele acestora sunt colectate intr-o cutie din interiorul masinii.


0733.081.192    (Emanuel Stoica)
emanuel.stoica@zspotmedia.ro

0729 288 837    (Denis S.)
vanzari@zspotmedia.ro
Descriere
 • BB01 reduce volumul de sticla cu 80%

 • Dimensiunile lui sunt 600 mm x 600 mm x 840 mm

 • BB01 necesita o sursa de alimentare de 220V/50Hz

 • Sticle reziduale sunt alimentate in mod individual in masina

 • BB01 va zdrobi sticlele de pana la un litru

 • Sticla zdrobita adunata intr-o cutie contine un echivalent a 95 de sticle zdrobite

 • Sticla zdrobita produsa de BB01 este 100% reprocesabila si reciclabila in sticle noi

 • BB01 este acoperit cu o vopsea calitativa si durabila

 • Zgomotul de functionare al echipamentului BB01 este de 68 db

 • BB01 dispune de un sistem de avertizare atunci cand cosul este plin

 • Concasorul de sticle BB01 este fabricat conform ISO9001 si are certificat CE.

Avantaje
♻️ CARACTERISTICI ALE CONCASORULUI DE STICLA BB01
Masina de concasare sticle BB01 sau „Baby Jaws” economiseste forta de munca, spatiul de depozitare si costuri de eliminare a deseurilor de sticla. BB01 se potriveste sub tejghea de bar sau a localului si permite personalului sa zdrobeasca sticlele reziduale pe masura ce sunt utilizate pentru a economisi atat spatiu, cat si timp, pentru a mentine personalul concentrat pe servirea clientilor, mai degraba decat pe sa duca grija depozitarii sticlelor.
💯 BENEFICII ALE CONCASORULUI
Concasorul de sticle pentru deseuri BB01 este singurul concasor de sticle de acest gen de pe piata si a fost dezvoltat pentru utilizarea in industria ospitalitatii. Masina porneste automat pe masura ce sticlele sunt alimentate, iar sticla zdrobita sau ramasitele acestora sunt colectate intr-o cutie din interiorul masinii.
📦 ECONOMISIRE DE SPATIU
BB01 reduce volumul sticlei cu 80% eliberand spatiu in zona barului pentru utilizari mai profitabile si reduce spatiul necesar pentru depozitarea deseurilor de sticla inainte de colectare.
🗑️ ELIMINA COSURILE DIN ZONA BARULUI
Sticla zdrobita tinuta intr-o cutie care contine echivalentul a 95 de sticle zdrobite situata in interiorul aparatului BB01 ajuta la depozitarea acesteia in mod compact, eliminand nevoia de pubele ce pot incurca angajatul.
🔌 INSTALARE PLUG AND PLAY
BB01 necesita o sursa de energie electrica de 220 V/50 Hz, este conectat printr-o priza standard si cu dimensiuni de 600 mm x 600 mm x 840 mm ce se va potrivi sub un contor de bar cu inaltime standard.
🍾 STICLA ZDROBITA ESTE 100% RECICLABILA
Sticla concasata produsa de BB01 este 100% reprocesabila in sticle noi, economisind emisiile de C02 si amprenta de carbon asociata cu productia de sticle.
Specificatii
SKUTOC.PELBB010.001
Aplicatii
Ideal si benefic
Acest concasor este ideal pentru multe tipuri de industrii si afaceri, precum: baruri, cafenele, restaurante, pub-uri, ceainarii si chiar si in gospodaria proprie.
Video