Z Spot Media - unic partener autorizat RangeVision in Romania

Specialistii RangeVision au sustinut un training pentru unicul distribuitor autorizat din Romania

Bucuresti, 13 martie 2018

RangeVision, o companie ceha specializata in productia de scannere 3D cu lumina structurata si software de scanare 3D, a sustinut in Romania, la inceputul lunii martie, un training pentru echipamentele din portofoliu.

Specialistii RangeVision au venit in Romania pentru a sustine un training pentru echipamentele comercializate de companie. Evenimentul s-a desfasurat la sediul din Bucuresti al unicului distribuitor autorizat din Romania, Z Spot Media, si a inclus o serie de activitati interactive desfasurate intre specialistii ambelor companii.

Training pentru procesarea unui model 3D
Training pentru procesarea unui model 3D

Training-ul a debutat printr-o trecere in revista a istoricului companiei RangeVision, a portofoliului de produse detinut, precum si a segmentarii pietelor carora scannerele 3D se adreseaza. Aceste scannere sunt utilizate intr-o gama larga de domenii, cum ar fi prototipare rapida, inginerie inversa, design industrial si tunning auto, design de bijuterii, arta si sculptura, etc.

In prezent, exista doua modele RangeVision principale, disponibile pentru achizitie: Spectrum si PRO. Modelul PRO prezinta la randul sau doua variante: PRO 2M (camera de 2MP) sau PRO 5M (camera de 5MP).

Scanner-ul 3D RangeVision PRO 5M
Scanner-ul 3D RangeVision PRO 5M

Demonstratiile practice s-au realizat cu ajutorul modelului PRO 5M, care este cel mai profesional echipament din gama sa de pe piata. Acesta a fost folosit pentru a scana o componenta de motor, rezultatele fiind de o precizie net superioara altor scannere competitioare.

Demonstratie de scanare 3D pe o componenta de motor
Demonstratie de scanare 3D pe o componenta de motor

Pe langa functia de scanare 3D, echipamentele RangeVision pot fi utilizate si pentru fotogammetrie. De asemenea, posibilitatile acestor echipamente includ scanare cu masa rotativa, scanare cu markeri si scanare cu textura.

Training-ul a avut ca scop extinderea si aprofundarea cunostintelor specialistilor Z Spot Media, in vederea oferirii unei consultante mai bune viitorilor clienti, in functie de aplicatiile specifice de care acestia au nevoie.

Z Spot Media - unic partener autorizat RangeVision in Romania
Z Spot Media – unic partener autorizat RangeVision in Romania

In Romania, intreaga gama de scannere 3D RangeVision este distribuita exclusiv de catre Z Spot Media, companie cu o indelungata experienta in furnizarea de solutii 3D integrate (atat sisteme de scanare, cat si de printare si software 3D). Pentru a consulta produsele intr-o forma completa, dar si pentru a urmari noutatile aparute in domeniu, va invitam sa vizitati site-ul www.zspotmedia.ro la categoria Echipamente & solutii 3D sau showroom-ul din Bucuresti.

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.