Cana interior si toarta color, orange


Acest model de cana se preteaza pentru personalizare prin sublimare, datorita faptului ca suprafata exterioara este tratata cu un strat special pentru acest proces. Cana este realizata din ceramica de culoare alba, iar toarta si interiorul sunt de culoare portocalie.
Se poate comanda dintr-o culoare un minim de 12 cani, insa comanda finala din toate culorile trebuie sa fie multiplu de 36 cani.
10.4 Lei
6.7 Lei
(pretul include TVA)
buc
Adauga in cos
0722.215.867     (Luni-Vineri, 09:00 - 17:00)

  • Cana alba cu toarta si toarta de culoare portocalie
  • Cana cu suprafata sublimabila
  • Material ceramic de calitate AAA
  • Rezistenta la procesul de termotransfer
  • Rezistenta la masina de spalat vase si cuptor cu microunde
Material ceramic de inalta calitate
Exista doua aspecte principale ce cauzeaza probleme la sublimarea pe ceramica: calitatea materialului ceramic si suprafata tratata. Acest model de cani sublimabile a fost creat printr-un proces de fabricatie prin care materialul finit nu contine bule de aer, gauri sau alte defecte de suprafata.
Tratare cu strat sublimabil
Aceste cani nu sunt cani obisnuite, ci sunt tratate cu un strat special ce permite un grad mare de absorbtie pentru moleculele cernelii de sublimare.
Maner rotund
Datorita manerelor rotunde, canile sunt usor de manevrat si reduc la minimum riscul de a atinge cu degetele peretii fierbinti ai canilor.
Material placut la atingere
Materialul ceramic este mai placut la atingere decat majoritatea canilor similare de pe piata. De asemenea, interiorul are pereti cu un unghi foarte lin, ceea ce creeaza conditii mai bune pentru a bea din acestea.
Material anti-alunecare
Materialul din care sunt realizate canile are proprietati anti-alunecare si asigura rezistenta imprimarii prin sublimare.Nota 10 din 1 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsAC-CANA-CCN
Culoare canaAlba
Culoare interior si toartaPortocalie
Diametru8,1cm
Inaltime9,6cm
Volum320ml
Greutate340g
Minim comanda36 bucati
Mod ambalareCutie carton 36 buc
Greutate neta pachet12kg
Greutate bruta pachet14kg