Z Spot Media se va prezenta in cadrul targului PRINT&SIGN 2017 cu doua standuri specializate

Bucuresti, 20 septembrie 2017

Au mai ramas doar cateva zile pana la inceperea celui mai mare targ de tipar si semnalistica din Europa de Sud-Est. Editia Print&Sign 2017 va debuta in data de 26 septembrie si va avea portile deschise pana pe 29 septembrie, reunind principalii distribuitori de echipamente, materiale si servicii din industria publicitara si nu numai.

Z Spot Media, companie cu peste 14 ani de experienta pe piata romaneasca, va fi prezenta in acest an cu doua standuri specializate, primul fiind dedicat echipamentelor din industriile consacrate targului Print&Sign (personalizare obiecte, industrie publicitara si semnalistica), iar cel de-al doilea fiind un spatiu de prezentare a unor echipamente industriale cu o gama larga de aplicabilitati, de la industria articolelor sportive si pana la industriile auto, maritima si aviatica si industria lemnului.

Mai exact, cateva dintre echipamentele care vor fi expuse in cadrul celor doua standuri sunt: un router CNC profesional cu trei capete de prelucrare pentru lemn masiv sau MDF, un cutter flatbed multifunctional, un gravator laser cu aplicabilitate extinsa, un gravator de piele, precum si diverse echipamente pentru personalizari de obiecte, integrate in ateliere complete.

De asemenea, Z Spot Media va asteapta cu surprize la stand, inclusiv demonstratii live a modului de lucru cu echipamentul precum si cadouri pentru vizitatori, atat in cadrul targului, cat si dupa incheierea acestuia. Cei ce vor alege sa inceapa o colaborare cu Z Spot Media in lunile septembrie-octombrie vor avea sansa sa primeasca din partea companiei un weekend de vis la Paris in luna decembrie!

Asadar, va asteptam in perioada 26-29 septembrie la targul Print&Sign 2017, Pavilion A, standurile 5 si 37, pentru a lua afla care sunt cele mai noi tehnologii din domeniu si cum pot fi acestea integrate in fluxul de lucru al business-ului dvs.

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *