Z Spot Media prezinta noi tehnologii la Print&Sign 2017

Bucuresti, 25 iulie

Z Spot Media va avea anul acesta o participare fara precedent la targul Print&Sign, urmand sa prezinte mediului antreprenorial romanesc noi solutii tehnologice in cadrul a doua zone expozitionale. Primul stand va fi dedicat productiei industriale de volum, iar cel de-al doilea se va dedica domeniului productiei publicitare si semnalisticii.

Noutatea evenimentului din acest an va consta in prezentarea de echipamente industriale dedicate prelucrarii lemnului, metalului, materialelor textile sau pentru marochinarie. Vedeta evenimentului va fi un router CNC profesional cu trei capete de prelucrare pentru lemn masiv sau MDF, cu dimensiunile de lucru 1300x2500mm. Aplicatiile echipamentului pot fi extinse de la decoratiuni si elemente de semnalistica, pana la mobila si usi de lemn.

Router CNC industrial cu 3 capete pentru prelucrare lemn masiv/MDF SL-CNC1325-ATC-T3
Router CNC industrial cu 3 capete pentru prelucrare lemn masiv/MDF SL-CNC1325-ATC-T3

Un alt echipament mult asteptat de producatorii de semnalistica este si un model multifunctional de cutter flatbed iECHO, ce foloseste cele mai noi tehnologii pentru eficientizarea productiei, asa cum sunt scanarea materialului si calcularea taierii optime, luand in considerare detalii precum repetitia modelelor, directia fibrelor si multe alte cerinte ce pot fi definite direct de utilizator.

Cutter flatbed multifunctional iEcho seria BK

Nici industria printului nu va ramane nereprezentata, Z Spot Media aducand la stand o imprimanta flatbed UV Docan cu dimensiunile de printare 2500x1220mm, utilizata pe scara larga pentru proiecte diverse de productie publicitara datorita multitudinii de materiale pe care poate printa cu usurinta: sticla, metal, lemn, hartie, canvas, piatra, plastic si multe altele.

Imprimanta Flatbed UV DOCAN
Imprimanta Flatbed UV DOCAN

Tot pentru vizitatorii targului interesati de productie publicitara si semnalistica, la standul dedicat acestor domenii, va fi expus un gravator laser a carui aplicatii includ gravarea si taierea de plexiglas, lemn, piele, sticla, cauciuc, etc.

Gravator laser profesional
Gravator laser profesional

Si asta nu este tot! Z Spot Media va asteapta cu multe alte suprize la stand, prezentari ale echipamentelor si demonstratii live ale aplicatiilor pe care le pot indeplini. Va asteptam in perioada 26-29 septembrie 2017 la cele doua standuri Z Spot Media amenajate in cadrul targului, pentru a avea parte de o experienta unica a tehnologiei aplicate in afaceri.

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *