Platforma suport clienti Z Spot Media

Z Spot Media lanseaza platforma online de suport pentru clienti

Bucuresti, 4 iunie 2018

Z Spot Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru productia publicitara si cea industriala, a lansat o platforma online ce vine in ajutorul clientilor sai, prin oferirea acestora servicii rapide, transparente si eficiente. Platforma reprezinta o initiativa unica printre companiile din Romania ce au ca scop furnizarea de echipamente pentru productia publicitara si nu numai.
Crearea platformei de suport pentru clienti face parte din politica de business a Z Spot Media, ce presupune imbunatatirea constanta a serviciilor oferite pe piata. Noul proiect isi propune sa faciliteze o mai buna comunicare intre departamentul tehnic (in prima instanta) si clientii existenti.

Platforma este disponibila la adresa client.zspotmedia.ro si integreaza o serie de functionalitati precum deschiderea rapida de tichete de service si urmarirea statusurilor acestora, vizualizarea centralizata a unei liste cu echipamentele achizitionate de la Z Spot Media (fie ca sunt sau nu in garantie), accesarea de informatii utile pentru echipamentele lor (tips&tricks, idei de exploatare, manuale de utilizare, instructiuni de mentenanta, etc).

Lista de echipamente achizitionate
Lista de echipamente achizitionate

Totul integrat intr-o singura platforma gandita pentru a simplifica schimbul de informatii dintre clienti si companie, precum si pentru reducerea timpilor de raspuns si de rezolvare a solicitarilor clientilor. Aceasta este optimizata si pentru utilizarea de pe mobil, fiind astfel un instrument permanent la indemana clientilor, ei avand posibilitatea de a realiza si incarca pe loc fisiere foto sau video care sa exemplifice problema intampinata, direct din modulul de creare ticket.

Modulul pentru deschidere ticket nou
Modulul pentru deschidere ticket nou

In viitor platforma va fi extinsa pentru a veni si mai mult in ajutorul clientilor sai, prin adaugarea unei sectiuni in care acestia pot gasi consumabile compatibile cu modelele lor specifice de echipamente, piese de schimb, oferte speciale personalizate si relevante pentru ceea ce au nevoie.

Infiintata in 2003, Z Spot Media este un important furnizor de solutii tehnologice pentru afaceri din cele mai variate domenii. Solutiile oferite clientilor acopera domenii clasice precum productie publicitara, semnalistica, print digital si finisare documente, digitizare carte dar si domenii tehnologice de ultima generatie precum proiectare 3D, prototipare 3D si inginerie inversa.

Cu o vasta experienta in domeniu, firma distribuie la nivel national o gama larga de branduri de echipamente, consumabile, media, folii adezive si accesorii si ofera servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.