Camera de documente, Joy-DocCam V500S

Adauga in cos

Camera de documente, Joy-DocCam V500S

Produs nou in gama
Echipamentul Joy-DocCam V500S poate fi folosit atat ca si camera de documente, cat si ca scanner pentru birou. Datorita camerei de 8MP cu rezolutie Ultra HD, veti putea face prezentari pentru domeniul educational, cu detalii exceptionale.
Pret vechi: 816.5 LEI TVA inclus
Pret nou: 792.7 LEI TVA inclus
buc
Adauga in cos
Termeni si conditii

Iluminare inteligenta

Echipamentul compenseaza automat lumina ambientala prin intermediul luminii laterale si superioare, imbunatatind luminozitatea si eliminand umbrele. Luminile au intensitate reglabila printr-o simpla atingere (touch control), ceea ce inseamna ca modelul V500S poate opera in diverse conditii. Acestea au un difuzor de lumina adaugat, pentru a produce o lumina calda, suficient de puternica dar nu orbitoare. De asemenea, sistemul de lumini reduce reflectiile pentru a obtine imagini mai bune.

Camera cu auto-focus

Joy-DocCam V500V realizeaza capturi rapide cu ajutorul camerei HD CMOS de 8 MP, eliminand zgomotul si in acelasi timp pastrand detaliile. Functia de auto-focus se realizeaza printr-un singur click si va permite sa raspundeti tuturor situatiilor cu care v-ati putea confrunta.

Vedere de prim plan

Beneficiind de un design cu imbinari flexibile, campul de scanare poate fi ajustat liber de la dimensiunile unei monezi pana la dimensiunea A4 fara pierderi de detalii.

Usor de transportat

Noua structura a fost proiectata cu imbinari flexibile, ceea ce reprezinta o inovatie in randul camerelor de documente aflate in prezent pe piata. Echipata cu o camera HD rotativa ce poate fi inaltata pana la dimensiunea A3. Joy-DocCam este usor si compact dupa pliere, fiind potrivit pentru a fi transportat chiar si intr-o geanta.

Versatilitate

Joy-DocCam V500S nu este doar o camera de documente pentru domeniul educational, ci poate functiona si ca un scanner de documente in biroul dvs, datorita software-ului Joy-ScanAssist.

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsJoy-DocCam V500S
Camera8.0MP
RezolutieUltra HD de pana la 1080p
LentileAutofocus
Frecventa cadreCaptura video in timp real cu pana la 30fps (full HD)
InterfataUSB 2.0 Video Class (UVC)
Zona maxima captura420x297mm
Dimensiuni (strans)140x322x80mm
Greutate900g
Lungime cablu USB150cm
CuloareNegru    Produse similare