Z Spot Media a devenit distribuitor al echipamentelor ROLAND

Bucuresti, 28 aprilie 2017

Z Spot Media, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pentru productia publicitara si cea industriala, introduce in portofoliul sau echipamentele Roland, recunoscute la nivel mondial pentru capacitatile superioare de productie.

Gama cutter plotterelor si a imprimantelor ecosolvent de format mare distribuite de Z Spot Media se mareste incepand cu luna aprilie 2017.

Roland DG este lider la nivel mondial in semnalistica, arte grafice, grafica pentru vehicule, printare UV, productie fotografica, gravura si in industriile de modelare 3D. Fondata în 1981, Roland DG este in prezent furnizorul mondial numarul unu de imprimante de format mare cu jet de cerneala pentru piata grafica.

Imprimanta Ecosolvent Roland VersaEXPRESS RF-640 are o viteza si o calitate a printarii impresionanta, utilizand o cerneala care ajuta la obtinerea unei game mai largi de culori si care are o densitate mai mare pentru culori mai vibrante. Acestea recomanda echipamentul pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv pentru productia elementelor de semnalistica si postere, bannere, display-uri backlit si pentru colantari auto.

Cutter plotterele Roland CAMM-1 din seria GR sunt disponibile in trei dimensiuni diferite (GR-640, GR-540, GR-420). Acestea dispun de noi functii avansate si versatile, astfel rezultatele obtinute fiind de nivel superior. Cutter plotterele sunt folosite in industria semnalistica, industria textila, grafica auto si productia de ambalaje. Functiile puternice si design-ul elegant ofera utilizatorilor viteza si forta de taiere fara egal. Functia de taiere suprapusa este de pana la 10 ori mai precisa si se foloseste pentru taierea materialelor groase.

Produsele sunt disponibile pe site-ul www.zspotmedia.ro in categoria echipamentelor de productie publicitara, la sectiunile cutter-plottere si imprimante ecosolvent. Aici veti gasi mai multe informatii despre functiile, aplicatiile si specificatiile tehnice ale acestora.

Infiintata in 2003, Z Spot Media este un important furnizor de solutii tehnologice pentru afaceri din cele mai variate domenii. Solutiile oferite clientilor acopera domenii clasice precum productie publicitara, semnalistica, print digital si finisare documente, digitizare carte dar si domenii tehnologice de ultima generatie precum proiectare 3D, prototipare 3D si inginerie inversa.

Cu o vasta experienta in domeniu, firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, folii adezive si accesorii, si ofera servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).
Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.