Z Spot Media viziteaza Targul de Bijuterii AUTOR, prezentand printere 3D dedicate prototiparii bijuteriilor

La Sala Dalles din Bucuresti s-a desfasurat in perioada 20-21 aprilie 2013 cea de-a IX-a ediție a târgului de bijuterie AUTOR , prilej cu care echipa Z Spot Media a prezentat celor peste 70 de designeri de bijuterie contemporană care si-au expus creatiile, printere 3D EnvisionTEC dedicate prototiparii bijuteriilor

Targ de bijuterii Autor 2013
Targ de bijuterii Autor 2013

La aceasta editie a targului, Scoala de Bijuterie Contemporana a prezentat un nou curs in colaborare cu Ioana Avram: “Concept si prototipare in bijuteria contemporana – de la obiect la set si de la set la colectie”. Cursul reprezinta un pas important in evolutia de la partea tehnica la cea conceptuala si o oportunitate de dezvoltare a designerilor romani de bijuterie contemporana.

Tot in domeniul prototiparii, leaderul german Envisiontec Gmbh, ofera prin intermediul Z Spot Media, distribuitorul sau in Romania, cele mai performante echipamente pentru prototipare rapida in industria bijuteriilor, bazate pe tehnologia DLP. Printerele Envisiontec transforma modelul 3D CAD in modele finite, destinate turnarii finale, iar in prezent peste 50% din numarul total al prototipurilor de bijuterii sunt realizate la nivel mondial cu echipamente envisionTEC.

Targul de bijuterii Autor 2013
Targul de bijuterii Autor 2013

Solutiile de prototipare prezentate expozantilor sunt variate, pentru volume de printare diferite si pentru cerinte de acuratete diferite, in functie de necesitatile fiecarui designer de bijuterii sau atelier de productie.

 Târgul de bijuterii AUTOR este un eveniment bianual, cu peste 3000 de vizitatori, organizat de Evenimentul este organizat de Autor Bijuterie Contemporană. Ajuns la cea de-a IX-a editie, targul a incantat publicul cu noile colectii realizate de designerii romani promovand tinere talente ce vor fi prezente in premiera la acest eveniment.

Targ designeri bijuterii 2013
Targ designeri bijuterii 2013

 La aceasta editie a targului, Scoala de Bijuterie Contemporana a prezentat un nou curs in colaborare cu Ioana Avram: “Concept si protopipare in bijuteria contemporana – de la obiect la set si de la set la colectie”. Cursul reprezinta un pas important in evolutia de la partea tehnica la cea conceptuala si o oportunitate de dezvoltare a designerilor romani de bijuterie contemporana.