Z Spot Media introduce noi folii de termotransfer

Exista pe piata o multitudine de metode de a realiza inscriptionarea textilelor, in functie de diversele materiale folosite, aplicatiile produselor finite, segmentul de consumatori tintit, volume de lucru si costuri. Una din aceste metode este reprezentata de aplicarea pe materialele textile a unor folii prin tehnica termotransferului. Aceste folii au culori si texturi diferite, indeplinind atat roluri functionale, cat si decorative.

Urmarind ultimele trenduri din domeniu, Z Spot Media a introdus recent trei noi tipuri de astfel de folii de termotransfer:

Primul tip de folie se numeste Moda Glitter 2 si se foloseste in domeniul modei, asa cum ii sugereaza si numele, datorita aspectului sidefat cu insertii de sclipici. De asemenea, sclipiciul este iesit in relief, ceea ce creeaza o suprafata texturata. Pentru a deservi cat mai bine industriei principale de utilizare, folia este disponibila intr-o gama de 35 de culori, incluzand o serie de nuante fluorescente. Se poate aplica atat pe bumbac sau pe poliester, cat si pe combinatii in diverse proportii intre cele doua materiale. Folia este fabricata din poliuretan, iar suportul adeziv este din poliester. Folia MODA GLITTER 2 are o grosime de 350 de microni, poate fi taiata la cutter plotter si se livreaza in role cu latime de 500 de milimetri si lungime de 25 de metri.

Moda Glitter 2
Moda Glitter 2

Al doilea tip de folie este reprezentat de Brick 600, care este o folie cauciucata groasa, cu aspect 3D. La fel ca in cazul anterior, folia este fabricata din poliuretan, iar adezivul este din poliester. In ciuda grosimii sale, BRICK 600 garanteaza realizarea foarte usoara a taierii la cutter plotter, precum si o decolare si aplicare fara probleme. Folia are suprafata mata si este disponibila in sapte culori, dupa cum urmeaza: alb, negru, albastru, bleumarin, verde, rosu, galben. Se livreaza in role cu latime de 500 de milimetri si lungime de 25 de metri.

Brick 600
Brick 600

A treia varianta pe care v-o propunem este un nou tip de folie reflectorizanta numita Extrareflex. Aceasta este ideala pentru inscriptionarea materialelor din piele, materialelor textile dure sau tratate siliconic. Folia este din poliuretan si are suport dublu din poliester. Primul strat este de culoare roz transparent, este foarte subtire, are rol de protectie si trebuie inlaturat inainte de a incepe decuparea foliei. Al doilea strat reprezinta suportul ce ajuta la realizarea transferului termic. Acest tip de folie este disponibila in culoarea argintie. Se livreaza in role cu latime de 1 metru si lungime de 25 de metri.

Extrareflex
Extrareflex

Pentru a afla detalii tehnice referitoare la noile tipuri de folii, inclusiv temperatura, timpul si presiunea de transfer, temperaturile si conditiile de spalare, precum si recomandari de utilizare, va invitam sa accesati site-ul www.zspotmedia.ro la sectiunea Media si consumabile, categoria Folii cutter plotter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.