Cana simpla alba pentru sublimare, calitate AAA

Produs recomandat
Cana alba simpla ideala pentru procesul de sublimare, pentru crearea de materiale publicitare si promotionale. Cana este rezistenta la procesul de sublimare prin termotransfer, la masina de spalat vase si la cuptorul cu microunde.
Comanda minima 36 buc. Ambalare UltraSAFE in 2 cutii+burete
6.9 Lei
5.9 Lei
(pretul include TVA)
buc
Adauga in cos
0722.215.867     (Luni-Vineri, 09:00 - 17:00)

Ambalare UntraSAFE pentru transport sigur prin curier
Special pentru a evita spargerea canilor la transportul prin curier am ambalat canile in 2 cutii de carton cu un strat de burete intermediar intre cutii. 36 de cani sunt ambalate intr-o cutie de carton interioara care apoi este introdusa intr-o cutie exterioara de transport, iar intre cele 2 cutii exista un strat intermediar de burete care sa amortizeze eventuale socuri mecanice la transport. Canile vor ajunge intregi atat la clientii nostri cat si ulterior la clientii acestora, cutiile putand fi refolosite pentru transport mai departe.
Ambalare UntraSAFE pentru transport sigur prin curier
Material ceramic de inalta calitate
Exista doua aspecte principale ce cauzeaza probleme la sublimarea pe ceramica: calitatea materialului ceramic si suprafata tratata. Acest model de cani sublimabile a fost creat printr-un proces de fabricatie prin care materialul finit nu contine bule de aer, gauri sau alte defecte de suprafata.
Material ceramic de inalta calitate
Culoare alba intensa
Canile sunt realizate din portelan alb de inalta calitate. Acestea au un design simplu, insa elegant, ceea ce le face ideale atat pentru utilizare casnica, dar si pentru utilizare in restaurante sau in cadrul evenimentelor.
Culoare alba intensa
Maner rotund
Datorita manerelor rotunde, canile sunt usor de manevrat si reduc la minimum riscul de a atinge cu degetele peretii fierbinti ai canilor.
Maner rotund
Tratare cu strat sublimabil
Aceste cani nu sunt cani obisnuite, ci sunt tratate cu un strat special ce permite un grad mare de absorbtie pentru moleculele cernelii de sublimare.
Tratare cu strat sublimabil
Material placut la atingere
Materialul ceramic este mai placut la atingere decat majoritatea canilor similare de pe piata. De asemenea, interiorul are pereti cu un unghi foarte lin, ceea ce creeaza conditii mai bune pentru a bea din acestea.
Material placut la atingere
Material anti-alunecare
Materialul din care sunt realizate canile are proprietati anti-alunecare si asigura rezistenta imprimarii prin sublimare.
Material anti-alunecareNota 7 din 39 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Specificatii tehnice
Cod produsAC-CANA-SBL
CalitateAAA
Inaltime cana96mm
Diametru cana82mm
Minim comanda36 buc.
Mod ambalare36 buc.ambalate in cutie carton interioara +exterioara cu strat burete intermediar intre cutii
Greutate pachet15kg  Cadouri pentru cei dragi
  Cand vine vorba de cei dragi, fiecaruia dintre noi ne place sa ii facem fericiti! O cana pe are sa fie printata o amintire reprezinta un cadou special.
  Cadouri pentru cei dragi
  Cadouri business
  O cana personalizata poate fi oferita clientilor sau partenerilor de afceri cu scopul fidelizarii acestora. Cu siguranta se vor simti importanti si vor recomanda serviciile firmei dvs. cu cea mai mare incredere. O astfel de cana poate fi oferita si angajatilor in semn de apreciere.
  Cadouri business
  Cadouri speciale de sarbatori
  Cu totii iubim sarbatorile si mai ales cadourile, acestea doua potrivindu-se atat de bine, incat oferite la evenimentele tematice, vor avea un impact semnificativ si vor aduce aminte mereu de firma dvs.
  Cadouri speciale de sarbatori
  Obiecte promotionale
  Oferite in scopul promovarii, cadourile promotionale personalizate vin cu un avantaj important, si anume, acestea pot fi oferite potentialilor clienti indiferent de categoria de varsta din care fac parte.
  Obiecte promotionale
  Cadouri evenimente
  Evenimentele organizate in scopul lansarilor de produse reprezinta totodata o ocazie perfecta pentru promovarea acestora. O cana inscriptionata cu brandul firmei dvs. este o modalitate buna de crestere a notorietatii, cat si de fidelizare a clientilor. Targuri, conferinte, congrese, workshop-uri, open days, simpozioane, mai multe ocazii in care puteti sa va faceti cunoscuta imaginea brand-ului prin intermediul canilor personalizate.
  Cadouri evenimente