În contextul COVID-19, primirea clienților și ridicarea comenzilor de la sediul Z Spot Media este momentan suspendată. De asemenea, livrările comenzilor pot suferi întarzieri. ascunde
ICT350C iColor 350 Cyan Dye Sublimation Toner Cartridge (2,500 pages)
ICT350C iColor 350 Cyan Dye Sublimation Toner Cartridge (2,500 pages)

Cartusul contine toner Cyan si este compatibil cu imprimanta iColor 350, folosita pentru realizarea proceselor de sublimare. Cartusul are o capacitate de printare de 2500 de pagini.


306.9 € fara TVA
Descriere
  • Cartus toner Cyan ce ofera culoare vibranta
  • Capacitate printare 2500 pagini
  • Utilizat pentru procese de sublimare
  • Compatibil cu imprimanta iColor 350
  • Tehnologia de printare cu toner nu infunda capul de printare
  • Data de expirare a cartuselor cu toner mai mare fata de cea a cartuselor cu cerneala (2 ani cartusele cu toner fata de doar 1 an cartusele cu cerneala)
  • Printarea cu acest toner se poate realiza si pe hartie standard de copiator, nu neaparat pe hartie speciala de sublimare 
Avantaje
Toner pentru personalizari prin sublimare
Formula tonerului a fost dezvoltata in asa fel incat sa poata fi folosita in procesul de sublimare, prin care tonerul sa poata sa treaca din stare solida direct in stare gazoasa.
Printuri rezistente
Transferul imaginii printate cu acest toner se poate realiza pe materiale textile din poliester, precum si pe substraturi tratate pentru sublimare (ceramica, plastic, metal). Sublimarea bazata pe imprimarea cu toner rezulta in transferuri care se simt mai fine la atingere. Durabilitatea materialelor textile personalizate cu ajutorul acestui toner este superioara cernelurilor clasice de sublimare, fiind de peste 150 de cicluri de spalari.
Costuri mici de printare
Rezultatele obtinute sunt eficiente din punct de vedere al costurilor. De asemenea, imaginile transferate vor fi permanente, avand in vedere ca tonerul patrunde in substrat, nu este doar aplicat la suprafata.
Specificatii
Cod produsITC350C
CuloareCyan
Capacitate printare cartus2500 pagini
CompatibilitateImprimanta iColor 350
Perioada de valabilitate2 ani