Carusel serigrafie cu opt posturi si opt culori

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Carusel serigrafie cu opt posturi si opt culori


Carusel serigrafie manual opt posturi si opt culori
Cu ajutorul caracatitei puteti personaliza pana la 8 tricouri simultan, 8 culori creeand efecte speciale unice cu dimensiunile imprimeului pana la 45x55 de cm.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje Carusel serigrafie cu opt posturi si opt culori Spotline XPERT 8P8C:

  • Inscriptionarea pana la 8 culori;
  • Personalizarea a opt tricouri simultan;
  • Efecte spectaculoase prin imprimarea multicolora;
  • Sistem tip carusel, usureaza munca;
  • Investitie minima;
  • Fabricate din otel si metal, fiabilitate de durata;
  • Vopsite in camp electrostatic;
  • Sitele de imprimare se pot roti independent, usureaza munca;
  • Ajustari simple dar complexe;
  • Nu necesita intretinere;

 

Caruselul de serigrafie cu opt posturi si opt culori este printre singurele caracatite cu 8 culori ce isi pastreza functiile de rotatie independenta, ajustari de mare acuratete sus/jos, presiune arcuri, ajustarea bratului stanga/dreapta, ba mai mult, se poate ajusta pe inaltime, astfel paletele sa vina la nivelul mainilor ca utilizatorului sa ii fie usor sa lucreze si sa nu se aplece de fiecare data cand imprima un tricou, evitand accidentarea la coloana.
Cu ajutorul caracatitei puteti personaliza pana la 8 tricouri simultan, 8 culori creeand efecte speciale unice cu dimensiunile imprimeului pana la 45x55 de cm.
Este recomandat companiilor din industria textilelor, companiilor si atelierelor de productie publicitara pentru personalizarea tricourilor pana la opt culori sau opt tricouri simultan la o culoare, fete de perna, sacose, genti de voiaj sau de mana, cu logo, text sau imagine pana la dimensiunile 45x55 cm.
 
 

 
Postul si sitele de imprimare ale caruselului serigrafie se pot roti independent, astfel va va ajuta in procesul de imprimare multi-colora veti putea adauga efecte spectaculoase intr-un timp scurt fara prea mult efort.
Exista o gama larga de obiecte pe care le puteti personaliza cu ajutorul caruselului de serigrafie in 8 culori: tricouri, costume, tesaturi, metal, hartie, agende, plastic, lemn si multe alte produse ce necesita imprimare plana.
 
Cu un design special conceput pentru acuratete desavarsita, mesele serigrafice in opt culori se pot ajusta sus/jos si in functie de greutatea panzei de imprimare, ceea ce va va ajuta sa economisiti vopsea, sa evitati stropirea si murdariea a echipamentului si in special ale materialelor.
 
 
 
 
 
 
Standul special conceput cu picioare fixe si bratele din otel fac caruselul mult mai stabil si sigur, ca in momentul in care se lucreaza cu el sa nu se balanseze datorita rotatiei bratelor.
Ajustarile se fac foarte usor de catre orice utilizator intermediar sau avansat, insa sunt foarte precise si asigura un imprimeu reusit, fara batai de cap.
La achizitionarea echipamentui beneficiati de: trusa instalare, manual de instalare, CD cu video instalare pas cu pas si suport tehnic telefonic.
 
 
 
 
 
 
 
 Nota 9 din 10 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Carusel serigrafie cu opt posturi si opt culori Spotline XPERT 8P8C
Dimensiuni post45x55cm
Dimensiuni echipament210X210cm
Greutate Neta180G
Greutate Bruta220kg
Dimensiuni coletImpachetat in patru cutii de carton - 0.42m³