Camera de documente, Joy-DocCam V500

Adauga in cos

Camera de documente, Joy-DocCam V500

Produs nou in gama
Echipamentul Joy-DocCam V500 este o camera de documente, avand ca scop captura si proiectarea de imagini in special in scop educativ, dar si in alte contexte. Acesta are o serie de functii ce asigura interactivitatea procesului de prezentare, precum zoom sau adaugarea de adnotari imaginilor.
Pret vechi: 1633 LEI TVA inclus
Pret nou: 1585.4 LEI TVA inclus
buc
Adauga in cos
Termeni si conditii

Display full HD

Senzorul CMOS de 8 Mega Pixeli permite obtinerea de imagini clare, de inalta definitie. Algoritmul proprietar asigura calitatea optima a imaginilor, caractere definite si detalii foarte bune ale documentelor.

Design cu imbinari flexibile

Scannerul prezinta cinci imbinari si doua brate ce va permit sa capturati perfect detaliile unei imagini cu ajutorul unui close up sau sa scanati din toate directiile diverse obiecte 3D sau chiar sa scanati o camera folosind zoom-ul digital.

Butoane fizice functionale

Butoanele fizice de pe scanner sunt dispuse intr-un mod estetic, dar si functional, pentru o operare mai convenabila pentru utilizator.

Microfon integrat

Cu un singur click puteti incepe o inregistrare folosind microfonul integrat.

Diverse interfete disponibile

Scannerul dispune de slot pentru card SD, porturi USB, iesire HDMI, intrare si iesire VGA. Astfel, Joy-DocCam V500 se poate conecta cu usurinta la o multitudine de terminale pentru display.

Aplicatie Softwave

    • Cu ajutorul unui dispozitiv touchscreen puteti selecta un cadru care va fi marit full screen pentru a putea vizualiza in detaliu o anumita zona.
    • Afisarea continutului se poate face dincolo de fereastra de vizualizare. Explorati imaginea doar tragand de ea sau folositi zoom-ul pentru a face experienta de invatare sau prezentare mai simpla.
    • Functia imagine-in-imagine va permite sa afisati intr-o fereastra mare o anumita sectiune, in timp ce o fereastra mai mica pastreaza perspectiva asupra imaginii originale. Astfel, audienta sau studentii raman focusati, iar prezentarea ramane clara.
    • Functia oglinda se foloseste pentru ca imaginea sa fie afisata multi-fatetat.
    • Functia de impartire a ecranului permite afisarea unei imagini in timp real a obiectului scanat, langa o imagine salvata in memoria interna sau externa. Aceasta capacitate de proiectie duala poate ajuta audienta sa inteleaga mai bine prezentarea, prin afisarea de date complimentare.
    • Puteti adauga text si desene pe o imagine capturata in timp real si puteti salva atat adnotarile, cat si imaginea impreuna.

Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Cod produsJoy-DocCam V500
Camera8.0MP
RezolutieUltra HD de pana la 1080p
LentileAutofocus
Frecventa cadreCaptura video in timp real cu pana la 30fps (full HD)
InterfataUSB 2.0 Video Class (UVC)
Zona maxima captura420x297mm
Dimensiuni (strans)312x110x85mm
Greutate1kg
Lungime cablu USB150cm
CuloareNegru    Produse similare