Z Spot Media introduce in portofoliu echipamente profesionale pentru indoit materiale plastice

Bucuresti, 26 iunie 2017

Z Spot Media introduce in oferta o noua gama de echipamente, dedicate indoirii unei varietati mari de materiale plastice. Sistemele sunt ale producatorului european Ovili Benders, recunoscut pentru fabricarea de echipamente si sisteme de inalta calitate in randul aplicatiilor comerciale si industriale.

Masinile Ovili Benders sunt echipamente create special pentru indoirea materialelor plastice, acestea detinand, pe langa elementele de baza, elemente ce sunt controlate independent (inaltime, comutare, temperatura si distanta).

Masinile dispun de doua functii ce reprezinta avantaje majore, si anume, o functie de reglare a temperaturii si una de control al timpului. Acestea ofera performanta la nivel superior si, mai mult decat atat, elimina efectul de decolorare, ingalbenire si distorsiune, atunci cand sunt supuse indoirii diverse suprafete colorate sau imprimate.

O alta caracteristica importanta o reprezinta incalzirea atat pe partea inferioara cat si pe cea superioara, ce permite indoirea materialelor mai groase, cu viteze mai mari pentru o productivitate crescuta.

Datorita elementilor de rezistenta de buna calitate, Ovili Benders ofera cea mai lunga durata de viata disponibila, fiind dotate si cu un sistem automat de siguranta.

Anul acesta, masinile Ovili Benders vor fi prezente la evenimente tehnice in tari ca Germania, Africa de Sud, Spania, Cuba, Republica Ceha, Polonia si U.S.A., unde le veti putea aprecia functionalitatile. Chiar in aceasta toamna, intre 13 si 15 septembrie 2017, Ovili Benders va fi prezent la evenimentul FESPA din Johannesburg.

Echipamente Ovili Benders sunt comercializate in Romania prin intermediul companiei Z Spot Media, pe site-ul careia puteti consulta oferta completa de masini de indoit plastic. Z Spot Media are o vasta experienta in domeniul productiei publicitare si a semnalisticii, putand oferi consultanta de specialitate clientilor, pentru personalizarea ofertei. Firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, precum si servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *