Tiertime da startul vanzarilor la nivel global pentru modelul de printer 3D UP Mini 2

UP Mini 2

Bucuresti, 11 august 2016

Tiertime, unul din cei mai mari producatori de echipamente de printare 3D din lume, a anuntat disponibilitatea pe piata a noului printer 3D UP Mini 2. Acesta este primul printer 3D de tip desktop din seria UP, ce integreaza controlul prin ecran touchscreen si conexiune WiFi.

UP Mini 2
UP Mini 2

Printer-ul 3D UP Mini 2 se adreseaza in principal studentilor, elevilor si copiilor (atat in cadrul unitatilor de invatamant, cat si acasa), fanilor si pasionatilor ai tehnologiilor 3D din intreaga lume. UP Mini 2 nu este doar accesibil, fiabil si usor de utilizat, la fel ca si prima generatie de UP Mini, ci prezinta si urmatoarele cinci imbunatatiri majore:

  • Calitate mai buna a printarii – Poate printa straturi cu grosime de 0,15mm
  • Control prin ecran touchscreen – Ofera o mai buna experienta utilizatorului
  • Conexiune WiFi – Suport WiFi ce permite controlul printer-ului 3D prin intermediul unei aplicatii de mobil
  • Filtru de aer HEPA integrat – Reduce emisiile din urma printarii 3D si ofera un mediu sanatos si sigur
  • Maner de aluminiu si cutie separata pentru rola de filament si caseta de instrumente – Usor de transportat si la indemana

UP Mini 2 are un design nou ce include iluminare interna LED pentru a monitoriza procesul de printare. Volumul de printare este de 120x120x120cm, iar greutatea este de 7,65kg.

CEO-ul companiei Tiertime, Allen Guo, a declarat: “Din ianuarie 2016, de cand a fost facut anuntul global, UP Mini 2 a atras atentia clientilor din intreaga lume. Noile functii si design-ul modern reprezinta caracteristicile majore ce indeplinesc nevoile clientilor. Vom continua sa investim mai multe resurse in cercetare si dezvoltare, pentru a oferi tuturor cea mai buna experienta a printarii 3D”.

UP-3D-series

In Romania, gama de printere UP (UP Box, UP Plus & UP Plus 2 si UP Mini 2) este distribuita de Z Spot Media, companie cu o indelungata experienta in furnizarea de solutii 3D integrate (atat sisteme de printare cat si de scanare 3D). Echipamentele puse la dispozitie de Z Spot Media se adreseaza atat aplicatiilor de hobby, cat si aplicatiilor de inalta precizie, industriale.

Date de contact:

Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro